SundhedMedicin

Iris. Funktioner af strukturen af det menneskelige øje

Iris er den forreste del af årehinden. Det er en meget tynd perifer komponent det. Hun Ciliær (ciliaere) krop og årehinden   er de tre vigtigste dele af det vaskulære tarmkanalen, dannet i periode på fire til otte måneders fosterudvikling.

Iris er dannet omkring det syttende uge på det sted, hvor kanten af det såkaldte optiske kop er en "superposition" af mesoderm. Ved den femte måned af iris sphincter dannes - musklen er ansvarlig for faldet i pupilstørrelse. Lidt senere er der dilatator. Dette er en intern muskel, som efterfølgende vil give udvidelsen. Som følge af en harmonisk og sammenhængende interaktion mellem membranen sphincter og dilatatoren iris udfører en funktion, der effektivt regulerer strømmen af det gennemtrængende lysstråle. Af den sjette måned fuldt dannet bageste pigmentdannende epitelvæv. Dette afslutter dannelsen af de grundlæggende processer i systemet.

Umiddelbar direkte kontakt med hornhinden af iris i det menneskelige øje ikke. Mellem den og den ydre væg med et lille mellemrum - det forreste kammer, som er fyldt med vandig (kammer) med fugt.

Sheer iris har form af en rund plade med en diameter på cirka tolv millimeter og en omkreds på ca. otteogtredive millimeter. I centrum er en cirkulær åbning, hvorigennem lyset trænger - eleven. Det var ham der bruges til at regulere mængden af stråler ind i øjet. Elev størrelse afhænger af graden af belysning. Den mindre rund stråle vil den større være dens diameter. Dens gennemsnitlige værdi er omkring tre millimeter. Samtidig unge elev diameter er normalt lidt større end de ældre. Dette forklares ved det faktum, at over tid der er atrofi af dilatatoren og sphincter fibrose.

De vigtigste egenskaber af elementet øjne som iris, er farve, mønster, tilstand af pupillen åbning og placering i forhold til andre strukturer i øjet. Alle af dem er forårsaget af visse anatomiske karakteristika af dets struktur.

Det forreste lag har radiarnoy iris riller, hvilket giver det en slags lettelse blonde. Uddybe spalteformede, placeret i sin bindevæv, kaldet lakuner. Vigende halvdelen millimeter parallel pupil kant, ligger bryzhzhi (tandhjul). De deler iris i to sektioner: det ydre (ciliære) og intern - pupil. koncentriske riller er defineret i den første zone. De er en direkte konsekvens af at reducere og glatning iris under dens bevægelse.

Bag choroidea adskilt repræsenteret dilatator med sin pigment og grænselag. Først ved pupil kant danner en rand eller frynser. Frem iris omfatter en iris stroma og ydre grænselag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.