MarkedsføringMarketing Tips

Strukturel arbejdsløshed: årsager, i modsætning til friktion arbejdsløshed

Arbejdsløshed udseende forårsaget af nedgangen i visse typer industrier og ændringer i produktionsprocesser, kaldet struktur. Dens to hovedårsager: ændringer i strukturen i efterspørgslen efter forskellige produkter, samt ændringer i den økonomiske struktur. Efterspørgslen efter produkterne er under konstant forandring, i tiden, som i et tilfælde den stiger, i det andet tilfælde er det observeret en kraftig nedgang. Dette fører til, at arbejdstiden er reduceret, arbejderne er nødt til at afskedige. Den strukturelle ledighed kan være forårsaget af ændringer i den industrielle produktion struktur. Over tid, forsvinden af en gang vigtige og væsentlige sektorer, såsom produktion af sort-hvid fjernsyn eller lokomotiver. Erstattes af mere moderne - produktion af edb-udstyr, mobiltelefoner, LCD-tv, etc. I denne henseende, ændringer i efterspørgslen erhverv i økonomien. For eksempel, forsvandt erhverv som føreren, glaspuster og en Lamplighter, men i stedet de var en designer, programmør, marketingmedarbejder, etc. Således strukturarbejdsløshed indikerer, at der opstår et misforhold mellem den operationelle kraft af strukturen, og strukturen af arbejdspladser. Kort sagt, de, der har, og erhvervet, og færdighedsniveau, kan afvises, og kun fordi de ikke opfylder de moderne krav til industriens struktur.

Strukturel arbejdsløshed og forener mennesker, der mistede deres job som følge af strukturelle ændringer i efterspørgslen efter en række industri produkter. Når udviklingen af en bestemt industri oplevede stigende, øger efterspørgslen efter selskabets produkter dramatisk, og dermed er der et behov for at udvide personalet. Når efterspørgslen efter industri produkter er faldende, er nødt til at reducere produktionen og afskedige folk. Den strukturelle ledighed er beregnet som forholdet mellem antallet af alt strukturelt arbejdsløse til det samlede antal af hele arbejdsstyrken, der er udtrykt som en procentdel.

Den strukturelle ledighed er meget ofte sammenlignet med friktion arbejdsløshed. Endnu, begge disse arter har signifikante forskelle fra hinanden. Måske er den vigtigste forskel ligger i det faktum, at den friktion arbejdsløse har færdigheder, som de kan bruge, men den strukturelle arbejdsløse ikke kan få et job uden forudgående uddannelse, da de færdigheder, som de allerede har, forbliver uafhentede. Begge disse typer af arbejdsløshed er forbundet primært - jobsøgning, kun søge efter dette har sin egen varighed. Den strukturelle ledighed kan vare meget lang tid, så at finde et job i den moderne del af det samme uden omskoling og re-kvalifikation er simpelthen umuligt. I tilfælde af friktion arbejdsløse til at finde et job, de kan hurtigere og ofte kan det tage 2-3 dage helt. Samtidig, begge typer af arbejdsløshed er en naturlig og uundgåelig fænomen, selv i de mest udviklede lande. Og det er alt sammen på grund af den samme struktur og efterspørgsel struktur af industrien, som er karakteriseret ved hyppige ændringer, at den mest opmærksomhed, der har den videnskabelige og tekniske udvikling. I denne forbindelse vil udviklingen af økonomien falde eller stige, og derved provokere sikkerheden for den strukturelle ledighed. Der er en opfattelse, at enhver ledigheden er en nødvendig fænomen for den normale funktion af økonomien. Med denne erklæring kan diskuteres, fordi selve begrebet arbejdsløshed er allerede kan ikke være helt positivt, især hvis dens ydeevne dramatisk stigende. Høj strukturelle arbejdsløshed sagde overtrædelser i ledelse og organisering af arbejdskraft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.