FormationUngdomsuddannelse og skoler

Den bedste øvelse til at huske ord og bogstaver

Ofte børn, som, ja, og voksne har brug for at huske ord eller bogstaver. Dette gælder ikke kun for fremmedsprog, som ikke er så let at lære, men vores indfødte russiske sprog, som er rig på en række enkle og komplekse ord. Men hvad, hvis noget overhovedet er umuligt? Giv op og tage på en anden ting? Eller endnu prøve?

Hvis du nogensinde stødt på dette problem, vil denne artikel være frelse for dig. Disse øvelser til at huske de ord, til at hjælpe dig og dine børn udvikle deres hukommelse, lærer hurtigere at huske ord eller bogstaver. Her kan du vælge, hvad der er den bedste øvelse.

tælling

Et meget enkelt øvelse i at lære udenad - "overførsel". Lad os sige, er ordene "billede karburatoren, batterioplader, blomster, Nebula, druer, køkken ...". En mand læser disse ord to gange, og derefter hukommelsen skal huske alt, hvad han lige havde læst. Ord kan vælges i overensstemmelse med en persons alder, slags af sin virksomhed, den næste ferie sæson eller skift.

Denne øvelse kan ændre og komplicere. For eksempel må en person ikke kun huske ordene, men også for at gøre dem et tilbud, uden at miste en enkelt.

Motion "Beskriv billedet"

Forestil et billede af en papegøje sidder på en aborre. Vi er ordene: "kloen, diamant, græs, efterårsblade, curling, chokolade." Og nu, ved hjælp af et maksimum på hans fantasi, vi forklare, hvordan der kan tilsluttes en papegøje i billedet med disse ord.

Hans ben papegøje klamrer sig til aborre ligesom kløer, hans øjne som en diamant, dens fjerdragt er grøn som græs, men der er også appelsin glimt som efterårsblade, papegøje næb udseende på knibtang perch på hvilken en papegøje siddende, farve ' Mørk chokolade. " En sådan øvelse i at lære udenad, vil ikke kun hjælpe dit barn med at udvikle hukommelse, men også for at vise sin fantasi.

Rækker af ord

For den næste øvelse at huske de bogstaver, du har brug for en assistent. Skriv en række ord. Lad os sige, 20 stykker. I serien på højre skrive ord som en eller anden måde relaterer sig til venstre. For eksempel:

 • Globe - kort.
 • Hund - kabine.
 • Gardener - trillebør.
 • Blyant - viskelæder.
 • Hypotenusen - benene.
 • Honning - Bee.
 • Tree - blade.
 • USB-flashdrev - drev.
 • Internet - sociale netværk.
 • Blomster - blomsterbed.
 • Space - Planet.
 • Podsolnuh- frø.
 • Vaskemaskine - pulver.
 • Farm - ko.
 • Hovedtelefoner - musik.
 • Tandbørste - Tandpasta.
 • Shkatulka- dekoration.
 • Kaffe - tyrker.
 • Pølse - en sandwich.
 • Candle - flamme.
 • Portræt - blyanter.

Læs alle de sætninger, og luk derefter den højre kolonne. Fra hukommelsen for at gendanne ordene og skrive dem ned foran hver af den venstre. Glem ikke, at en række af ord afhænger også af barnets alder. Dette tyder på, at de ord, der bruges i en øvelse, bør være velkendt for barnet. Disse arbejdspladser er meget udbredt i at undervise børn engelsk.

Mange af de samme

En anden øvelse i udenadslære. (Forelagt af en af udførelseseksemplerne, er det muligt at afslutte det på grundlag af alder, evner, interesser og ønsker mand, kan gøre det lettere eller sværere, det vigtigste - princippet). Du ser billeder af dyr, genstande, blomster, insekter, bøger, byer, biler, musik grupper ... Inden for et minut du er nødt til at huske alle billederne. Efter dette, på papiret, nedskrive alle de elementer i alfabetisk rækkefølge.

