HjemlighedPlantning af bevoksning

10 mærkelige men meget smukke stueplanter, hvis eksistens man aldrig vidste

Mest sandsynligt, ingen havde nogen problemer med identifikation af den almindelige kaktus. Alle ved, hvad det ligner en kaktus, geranium, aloe vera, samt et par andre populære stueplanter. Men der er blomster, der aldrig har hørt selv de mest glødende fans af stueplanter. Her måske den mærkeligste af dem.

Crassula umbella

Denne relative Jade almindelig og populære "penge træ", han også tilhører slægten af saftige planter. Denne fantastiske plante kaldet "vin kop" på grund af sin usædvanlige form (du kan se på de vigtigste foto). Selv om der i sandhed, planten er mere som en martini glas. Ligesom andre medlemmer af slægten, denne plante er en forholdsvis uhøjtidelig og ikke kræver særlig pleje.

Trahiandra

Dette er ikke en plastik værktøj til rengøring af rør, og de fleste i øjeblikket asphodeloideae plante familie, som også hører til aloe. Fødestedet for planten er Sydafrika. Trahiandra elsker solen, men kan ikke tåle en for høj temperatur.

fede spurge

Denne plante ligner en kaktus, hvis han pludselig blev skaldet og fedt. Fede spurge kan vokse fra seks til ti centimeter i diameter og op til tredive centimeter i højden. Ligesom en kaktus, det modstår tørke meget godt.

Euphorbia "Medusas hoved"

Denne saftige kaldes "Leder af Medusa", fordi det ligner en flok af slanger, kravle ud af potten. Hjem til denne mærkelige plante er Sydafrika, i Cape Town og du kan se den "Leder af Medusa" i naturen.

Platycerium eller flathorn

Platycerium kendt som gevir bregne, almindelig i de tropiske skove i Asien. Anlægget er ikke kun de vigtigste rødder skjult i jorden, men også luftrødder.

Euphorbia tirucalli

Denne afrikansk plante tidligere anvendt til produktion af gummi, men i dag det er spredt over hele verden som en stueplante, men i fangenskab sjældent blomstrer, så du skal ikke forvente af ham blomster. Den vokser meget hurtigt og på samme tid meget forgrenet. I naturen træet kan nå en højde på ni meter.

Haworthia Cooper

Dette anlæg er magen til en flok af bobler fyldt med vand, men det efterlader bare sådan at de har denne fantastiske haworthias. Ligesom alle sukkulenter, denne plante er uhøjtidelig, men i naturen ikke kan lide lyset og gemmer sig i sprækker.

Morgan stenurt

Alligevel denne plante kaldes lidet flatterende øgenavn "Donkey Tail, sandsynligvis på grund af det faktum, at planten falder fra puljen og kan vokse op til 40-50 centimeter i længden. Fødestedet for dette anlæg er uhøjtidelige, Honduras og Mexico.

Sitnik spredning "spiralis"

Det ser ud til, at nogen netop besluttet at gøre quilling fra konventionel Sitnik. Det er bemærkelsesværdigt, at forældrene til denne unikke stueplante blev almindelig græsmark. Derfor er planten uhøjtidelig og let at anvende.

Gentiana Urnula

Lagdelte, lige blade af denne plante er den vigtigste årsag til, at anlægget blev tilnavnet Fedtet søstjerner. Dette er meget lavt, fordringsløs plante, der endnu ikke var blevet obligatorisk i hver kollektion, så køb det i det første hus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.