FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvordan man laver den studerende portefølje?

Undervisningsministeriet besluttet at indføre en anden nyskabelse for de studerende. Nu, hver elev har at gøre sin egen portefølje. Elever og deres forældre denne nyskabelse har forårsaget misforståelser. Vi vil fortælle dig om, hvordan at gøre ud af porteføljen (og hvilke data skal henvises til det).

Nogle skoler har besluttet at gøre det lettere for deres elever ved at bestille klar hæfter. Studerende behøver kun at udfylde de tomme felter og indsætte fotos. Men lærerne opfordrer forældre og deres børn til at lave deres egen portefølje, da dette vil hjælpe med at udvikle de kreative evner hos barnet. Før du udarbejder porteføljen, så tjek dens omtrentlige indhold.

forsiden

Baby billede må nødvendigvis være til stede på det første ark. Dernæst skal du angive efternavn, navn og efternavn på den studerende. Må ikke være overflødig information om fødselsdato og studiested. Titlen side kan være pænt dekorere eller udskrive klar skabelon. Men den første mulighed er at foretrække (i udtalelsen fra psykologer). Bemærk de lyse illustrationer gøre ud af, om porteføljen for første klasse. Børn vil være interessant med sin mor til at tegne skole eller favorit tegneseriefigurer.

Afsnit "My World"

du kan frigøre fantasien I den første blok, og give alle oplysninger om barnet, som du synes er vigtigt. Nogle fyre fortælle historien om oprindelsen af sit navn, andre deler de drømme og fantasier.

Sørg for at medtage i dette afsnit et par sider, der afsættes til familien. Du kan nu tegne et stamtræ eller en liste af nære slægtninge, for at supplere disse data kort biografi. Under alle omstændigheder, hvordan man kan gøre ud porteføljen er op til dig.

Barnet kan forsøge at skrive sin første selvbiografi. Lad det ikke tørrer sætninger og levende følelser om tidligere begivenheder. Foldere med selve dataene kan også være rart at male eller dekorere dine fotos.

Afsnit "Skole"

I denne blok følgende oplysninger kan omfatte:

  1. Navne på lærerne orientere de særlige kendetegn ved hver.
  2. Tidsplan.
  3. Liste elementer med en beskrivelse.
  4. Oplysninger om deres egne resultater med dokumentation (eksamensbeviser for deltagelse i konkurrencer eller konkurrencer).
  5. Rapport kort med kvaliteter.
  6. Test papirer og skrifter, som kan prale af en elev.
  7. Udendørs aktiviteter (fotos fra forskellige koncerter, udstillinger, matinees, hvor et barn var involveret).
  8. Skole rekreation (vandreture, sightseeing, ekskursioner, ser en film eller spille). Hvor du kan lægge billeder og tekst supplere deres egne erfaringer.

Du kan også tilføje de afsnit, som du finder det nødvendigt. Det ville være rart at sætte i en portefølje af tegninger af et barn eller andre udtryk for kreativitet. Også nogle forældre viser tegn på psykologiske tests udført i skolen, og konklusionerne fra psykologer (for at analysere adfærden hos deres afkom).

Hvordan man laver en portefølje?

Du kan købe færdige bog eller lave dit eget layout. I det første tilfælde, skal der søges sælger gennem skolens administration eller internettet. Lignende forslag meget.

Hvis du beslutter dig for at gøre din egen portefølje, så har du også to muligheder. I det første tilfælde kan du udskrive klar sider med billeder. Du skal bare have en farveprinter.

Kreative individer anbefales at udstede en portefølje med deres hænder fra start til slut. Alle illustrationer og grafer kan gøres uafhængigt af hinanden. Du skal bruge stykker af papir, filer og mapper fra mappen. Også bestanden op på blyanter, maling og markører. Desuden kan kurset gå lyse klistermærker og glitter. De enkelte filer investere tests, essays, essays og studerende tegninger. Hvert ark kan udformes på sin egen stil. Tekst skrevet i hånden eller skrevet på en computer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.