Kunst og underholdningTeater

Bedstefar Durov Teater - en verden af fabeldyr

Bedstefar Durov Teater - en af de mest usædvanlige i Rusland. Det blev åbnet før revolutionen i 1912. Dens grundlægger - berømt cirkus kunstner VL Durov. De teaterforestillinger hovedrollen altid spille rigtige dyr. Og de er uddannet her uden en pisk, kun med kærlighed og "gulerødder".

historie

Grundlæggeren af den berømte cirkus dynasti i Rusland, Vladimir Durov i 1912 grundlagde denne unikke teater. Træner selv blev kendt for sine innovative arbejdsmetoder med afdelingerne. Han trænede dyr uden vold og aggression. Og det har ført til fantastiske resultater.

Siden grundlæggelsen Theatre Durov bedstefar almindeligt blev kendt ikke kun i Rusland, men også i udlandet. Den verdensberømte nummer "Mus Jernbane" blev opfundet og legemliggjort det i væggene i denne institution. I alle opførelser af teatrets deltog ikke kun små, men også store dyr, samt alle former for eksotiske dyr og endda fugle. Mærkeligt nok, men nogle af dem var tidligere anset herre over træning.

For at opnå disse fantastiske resultater blev specielt åbnet:

  • Zoopsychological laboratorium.
  • Naturvidenskabeligt museum.

Efter døden af grundlæggeren af teatret Grandpa Durov forsvundet. Tværtimod begyndte det blomstrer. Ledelsen kom til efterkommere af træneren.

Teater "Hjørne Durova bedstefar" i dag

I dag er dette teater har nogen analoger i verden. Den søger at få ethvert barn. Og det kreative team forsøger så ofte som muligt for at behage sit publikum med nye forestillinger. Populariteten af teatret gennem årene kun vokser.

På det seneste har der genskabt den berømte attraktion "Railroad." Nu er det et af de bedste og mest foretrukne legepladser for familier med børn.

repertoire

Bedstefar Durov Teater - mere end et dusin af de mest forskelligartede forestillinger. De er vist på to steder: den lille og den store scene. Hver af dem er unik, unikke og interessante på deres egen måde. Her er de mest populære forestillinger i teatret:

  • "Ekstraordinære Voyages", som spiller en makak, los, søløver, nosuh, geder, elefanter, flodheste og pelikaner.
  • "I visse rige", hvor de væsentligste aktører er rådyr, flodhest, søløver, gæs, papegøjer, ulve.
  • "Rejsen til eventyret" med en kat, en hane, et æsel, en grævling, ræv i hovedrollerne.
  • "Hvor Bedstemor-Yozhka blive god." I denne forestilling den rolle, som de kalkun, grævling, ænder, geder, fritter.
  • "Road - århundrede lang", som spiller bjørne, søløver, elefanter, ræve, flodhest, tigre, pelikaner.

Dette er ikke hele repertoiret. Han bliver mere og mere, glæde deres publikum med nye forestillinger. Hver af dem - en unik fortælling med sin egen historie, som lærer venlighed, venskab og gensidig bistand. Hver barn og en voksen ønsker at komme ind i historien. Det er derfor, de fleste forældre forsøger at købe billetter til teatret "Hjørne Durova bedstefar."

Hvordan kommer man dertil?

"Durov" adresse er meget enkel - gaden af Durov, 4. Du kan få her på flere måder:

  • Fra "Dostoevskaya" metro station du nødt til at tage en tur på omkring 10-15 minutter.
  • Fra metrostationen "Prospect Mira" med sporvogn (№7 og №19) direkte til stoppestedet hedder "Teater Durov."
  • Fra metrostationen "Tsvetnoy Boulevard" af trolleybus №13 til samme stop.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.