SkønhedHudpleje

Laser peels: anmeldelser. Før og efter laser peeling: en sammenligning af huden

De siger, at skønhed kræver ofre, men ikke alle accepterer dette at sige bogstaveligt, og derfor ikke forberedt på den smerte og forbrændinger, er tilbage efter skønhedsbehandlinger. For eksempel laser peels. Anmeldelser før og efter gør det muligt at se resultaterne, men et fuldstændigt billede af processen med transformation fra potentielle kunder oftere end ikke. Er det det værd? Begrund, om huden konditionering af moralske og materielle vedhæftede filer?

blødere silke

De fleste af de værktøjer og cremer til hudpleje produkter anbefales til piger i alderen 25 år eller ældre, men det betyder ikke, at der ikke er behov for at drage omsorg for sig selv, rense og fugter huden til en vis alder. Faktisk ansigtshuden er den mest delikate og sårbare, og derfor kræver opmærksomhed og pleje. Hver dag det udsættes for de barske virkninger af miljøet, vejrforhold. Kvinders hud er også en stor del af dagen at gennemføre en "skal" af kosmetik, således at det ikke er nok ilt til at fungere effektivt. Vask med rindende vand ikke giver fuld befugtning og oprensning som vandhårdhed forskellig. I mellemtiden, hud partikler dø og forstyrre ilt udveksling. Derfor, fra tid til tid, der kræves for at udføre laser skræl. Anmeldelser om denne procedure er overvejende positive, så risikoen vil være mindre tilbøjelige. Peeling af huden fornyer, opfrisker og giver en ladning af ungdommen. Som et resultat, bliver det blødt og silkeagtig.

Mysteriet om de syv segl

Faktisk har den procedure længe ophørt med at være forbeholdt de magtfulde - fabelagtig midler det heller ikke kræver. Men hvad får kunden, hvis han betaler laser peeling? Anmeldelser før og efter procedure kan være lidt anderledes, da nogle publikum segment skræmmende smerte, muligt i processen. I det endelige, kan huden rødme, skalle og snurre. Sådanne øjeblikke er forklaret som skrælning - det er en effektiv og relativt hurtig måde at forynge der involverer ødelæggelsen af hornlaget af celler og aktivering af regenereringsprocessen. Mange kvinder er bange for retfærdig procedure, der mener, at det kan gennemføre de brændte dækker, men i praksis, laseren fungerer meget fint, uden høje temperaturer og indtrængen i huden. Generelt er proceduren risiko, forudsat at det udfører en professionel.

aspekter af processen

Så hvad er en laser peeling? Anmeldelser før og efter normalt efterlader amatører, der betaler mere opmærksom på den æstetiske virkning. Denne tendens er forståeligt, da kunden, på de fleste, foretrækker ikke at dykke ned i detaljerne i produktionen. procedurer har i dette tilfælde består i, at selve indretningen tillader at styre dybden af detaljer og nøjagtighed af eksponeringen. Derfor kan professionel udfører arbejde garantere forudsigelige resultat. Under cellerne ødelagt, og det menneskelige legeme er det helt logisk at reagere - det starter den naturlige celleindvinding og svært at producere collagen, forbedre blodgennemstrømningen. Som et resultat, en person visuelt yngre, men det er ikke den eneste fordel af proceduren.

række behandlinger

Afhængigt af enheden, findes i kabinen, kan have sin klassificering af laser skræl. Anmeldelser før og efter at have spist hver art, og det er muligt at bestemme den foretrukne løsning. For eksempel laser karbondioksidny fremmer fordampning celler. Når der anvendes faste brudte nekrotiske dermis. I processen med likviderede indlæg-acne mærker, rynker, er hudfarve justeret og forbedrer hudens struktur. Mere delikat eksponering er kendetegnet ved den Erbium laser, som desuden kræver mindre tid til at tilpasse. Men resultatet vil ikke være så indlysende. Alt arbejde er rettet mod at skabe bittesmå smilehuller på huden ved mikroluchey. Efter at proceduren er aktiveret løftende virkning; huden glattes og porerne er indsnævret. Det er umuligt at ignorere de lav intensitet laser peels. Anmeldelser af de mest loyale over for ham, da al behandlingen foregår i strømbesparende tilstand: hudceller ikke fordampe og dermed restitutionstid er nødvendig. Med alvorlige problemer, kan en sådan procedure ikke klare, men tåler mindre fejl og tidlige rynker. Resultatet selv synes ikke momentan, og nogen tid senere, da kroppen vil producere kollagen nødvendig.

Hvorfor efter?

Så kunden kommer til den konklusion, at det vil være nyttigt for laserbehandling af ansigtet. Hvad er det han lærer ved receptionen specialister, men fordelene kan allerede estimere på personlige erfaringer.

