SkønhedHudpleje

Kosmetik "Bourgeois": SS-creme. Anmeldelser og revision

Høj kvalitet kosmetik til en rigtig kvinde er vigtigere end noget menneske kan forestille sig. Denne usynlige våben, der hjælper hver dag hver af os - maskering skønhedsfejl, klart understreger alle fordelene. Og hvis du ønsker at "nøjes" i din pung kun kvalitet kosmetik, er det nødvendigt at give fortrinsret til kendte mærker, der har modtaget den kærlighed mange millioner af kvinder på vores planet, såsom "borgerlig". SS-creme, reelle købere denne kendsgerning bekræftes, - fortjener din opmærksomhed på det nye produkt, som kan få huden til at skinne. Og så taler ikke kun en producent, men også kvinderne selv, der allerede har i dit arsenal af skønhed er et middel.

"Bourgeois" - et mærke, der elsker sine købere

For at forstå, hvorfor en masse kvinder fra hele verden foretrækker denne særlige mærke af kosmetik, én gang er nok "test" af nogen af deres produkter, for at sikre, at det er kvaliteten tiltrækker messen køn.

Producenten er ikke kun regelmæssigt behager smukke damer interessante og væsentlige nyheder, men også aktivt at indføre ny teknologi i processen med fremstilling af kosmetiske produkter, da den helt ideologi er, at den perfekte ikke kan være én, men det er altid værd at stræbe efter at blive bedre end i går.

Måske er det derfor med sætningen "kvalitet kosmetik", mange tilhørende produkter er "borgerlig".

SS-creme anmeldelser og ros virkelig fortjent

Fonden kan findes i pungen af enhver kvinde, fordi det virkelig er nødvendigt for alle, ikke kun piger med problematiske hudtyper. God "tonalnik" ikke kun masker mindre skønhedsfejl såsom acne, pletter, blod hætteglas, og endda mørke rande under øjnene, men også beskytter huden mod skadelige virkninger af eksterne miljømæssige faktorer.

Men tiden står ikke stille, og ikke så længe siden, førende mærker, herunder "Bourgeois", begyndte at tilbyde sine kunder en "ny generation af fundament" - BB Cream CC-creme. SS-creme "Bourgeois" beundrende anmeldelser begyndte at få de første dage efter fremkomsten af markedet kosmetik. Og mange kvindelige kunder understrege, at det er SS-creme - det er det fundament, som du har brug for en moderne kvinde, fordi det ikke kun kan maskere de mangler, men også for at pleje huden, det vil sige, at nære det, at beskytte mod en sådan skadelig ultraviolet .

Hvad er fordelene af tonale cremer fra "borgerlig"?

Analyse kundeanmeldelser der foretrækker produkter "Bourgeois", SS-creme (kommentarer om det bekræfter effektiviteten af midler), kan du vælge en række positive egenskaber, som ofte husker den smukke dame:

- Dette produkt kan købe enhver kvinde, uanset hudtype, som praksis viser, at det er egnet for alle.

- Hvis din nuværende fundament skaber en maske effekt på ansigtet - erstatte det med en "Bourgeois". SS-creme anmeldelser modtaget som den mest succesfulde version af "Tonalka" til varme sæsoner.

- Teksturen af alle de tonale ressourcer af mærket virkelig vægtløs, med sådan et tyndt lag toning er nok til at skjule mindre skønhedsfejl.

- Du kan glemme alt om den daglige fugtighedscreme, hvis du bruger et fundament "Bourgeois" (SS) positive anmeldelser, han ofte får det, fordi huden ikke tørrer ud.

- Caring kosmetiske ingredienser sådanne produkter udfylde hver celle energi. Det er derfor, efter at dens anvendelse lader til, at huden bare gløder indefra.

SS-creme står blandt dem?

