SkønhedHudpleje

Sukker body scrub - opskrift

Til hud var blød og glat, anbefales det at udføre forskellige procedurer omsorg, hvoraf den ene er afskalning. Det er ikke kun nyttig til fjernelse af døde hud partikler, peeling øger blodcirkulationen, forbedrer iltningen af celler. du kan købe en krukke med let adgang til at udføre butikken procedure. Men tilhængerne af naturressourcer, såvel som dem, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner, kan forberede dig derhjemme sukker krat.

Funktioner sukker krat

Alle midler til peeling forskellige i graden af slidende. Jo mindre kornene, jo mere delikat er den procedure. For at sikre en hurtigere effekt, for bedre stimulering af blodgennemstrømningen at bekæmpe de fedtdepoter i problemområder, ikke undvære en temmelig store partikler. Det er denne egenskab, og har en sukker krat. I dette tilfælde er det ikke for barsk for huden, og når de anvendes korrekt, ikke skal være bange for at skade huden. Hvis gnide med overdreven kraft, så er der en risiko for ridser.

Blandt fordelene kan identificeres let fremstilling og lave omkostninger. Self-catering facilitet sørger sin fuldstændige naturlighed.

Ulempen er den korte holdbarhed, så det er bedst at gøre krat en til to behandlinger. Rester nødt til at rense køleskabet.

Ingredienser sukker

Sukker anbefales til brug i kosmetik på grund af det store antal aktive stoffer, der påvirker huden.

For eksempel glycolsyre stimulerer kollagen og elastin ikke tillader vand at forlade cellerne hurtigt. Tenzin kæmper med acne, strammer porerne og regulerer talgproduktion. Monosaccharid rhamnose hjælper med at genoprette kollagenfibre, hvilket gør huden ser glattere og silhuetten pasform.

nyttige egenskaber

Sukker Body Scrub trænger dybt ind i hudens porer, rense dem. Det er derfor, det kan bruges indehavere af fedtet hud. Det anbefales til tør hud så effektivt bekæmper med afskalning og gør den blød.

Sukker kan bruges som forebyggelse og behandling af indgroede hår, som er ganske almindelig bivirkning af hårfjerning. Krat sukker fjerner pigmentering og garvning rester. Giver også betydelig støtte i kampen mod cellulite. Som et resultat, almindelige procedurer huden ser sund og silkeblød.

Kontraindikationer

Som med enhver kosmetisk produkt, kan sukker scrub bruges ikke for alle. De bedre ikke at bruge under graviditet. Nogle eksperter anbefaler på dette tidspunkt til at opgive brugen af eventuelle indenlandske kosmetik, da mange komponenter kan have en negativ indvirkning på den fremtidige sundhed for barnet. Og på grund af mulige hormonelle forandringer uventet effekt eller udseende af allergiske reaktioner.

Det bør opgive brugen af krat, hvis huden er beskadiget - sår, skrammer, brandsår. Hårde partikler af kosmetiske produkter kan forstyrre den naturlige helingsproces og risikoen for infektion vil bringe.

Det er ikke nødvendigt at udføre proceduren umiddelbart efter solskoldning. I løbet af denne periode, huden er meget følsom, og efter en scrub kan forekomme betydelig irritation af huden og smerter. Der er risiko for forekomsten af pigmentpletter.

Hvis huden har en stjerne og venøse komponenter, disse områder af krat er bedre ikke at anvende.

Det bør anvendes med forsigtighed hos mennesker, der er udsat for allergi. Før du anvender opfordres til at foretage passende test under hvilken det er nødvendigt at sætte sukker krat i en lille mængde på håndleddet. Hvis i løbet af dagen ikke vises irritation eller kløe, kan midler anvendes sikkert.

Betingelser for brug

Der er flere metoder til organ krat. Hver person gør det ifølge min egen erfaring. Fremgangsmåden kan variere afhængigt af typen af huden, den ønskede virkning, den slags krat.

De klassiske design betyder anvendes på godt dampet og fugtig hud, der er efter et bad eller brusebad. Glem ikke at skrubbe huset for saunaen. Når porerne i maksimal afsløring, vil effekten af proceduren være den bedste. Derefter kan du gå videre til den umiddelbare anvendelse af krat. Dette gøres massage i en cirkulær bevægelse, startende med fødderne og langsomt stiger op.

