Selv-dyrkningPsykologi

Ansigtstræk og karakter

Lige siden oldtiden, billedhuggere og malere har forsøgt at finde fælles træk, så at forevige deres image i deres mesterværker. I dag, mange er også interesseret i spørgsmålet om, hvad er det, en perfekt menneske? Og indtil nu, er svaret ikke kan findes, fordi næsten alle har sit ideal udseende. Og hvis alle personer var helt regelmæssig og symmetrisk, så menneskeheden ville være som et butiksvindue, foret med at leve den samme type Barbie-dukker og Kenami. Og for at leve så ville det være kedeligt, fordi udsigten er som regel "klynger" for noget markant anderledes, eller at personen fra alle andre. Hertil kommer, at samme type af ansigtstræk og indebære en vis lighed af de tegn, og den begrænser valget af en egnet partner betydeligt.

Ja, det menneskelige ansigt bærer præg af ikke kun alder, men også karakter. Hver enkelt har unikke egenskaber, som bærer specifikke oplysninger. Og du kan lære at læse. Man kan ikke, men enige om, at evnen til at bestemme arten af ansigtstræk er meget nyttig. Således kan du ejer for at beskytte dig selv fra de dårlige ting, eller kærlighed, tværtimod, afslører interessant personlighed. Alt du skal - det er på det første møde for at identificere de vigtigste elementer i den samtalepartner i ansigtet og på dette grundlag, at opbygge en samtale.

Hvad skal du være opmærksom på det første sted? Selvfølgelig, på formen af ansigtet. Hvis du fik en runde-fest dialog, bør du vide, at en sådan person er godmodig og endda en lille blød og rørige. Disse mennesker elsker og værdsætter komfort, samt sjov og venlige selskab. En mand med en trekantet, indsnævret til bunden ansigt, helt sikkert noget er begavet og trættekær og list. På trods af dette, er det sådanne mennesker er mere tilbøjelige til andre vedhæftede filer. Ejere af firkantede mennesker ofte afgørende og modig. Kvinder har tendens til at dominere over andre. Dem med ansigtstræk trapezformet normalt meget kunstnerisk natur, intelligent og venlig.

Dernæst bør du være opmærksom på øjnene. Intet under de kaldes den sjælens spejl. Kig på deres snit og form: smal, selvom sammenknebne øjne giver en hemmelighedsfuld mand. Hvis de er vidt åben foran dig, det er en meget følsom, men ofte ikke mousserende særlig intelligens embedsmand. Du må heller ikke komme uden om, og farven af iris. Energisk natur giver en mørk grøn og sorte øjne, men blå og lysegrøn ofte ejet af folk ikke meget afgørende. Nøddebrune øjne taler af generthed og beskedenhed, og den mørkegrå - en fremragende sind og en vis aggressivitet.

I betragtning af de funktioner, jeg ser på personens næse, fordi det også kan fortælle en masse. For eksempel, langnæsede mennesker - disse individer, og indehaverne af en kort - meget åben og oprigtig. Græsk krumme næse kan ofte findes i mennesker af list. Smal indikerer letsindighed af sin ejer. Hvis den er stor nok, betyder det, at du fik en meget sympatisk person.

Ikke ignoreret og så detaljeret, som øjenbrynene. Hvis de er tykke, hvilket betyder, at deres ejer har en tendens til at dominere i alt. Øjenbryn placeret lavt, giver en ydmyg og venlig person, og hvis de er stærkt buet, siges det, at mennesket er meget glad for al den kommando og vejledning. Dette gælder især for kvinder, men i dette tilfælde, hans øjenbryn stadig stole ikke det værd, fordi kvinder har tendens til at ændre deres form, størrelse og farve.

Og endelig fik vi til munden og læberne. For eksempel, en lille mund gør det klart, at før du svag vilje person. I mennesker, stærke i ånden, han var stor. Som for læberne, følgesvend tynd nok smålige og snu, så med "tegn" øre nødt til at holde øje med. Lidt fremspringende overlæbe er et tegn på usikkerhed. Hvis længere tjener underlæben - et sikkert tegn på en egoist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.