Hvis vi betragter blot SS-fløde "Bourgeois 123" anmeldelser om det og i langt de fleste en positiv og endda beundret. Smukke kvinder understregning af sådanne fordele dette betyder:

- det er den nemmeste fundament, som ikke kun er usynlig, men også umærkeligt på huden i ansigtet;

- nice tekstur betyder det giver dig mulighed for at anvende den mest jævnt over hudens overflade, og dermed vil det ikke stresse de forstørrede porer;

- UV-beskyttelse (indeks 15) - store og behagelig til plus omsorg for epidermis;

- rødme creme ikke kun masker, men også tage medicinsk behandling som i sin sammensætning har en grøn te-ekstrakt;

- i en creme der er blot tre af pigmentet, som hver bærer sin egen separate mission.

Flere detaljer om den korrigerende funktion ved hjælp af de vigtigste pigmenter

En blanding af tre pigmenter - grøn, lilla og beige - det er hvad der gør op "Bourgeois SS-123 Cream perfekt". Anmeldelser og oplysninger fra producenten bekræfter, at hver af dem klarer sin opgave: beige pigment gør tone huden mere sund og glødende, grøn - store slagsmål rødme, og violet har en mission for at bekæmpe mørke rande under øjnene.

Det ideelle mønster for fede og tør hud

Alle ved, at, afhængig af hudtype (normal, tør eller fedtet), er det nødvendigt at vælge og pleje, og kosmetik. Men tonen i SS-creme er ideel til alle hudtyper, mindst lige så højt erklærer markere "Bourgeois". SS-creme anmeldelser modtagne og fra kvinder med tør hud, og ved ejere af fedtet eller kombineret, og, mærkeligt nok, de fleste af dem blev ramt af det faktum, at dette betyder, at de virkelig kom.

Hvordan er dette muligt? Bare enhver hud kræver ekstra fugt (selv fedt), og SS-creme det giver. Da næsten vægtløs creme tekstur, ikke fedtet og ikke er for tykt, vil det ikke understrege den tørre ansigt, eller dele deraf. Hver pige efter anvendelse af en sådan kosmetisk middel ser det samme resultat i spejlet: en smuk, strålende, ligesom en fløjl hud giver ikke en olieagtig glans, og minder den tyndeste fløjl.

Selv udseendet af et rør og en praktisk dispenser bedes

For mange moderne kvinder er det vigtigt, at rør eller flaske, der er pakket i tonale ressourcer var let berøring og nem at bære i en lille pung. Så en producent at behage alle, pakket ordentligt, "Bourgeois" SS-creme. Anmeldelse gennemgang af som vi havde gjort, og er fyldt med positive syn på dispenseren. Idet konsistensen er tilstrækkelige likvide midler, den tynde tud tillader SS-fløde, der anvendes som økonomisk.

Virkelig resistent kosmetisk

På fabrikantens erklæring om, at dette innovative værktøj er i stand til at holde på hudens overflade uden ændringer til 16 timer, har mange damer reagerede med skepsis, besluttede at teste og modbevise denne erklæring. Men deres overraskelse, cremen stadig tilfreds med dens stabilitet. Meget lidt kan findes svar fra piger, der 16 timer ikke vaske makeup, fordi det ikke er sundt for overhuden. Men for manglen på positive resultater og det faktum, at i løbet af dagen ikke begynde at gøre "go" eller udtværing på nogle steder. Så hvis du har brug for at gøre make-up om morgenen og hele dagen til at glemme alt om det er nødvendigt at korrigere ham - vælg "Bourgeois" SS-pleje creme. Anmeldelser om det, og du vil være positiv.

Er det muligt at glemme alt om skilsmissen på huden?

For at undgå effekten af masken på ansigtet og distinkt hudfarve korrektion af grænser og midler skal kun vælges let konsistens, så det er SS-creme "Bourgeois". Anmeldelser fra købere, der tidligere var svært at finde ideel til hudfarve "tonalnik" bekræfter det faktum, at SS-creme, selv tilpasser sig deres hudfarve, vigtigst af alt, vælge fra paletten så tæt som muligt på den iboende dig.

Anvendelsen og fordelingen af overfladen af epidermis betyder ingen har ingen problemer. Og det kan gøres som en finger, og særlige svampe.