Denne opgave bliver brugt i forskellige fortolkninger og næsten hver intellektuel eller maraton spil. Hans glæde udføres både voksne og børn. Du får en form for et langt ord, for eksempel: "skibbrud". Opgaven - at lave så mange ord fra bogstaverne i ordet. (Rab, cancer, lak, bold, chok blok, søm, br slagge). På samme princip anvendt øvelser til at huske det engelske alfabet. Denne øvelse kan blive forvandlet til en hele spillet, plus give barnet for hvert ord så mange point, hvor mange bogstaver i ordet.

Motion "personlig rådgivning"

Når lærere i russisk sprog og litteratur blev tvunget til at omskrive de store kunstværker af dem, der havde problemer med stavning, tegnsætning ... Ønsker du at huske noget, skriver disse ord eller tekster. Overskriv flere gange om dagen, skriver i træk, på fanerne i prominente steder, sociale netværk. Dette vil hjælpe dig med at huske materialet hurtigere. Også den mere du læser - jo bedre udviklet din visuelle hukommelse.

Sådanne øvelser for at huske gangetabeller er almindeligt brugt til børn yngre klasser, hvilket er svært at lære en lang række tal.

fordoblet breve

Hvis du ikke kan huske ordene med dobbelt vokaler eller konsonanter, hvad gør man så? Her hjælper at huske en bestemt historie. Tag et par ord, hvor du hele tiden glemmer hvordan man staver bogstavet "t" eller "tt". Tags: tø, certifikat, tiltrækning, konfetti, sommerhus, skygge. Nu kommer vi op med et lille script, som kunne leve op til disse ord. "Når det tø, og fyrene fra hytten forlig" Konfetti "modtaget deres certifikater, de gik til tiltrækning" skygge ". Dette er alt, naturligvis meget subjektive. Alle bør vælge ord, som det var for meget for ham at huske de kræfter. I mit hoved af en fancy fold det ind i en sammenhængende historie og huske.

ciffer

Du kender ordet "kryptografi"? Dette er nogle cipher bogstaver, tal eller andre nyttige oplysninger. Du kan også føle sig som en detektiv eller arkæolog studere det gamle sprog, og desuden, og pumpe din hukommelse og evne til at huske ord eller bogstaver. Du kan tænke på selve koden, og kan bede om en person fra dine omgivelser (så det bliver interessant). Skal være krypteret, fx alfabetet eller tal og aritmetiske operationer. Kryptering kan være en lang række almindeligt risunochki, geometriske former, eller blot nogen tegn. Dekrypterer hver dag mindst en "besked" eller "eksempel", og din hukommelse bliver simpelthen fantastisk. Du kan også bruge øvelserne til at huske engelske ord, kryptere deres tal og symboler.

vers modsætning

Lær poesi vi har lært siden børnehaven. Men essensen af denne øvelse er ikke at huske så mange digte fra start til slut, og fortælle dem til deres omgivelser, og til at huske et digt fra slutningen til begyndelsen. Ja, ord for ord fra slutningen til begyndelsen af digtet. Resultatet er ikke: "Du behøver ikke elsker mig, fortryder ikke, Ser jeg mit bedste?" Og: "Skønhed er ikke meget jeg ikke, undskyld nej, jeg ikke elsker dig?".

Forskellige logik spil, monopol, vil strategien også hjælpe dig med at udvikle hukommelse og huske de ord og bogstaver med lethed.

Utvivlsomt, nogen specifik øvelse i udenadslære kan ikke gå, kan en anden person hjælpe mere, og nogen mindre. Nogle mennesker synes de komplicerede, men andre vil beherske dem på ingen tid. Altid det vigtigste - er ønsket. Du må ikke stoppe. Hvis du kender i lyset af hans fjende (som regel en fjende af mennesket - det er hans egne mangler), kan du slå det, slog sig selv. Tog, overvinde alle vanskeligheder, og du erobre nogen højdepunkt. Din hukommelse er meget kraftfuld, og stor evne. Som den store fysiker Albert Einstein: "Livet - som at køre på cykel. For at holde balancen, er du nødt til at bevæge sig. "

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.