  • For det første er det laser skræl ikke forårsage ubehag og behandler blidt huden. Lægen kan kun gå på problematiske steder uden at påvirke raske væv.
  • For det andet slibningen giver en synlig effekt efter den første session.
  • For det tredje, i modsætning til kemiske peels laser muliggør grundig kontrol over nøjagtigheden af anslagsområdet og forarbejdning. Korrekt brug af laseren efterlader ikke mærker, blå mærker og ar.
  • For det fjerde, det udelukker muligheden for forbrændinger, da laseren trænger en lille afstand og når ikke de dybe lag. Derfor kan laseren håndtere den sarte hud af øjenlåg, rundt om øjnene og læberne.

Forberedelse til proceduren

Jeg ville ønske, at hele processen var komfortable og delikat, og det ville derfor være godt at udpege en passende tid og den perfekte sæson. Så, ikke gøre larezny peeling sommer. Laser resurfacing facial feedback, modtog ikke kun af kyndige folk, men også fra begyndere, der til tider virkelig overrasket over, at efter den varme årstid de slettede linier tilbage til deres pladser. Bedre planlægge proceduren i efteråret eller vinteren, når solen er mindre aktive og den laveste sandsynlighed for pigmentering og andre komplikationer. Valg af tid, du har brug for at bestå en omfattende undersøgelse og konsultere en læge, der vil bidrage til at klarlægge forekomsten af kontraindikationer til slibning. Under høringen kan du diskutere eventuelle spørgsmål til at afklare detaljer og forhandle en pris. Lægen skal bestemme den krævede stråle indtrængningsdybden og forklare klienten valget om nødvendigt. Han kan også ordinere glycolsyre og andre lægemidler. Hvis en pige har mørk hud, kan hun anbefale en blegning creme til at gøre mere tydeligt slibning effekt. Lægen vil bestemme antallet af nødvendige procedurer for at opnå den perfekte effekt. Normalt at løse fælles problemer nok med en til fem behandlinger. I intervallet mellem behandlingerne skal være mindst tre måneder. Før undergår den procedure anbefales at opgive at gå i solarium, hjem facial udrensning og alkoholiske drinks. Rygere bliver nødt til at afstå fra deres afhængighed, eller restitutionstid vil blive øget. Et par dage er nødvendig for at nægte fra at tage medicin med aspirin og brug af dekorative kosmetik.

Hvad gør laser peeling ansigt? anmeldelser

Resultaterne beviser, vi har overvejet. Lad os nu tale om anmeldelser. Proceduren er generelt berettiget, men med det forbehold, at arbejdet implementerer professionelle. Der er ingen mening at benægte det faktum, at huden er såret, med en stor dybde. Men det er denne stress effekt giver mærkbare resultater. Nogle gange peeling - det er det eneste middel mod pigmentering, at kvinder forveksles med tegn på den uundgåelige aldring. Hertil kommer, eksfoliering er med til at minimere, hvis ikke fjerne ar efterladt på ansigtet efter operation eller sygdom. Huden ophører med at være slasket, træg og rynket. Eksperter, ved at sammenligne tilstanden af ansigtet af kunder før og efter indgrebet, konstateret en betydelig udjævning uregelmæssigheder og reduktion af rynker. Fuld resultat er tydelig efter 3-4 måneder efter indgrebet, når formen af ansigtet strammes og pigmentpletter forsvinde. Dette er en meget radikal måde at møde korrektion, således at effekten vil være langsigtet, men det kan fastsættes ved enkle handlinger såsom fuldt tømning og spise korrekt.

Hvem skal?

Det ville være mærkeligt at anbefale til alle og enhver laser skræl. Indikationer, kontraindikationer, og anmeldelser kan godt forvirre, og derfor bliver en obligatorisk etape af en omfattende undersøgelse og forhandling med en læge. Specialist ikke giver mening at provokere klienten til skrælning, hvis der ikke er synlig grund, og siden da effekten ikke vil fremgå. Og hvem har brug for lægens omdømme, hvis procedurer er ikke effektive? Alder - er ikke indikationerne for, og den eneste risikofaktor. Tegn på ældning kan forekomme på forskellige tidspunkter, men tilstedeværelsen af indikationer tillader slibning siden 25 år. Blandt de mest populære steder trygt holder ansigtshuden, hals, décolleté, arme og så videre. Indikationerne for proceduren er alder pletter, ar, efter acne ar og, brede porer, rynker, "kragetæer", slasket og sagging hud, gusten teint. Laser fare kan ikke holdes for menneskers sundhed, men hvis der er kontraindikationer, er det bedst at drøfte dem med lægen.

Og hvem skal ikke?