Efter alt kroppen forarbejdet sukker scrub bør overlades på huden i et par minutter og derefter skylles med vand. Du kan derefter skylles med koldt vand, ikke blot lindrer huden, men også give hende ekstra energi. kan anvendes om nødvendigt på huden nærende creme eller naturlig olie.

De mest populære færdiglavede scrubs

På hylderne kan du finde et stort udvalg af sukker ejendele. For at midlerne være mere effektiv og løser flere problemer, deres kompositioner er mangfoldige.

For uovertruffen magt af huden mange anbefale at prøve scrubs "sæbe-kedel" selskaber, såsom "varm chokolade" eller "Jordbær og fløde". Har du en olie base, som giver dyb næring og kræver ikke en ekstra anvendelse af cremen efter indgrebet. De, der tror, det er for fedt, kan tilsæt sukker.

En anden populær sukker krat, anmeldelser af som ofte kan findes - er "Ice" fra "Natura Siberika". Den består af forholdsvis store partikler, men det er ikke for groft. På grund af den tykke konsistens er det meget nemt at bruge, og forbruget er minimalt. Under proceduren skaber en følelse af kulde, hvilket ikke er i alles smag. Efter at have brugt denne krat huden bliver stram, glat og silkeblød.

Grundlæggende opskrift

krop sukker scrub med hænderne er en leg at forberede. For de mest simple opskrift får brug for sukker med en ikke meget store partikler. Hvis dette ikke er ved hånden, kan du male en lille gave i kaffemølle. Til det tilsættes olivenolie eller mandelolie.

Påfør krat kan være en våd eller tør hud. Det afhænger af det ønskede resultat og hud egenskaber. De bedste resultater opnås ved anvendelsen af krat på tør hud. Når du bruger på våd hud, dens virkning er mere skånsom.

Der er en anden enkel opskrift til krat. Nok til at blande sukker med shower gel. Det er vigtigt, at konsistensen var halvhårde.

flerkomponent scrubs

Effektiv sukker scrub med hænderne er en leg at forberede. Desuden kan de fleste af komponenterne findes i køkkenet. For eksempel, for at gøre strækmærker mindre synlige, skal du blande lige store mængder af salt og sukker og tilsæt olivenolie. Blandingen skal vise sig ligner konsistensen af tyk fløde.

Til forebyggelse af cellulite at blande sukker (2 spsk) og honning (3 spsk). Det anbefales at foretrække flydende honning og fint sand. Hvis huden er fedtet, er det nødvendigt at tilføje 4 spsk yoghurt. Honning har den stærkeste anti-aging effekt. Derfor, når de anvendes regelmæssigt, sådan krat huden vil blive strammet betydeligt.

Frugt scrubs

Hvis den klassiske version af peeling keder sig og ønsker en lys smag og godt humør, er det muligt at sprede den sædvanlige sukker body scrub. Opskriften kan tilsættes, såsom hindbær. Dens duft vil give et boost af energi på en regnfuld efterårsdag. Hvis frisk frugt er ikke ved hånden, kan du bruge frosne. De har brug for at mash og blandes med sukker og fløde (creme fraiche). Alle ingredienser er taget i lige store mængder.

Et af de foretrukne ingredienser i kosmetik til kroppen af mange kvinder er orange (citron). Dette er ikke overraskende - det er svært at finde et andet produkt, der næsten øjeblikkeligt kan give huden udstråling og tone. Det ville tage en halv kop sukker og den samme mængde olivenolie, en teskefuld appelsinsaft og den samme gejst.

Selv om sommeren kan du bruge en sukker krat. Opskrift består af en tomat pulp, to spiseskefulde fløde. De har brug for at tilsætte sukker (1/4 kop). Denne scrub er store vitaminizes hud.

Sukker krat opskrifter, der er mange. Du kan oprette en ny hver gang for at vælge den mest hensigtsmæssige foranstaltninger og duft. Hvad adskiller den fra de fleste opskrifter på hjemmelavede kosmetik - er, at han er ved at forberede en meget hurtig og de mest simple produkter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.