Hvad er ulemperne blev set?

Som enhver anden kosmetisk produkt, i SS-creme fra "borgerlige" dejlige damer fandt vi en række mangler:

- lille volumen. For nogle repræsentanter for den blide køn, denne faktor synes at være en enorm ulempe. Men når man tænker på, at fundamentet bliver brugt meget sparsomt, og selv dette lille beløb er nok til en lang periode med brug, den opfattelse, at producent tilbyder sine produkter til meget små rør synes rent subjektive.

- Pris over gennemsnittet. Ja, kosmetiske produkter, massemarkedet lidt billigere end mærkevarer af "borgerlig". CC Cream Serum anmeldelser, fyldt med negativitet på grund af opskruede priser, der modtager yderst sjældent, da kvinder indser, at for de penge, de får et produkt af høj kvalitet, vil købet af hvilket ikke fortryde.

- Ufuldstændig maskering fejl. Nogle kvindelige kunder klagede som svar, at SS-creme er ikke i stand til helt at maskere den alvorlige rødme eller andre markante ulemper. Sådan kritik kan ikke betragtes som konstruktiv, som a priori ikke er i stand til at skjule meget udtalte hudproblemer eller SS-creme fra en anden producent, eller fundament "Bourgeois SS 123". Anmeldelser og oplysninger fra producenten for at understrege, at dette betyder for justering banen menneske, og det klarer denne opgave.

Egnet til denne facilitet?

Så efter at have studeret en masse feedback, kan vi konkludere fra mærket "Bourgeois" SS-creme passer til næsten enhver kvinde eller pige, uanset alder og hudtype. Det vigtigste er at huske, at dens vigtigste opgave - at tilpasse tonen ansigt, så pigerne med hudproblemer bør overveje yderligere maskering agent, snarere end at forsøge at skjule manglerne i et tykkere lag af SS-creme. Hvis du er på udkig efter en let foundation, som ikke er for dyrt, og dermed dens kvalitet vil være høj - vælg en CC-creme "Bourgeois".

Brug ikke denne creme, samt i princippet ethvert andet kosmetisk produkt, de piger og kvinder, der har en alvorlig hudsygdom. Makeup vil ikke bidrage til at skjule irritation og erosion, men forværre hudens tilstand er i stand til.

Små hemmeligheder af den korrekte anvendelse af SS-creme

For at opnå den mest jævn påføring af tone, skal du følge nogle enkle regler:

- for nem toning ansigtet resterende lille mængde af SS-creme;

- til programmet, kan du bruge en speciel svamp (som helt sikkert brug for at blive vasket regelmæssigt), eller blot et middel til at gælde med fingerspidserne;

- da SS-creme har fugtgivende egenskaber, er det ikke nødvendigt at bruge, før du anvender den sædvanlige fløde; Kun hvis du er ejer af en meget tør hud, så glem ikke om de regelmæssige ekstra fugt;

- et lille antal "Tonalka" Anvend let på fem hovedpunkter: kinder, hage, næse og pande;

- lys men hurtige bevægelser (som SS-creme absorberes hurtigt og tørrer) fordeler midler på overfladen af epidermis;

- bevægelser skal være glat og retning fra midten af ansigtet til kanterne; bør anvende cremen på hårvækst i ansigtet (næsten hver eneste af os har en lys fuzz på huden);

- hvis du er ejer af fedtet eller kombineret hud, kan du rette make-up en lille mængde lys løst pulver.

Og endelig vil jeg sige ...

Uanset hvad fik fra den dejlige dame "Bourgeois" SS-creme anmeldelser, perfekt hud du har, er kun, når du ikke glemmer at rengøre den korrekt. Skal jeg købe dette værktøj - det er op til dig, men det faktum, at det er positiv feedback og anbefalinger til anskaffelsen virkelig fortjent, forårsager ikke en dråbe af tvivl. Efter alt, er det den makeup, der ikke vil samle støv på hylden, og nødvendigvis forbruges.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.