Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskæring af kød - borddekoration

Det er svært at forestille sig et festligt bord, som ikke er værd kød. En sådan elementær parabol er meget enkel og traditionel, og erfarne mestre er forberedt på en sådan måde, at det bliver en reel dekoration af bordet.

Kød vil se perfekt kun underlagt korrekt udvælgelse og opskæring af forskellige kødprodukter. Overfladen af svinekød, skinke, tunge, trimmes med en skarp kniv, fjern mørkebrune udtørret. Kogt svinekød og skinke skæres på tværs af årerne af kød meget skarp kniv med en smal og lang klinge. Klingen bør på en gang fuldstændigt skåret igennem et stykke af produktet.

Skiver skal være nogenlunde samme størrelse, tynd og glat. Typisk, hakket svinekød, skinke og tunge spredt på et fad, arrangere dem i pæne, lige rækker. Meget effektivt ser kød når stykker af forskellige typer af produkter veksler med hinanden i rækkefølge. Indret et fad med persille, salatblade, skiver af agurker eller tomater. Denne pålæg godt med syltede agurker, kål, roer salat og gulerødder, svampe. Separat tilført dertil saucer såsom peberrod, sennep, mayonnaise, adjika.

Kødopskæringsmaskine kan også indbefatte forskellige sorter af pølser, stør, med et fedtlag, bacon. Den vigtigste betingelse er skarpheden af kniven. Udskårne stykker af forskellige kødprodukter kan være rart at lægge på en skål på flere måder: overlappende (hver efterfølgende stykke dækker en del af den tidligere), en ventilator (ene sidestykke dækker tidligere mere end den anden), i sirlige rækker (bedst egnet til rektangulær eller firkantede retter).

Tynde store skiver af kogt pølse, balyk, skinke eller bacon kan rulles ind i et rør eller en lille rulle. Kød, foret af disse stykker vil se meget smuk og appetitvækkende. Det kan være en stor kant ruller at sætte oliven udstenede. snacks dekoration fremstillet ved hjælp af salatblade i forskellige farver, forskellige greens, cherrytomater, skiver af friske eller syltede agurker, tynde strimler af ost, radise skiver. Udlægning rør eller ruller på kanten af et stort fad i dens centrum, du kan sætte en lille sovseskål med sennep eller anden sovs. Gør pålæg er kun begrænset af fantasien elskerinde. I løbet kan gå næsten alle produkter, kombineret med kødprodukter at smage.

Der er nogle tips til at gøre pålæg var perfekt: meget tynde brød pølse skal skæres skråt i en spids vinkel. Tyk pølse kan skæres på langs i to lige store halvdele, og først derefter skære dem i tynde skiver. Før udskæring af røget pølse er befriet fra sin skal. Dette gøres nemt tidligere skoldet med kogende vand et brød. Efter at selv de mest vanskelige at rengøre skallen kommer ud hurtigt og nemt. Det ser nice kød fra flere sorter af røget pølse, som adskiller sig fra hinanden i farve. Det kan sættes i rækker, valse, trekanter, firkanter. Det ser store stykker af forskellige kødprodukter, fastgjort med tandstikkere. De kan også binde pen grønne løg, præ-rullende op i et rør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.