Desværre, bestemte kategorier af mennesker, denne magiske procedure er absolut kontraindiceret. Især vil det have at afstå fra gravide damer og dem, der ammer, folk med kræft, folk der lider af diabetes. Også i fare er mennesker med herpes, betændelse i huden, kroniske sygdomme i perioden for forværring og epilepsi. Dette er ikke en komplet liste over kontraindikationer, der har en laser skræl. Anmeldelser tillade patienter over tid, det udvidede og suppleret. Man skal huske, at afskalning ødelægger det øverste lag af overhuden, til trods for, at lægen kan justere styrken og intensiteten af strålen, så folk med hudproblemer eller modtagelighed til relevante sygdomme bedre at afstå fra denne procedure. Før polering huden skal være ren og fugter med lotion. Fremgangsmåden udføres under lokalbedøvelse anvendelse bedøvende creme, dvs. patienten ikke "falder" i en drøm, og kan observere hele processen, uden at føle smerte i behandlingsområdet. Under patienten føles varm. I gennemsnit proceduren tager ikke mere end en time, i hvilket tidsrum omkring 20 mikrometer er fjernet væv. I slutningen af huden fugtgivende lotion og beroligende lotion. På dette tidspunkt kan det være rødme, men huden ikke skalle af, når de laser ansigtet skræl korrekt udført. Anmeldelser, gennemgang af priser og andre nødvendige oplysninger for at få bedre i den sammenlignende skive veletablerede klinikker.

rehabilitering

Den gennemsnitlige restitutionstid er 10 dage. Denne periode er nødvendigt at gå til en særlig ordning, der er til at opgive makeup, spise og hvile godt. Tre dage er bedre ikke at gå til de mennesker, som resterne stærk facial ødem og udgivet Ichor. For en hel måned huden har brug for særlig beskyttelse, hvilket indebærer en daglig anvendelse af en fugtighedscreme og fonde med en høj grad af beskyttelse mod ultraviolet stråling. Et par måneder bør afholde sig fra at gå til sauna og spabad i receptionen.

Rødme bliver mindre end to dage senere, efter den procedure, men hævelse og rødme er helt i en uge. Hvis der er betændelse, anbefales det at bruge specielle lægemidler og antibiotika salver. re-pigmentering kan forekomme uden at overholde lægens anbefalinger. Mange piger siger, at er fyldt med problemer med laserbehandling. Kundevurdering at hjælpe med at finde de sande motiver for situationen, fordi dannelsen af skorper på huden og meget fugt anses for at være en naturlig reaktion på proceduren. Face Tint kan være lyserød, men det er ikke en grund til at bekymre sig. Men alarmklokkerne vil være hvide eller mørke pletter på det behandlede hudområde. laser Overdosering kan føre til ardannelse. Denne situation kan opstå på grund af en fejl fra den læge, så han var nødt til at give dokumenter på deres færdigheder og indføre porteføljen af arbejder udført. Du kan være i stand til at modtage kontaktoplysninger på de patienter, der gik gennem laser ansigtet skræl.

Anmeldelser og pris i stor udstrækning afhænge af klinikken geografiske placering, dvs. arbejde i hovedstadsområdet klinik vil koste mere, selv om, og en garanti for kvalitet kan være højere. Et par uger efter indgrebet skal trække sig helt ubehag, herunder kløe, svie og andet ubehag. Vi behøver ikke at forsinke et besøg hos lægen, da disse komplikationer bør tage højst to uger.

Omkostningerne ved en session er bestemt af en række kriterier, blandt dem - bopælsregion, kendt klinik, udgifter til smertestillende medicin. I gennemsnit er den totale mængde er i området fra 15 til 55 tusind rubler. Bemærk, at resultatet vil blive opbevaret i flere år, således at summen er berettiget. Det er nødvendigt at tage et nærmere kig, og de oplysninger, der giver anmeldelser om laser skræl. Resultat tidligere patienter udviser let, da det er umiddelbart synlige. Det siges, at de mest vanskelige ting - at beslutte, da skræmmende skrækhistorier om læger. Hertil kommer, at personen - det er ikke hænderne, er det svært at skjule. Situationen kan synes håbløs, når alvorlige hudproblemer, og de fleste af de kvinder foretrækker at stille op med små defekter. Laser skræl stor hjælp Quell acne og slippe af effekten af "pizza" på hendes ansigt. Jo mindre fodaftryk, den mere beskedne pris af proceduren. Hvis problemet er lille, så den restitutionstid vil være mindre. Mange af pigerne efter et par dage gå på arbejde. Dame i en alder især opmuntret af det faktum, at det er muligt at fjerne tegn på for tidlig ældning, "smilerynker" og rynker på halsen. Næsten helt forsvinder nasolabiale folder og "SAD" rynker i hjørnerne af munden. Men det er for dem, der har besluttet på drastiske foranstaltninger, og hvad er de anmeldelser efter overfladiske Erbium laser peelinger? Det er sikkert og smertefrit, da den termiske effekt er meget mere beskedent. For følsomme områder er den bedste løsning, som giver dig mulighed for at slippe af med dybe rynker og kronisk ardannelse. Behandling med erbium laser vist selv unge piger til huden udjævning og fjernelse af små defekter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.