Selv-dyrkningPsykologi

Close-sæt øjne: fysiognomi og karakter

Sommetider vil du vide om den person mere, og andre ikke data end udseende, nej. Og stille et spørgsmål: hvad er disse tætsiddende øjne, tynde læber, smalle og lange næse? Mærkeligt nok, men der er en videnskab, der gør det muligt at afsløre karakteren af den enkelte udelukkende baseret på ansigtstræk.

Fysiognomi - historien om forekomst

Ligesom palmistry, denne videnskab opstod en meget lang tid. I de gamle dage tilhørte de okkulte retninger. Og de brugte den til deres egne formål sigøjnere, hekse, troldmænd, præster, sandsigere og andre svig og bedragere.

Det er disse mennesker, der har de kvalifikationer indvirkning på psyken af manden, der er grundlaget for udviklingen af en unik retning inden for videnskab, studere forskellen i karakterer af mennesker, afhængigt af de ansigtstræk. Nu engineering psykologi giver konkrete og præcise svar, hvilke personlige egenskaber der ligger i mennesker, der har tætsiddende øjne, meget forskellige fra de mørkhårede blondiner hvordan temperament ofte har personer med en stor puffy mund.

Afstanden mellem øjnene

Ved udarbejdelsen karakter af en person over hans ansigt ingeniør psykolog er opmærksom på hver linje. Omfanget adskilt fra hinanden indvendige hjørner i øjnene, er en meget vigtig kendsgerning. Hvis afstanden er mindre end bredden af en finger, anses det for at det er tæt-sæt øjne.

Tilsvarende, hvis afstanden er mere end to fingre, vil de være bredt plantet i mellem.

Close-sæt øjne - et tegn på manglende intelligens?

Så meget som det kan lyde uhøflig og helligbrøde, men det er, hvad mange mennesker tror. De fleste physiognomists påstande om, at tætsiddende øjne taler om problemer med hukommelse af deres ejer, dens snævre synsfelt, manglende evne til at træffe deres egne beslutninger.

Hertil kommer, at i de samme arbejdspladser punkter er ikke meget behagelige karaktertræk som en nag, konservatisme og smålighed vitale interesser. Og ofte sådanne mennesker og ikke har nogen hobbyer eller interesser.

Mordere og galninge med tætte og dybtliggende øjne

Desuden menes det, at en dyb og tæt-sæt øjne tyder kriminelle tilbøjeligheder hos den enkelte. Og det kan endda bekræfte de historiske kendsgerninger. På forsiden af den berygtede seriemorder Andrei Chikatilo ligesom nogens ellers opfylder disse parametre. Det samme kan siges om Edward Heine, nekrofili, morderen, der havde gjort sig ud af en kvindes hud tøj, og af menneskelige kranier - opvasken. Dårlig indtryk forlod dem dybe og tæt-sæt øjne. Foto galninge næsten ikke overleve - folk forsøgte at slette ethvert minde om disse ikke-mennesker.

33-årige Andres Beringa Breivik i Norge, berøvet livet for 77 mennesker, også har tæt-sæt små øjne, som også er mere og er placeret dybt nok.

Og, selvfølgelig, Adolf Hitler udløst den mest forfærdelige krig i menneskehedens historie. Den besættelse at blive verdens hersker vækket i ham en veritabel monster.

Adolf Hitlers øjne og hans karakter

Men ikke alle af de ovennævnte nogle få individer, til at gøre ondt i verden, bemærkede den manglende intelligens. Hitler, for eksempel, har været i stand til at udvikle en sådan massakre, slavebinde så mange lande, hvis det var absolut ikke smart. Ja, og ikke har hobbyer kunstner Adolphe kan ikke kalde.

Og her er blot et par andre egenskaber ved mennesker med denne type af øjet. Det understreger den høje koncentration evne, emotionel følsomhed og lav tolerance. Nå, de faktiske forhold, der bragte os historien om denne mand, bekræfter fuldt ud denne erklæring.

Formændene for stormagterne med dybe og tætsiddende øjne

Amerikanske og russiske præsidenter - en slående gendrivelse af beskyldninger om manglende intelligens og entusiasme hos personer med denne type af øjet. Og et ord om, at sådanne personer kan kun være de optrædende, der kan ikke selvstændigt træffe vigtige beslutninger, også er uholdbar. Det kaldes også spørgsmålstegn ved antagelsen om, at ejerne af små og tætsiddende øjne normalt se kun små ting, der ikke er i stand til fuldt at dække situationen - det handler ikke om præsidenten.

Sårbare og lukket? Hiding fra omverdenen og forsøge ikke at vise deres følelser? De har svært ved at konvergere med mennesker? Alle disse udsagn er nemme at tilbagevise, selv overfladisk bekendtskab med biografi, for eksempel, V. V. Putina. Men det faktum, at han var en perfektionist, krævende og stædig - ja, physiognomists der lyver ikke én bit. Måske denne nøjagtighed i karakteriseringen fordi det er lavet op for nylig, så at sige, opkræves til den person, der i det hele taget sind?

Stereotype bestemme karakteren af det eksterne

Efter at have læst kommentarer physiognomists, mange underligt: hvorfor så mange ubehagelige træk tilskrives folk med små dybe og tætsiddende øjne? Måske fordi sådanne mennesker længe har været betragtet ikke meget attraktivt? Efter alt, meget pænere nyde udseendet overensstemmelse med almindeligt anerkendte kanoner: store øjne, glat pande, en lige næse, smukt skitseret munden. Ser man på en person ufrivilligt tilskriver indehaveren eller indehaverne af alle de mest positive kvaliteter. Selv under engleblid udseende ofte skjuler en heks - og det er ingen hemmelighed. Og makeup, med succes indført, til tider formår at skjule denne mangel.

Her er et eksempel. Som det er traditionelt forfatterne beskriver den positive karakter? "Hendes enorme øjne vidt åbne kig på verden trygt og ømt." Og hvis i beskrivelsen er udtryk: "Denne mand havde et ansigt med tætsiddende øjne under buskede øjenbryn," at når det er klart - vi taler om en form for ikke særlig god personlighed.

I mellemtiden, det stereotype billede af den bindende karakter af det ydre med meget svært for mange mennesker at leve. For eksempel vil en skuespiller med den naive dukke ansigt aldrig spille seriøse og målbevidste kvinder. En komiker Louis de Funes synes alle slags snæversynet tosse, latterlige og absurde. Og takket være hans udseende, jeg tror, at alle, der i det virkelige liv, han er. Næppe skuespiller, der spiller i filmen voldtægtsmand og morder, bare fordi hans ansigtstræk (ifølge den stereotype!) Er egnet til denne rolle, har selv et minimum af individuelle mangler, hvis karakter han portrætterer.

Hvis du mener physiognomists, er alle doubler forpligtet til at have den samme karakter, temperament, talenter. Hvorfor skulle man blive berømt, vellykket, og den anden, under den samme eksterne data - ikke engang har? Og hvis denne videnskab er så præcis, er det muligt, at umiddelbart ved fødslen af "diagnose" og barnet, da det indeholder indikerer fremtidig kriminel handling hurtigt for at beskytte menneskeheden fra det onde? Og hvis det er ideologien om Adolf Hitler lugter der ødelagde alle dem, hvis kraniet form ikke er i overensstemmelse med de standarder?

Jeg ønsker at afslutte artiklen med de samme ord, som den begyndte. Lige forbi den tid, du har brug for at erstatte den nuværende.

"Ligesom palmistry, denne videnskab" ... "henviser til de okkulte retninger. Og bruge det til deres egne formål "..." sandsigere og andre svig og bedragere. "

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.