SkønhedHudpleje

Wax Strips til ansigtet

Enhver kvinde drømmer om en smuk og glat hud, især i ansigtet. Men desværre, besluttede naturen ellers og størstedelen af messen køn i tidens løb i ansigtet af uønsket vegetation vises. Hvordan skal man behandle med hadefulde hår? Jeg må sige, at alle kvinder kæmper med dette problem på forskellige måder: en person ved hjælp af en barberkniv og fjerne uønsket vegetation med det. Det er værd at bemærke, at denne metode til hårfjerning er ikke effektiv, fordi hårene fjernes uden pærer, og efter blot et par dage i ansigtet, nye hår, men endnu strengere. Og der er kvinder, der bruger voks strips til ansigtet. Med denne metode til hårfjerning fjernede håret sammen med pæren. Dette betyder, at efter en vis tid, vil hårsækken struktur være sådanne lidelser, stopper hårvækst. Således uønsket facial hår forsvinde helt. Hertil kommer, at udføre hårfjerning ved hjælp voks strips til ansigt, kan du ejer. Den anvendte voks i disse strimler har hypoallergen egenskaber og er derfor ideel til alle hudtyper. På grund af de unikke kvaliteter af en kosmetisk voks, voksbehandling passerer mindre smertefuldt, uden stød til huden.
Nogle mennesker tror, at for at bruge voks strips til ansigtet er kun nødvendig i skønhedssalonen hvor hårfjerning specialist vil udføre. Dog kan denne procedure også udføres hjemme. I princippet i sig selv hårfjerning proces er ganske enkel. Og hvis du gør alting rigtigt, kan du slippe af med uønsket facial hår. Køb voks strips til ansigt på ethvert apotek eller butik. I hver pakning med voks strips indlejret instruktioner om deres anvendelse. Før du forsøger at bruge, omhyggeligt læse manualen til at bruge, og sørg for, at sammensætningen af voks strips ikke er inkluderet komponenter, der forårsager du individuel intolerance. Før du anvender voks strimmel på ansigt, skal du først varme dem for voks til at blive blødere. Dette kan gøres enten hænder eller sætte strimlerne på batteriet. Efter de opvarmer voks, blidt anvende en strimmel til det område af ansigtet, hvor du ønsker at fjerne hår, og vent et par minutter, indtil voksen hærder. Derefter brat fjernes strimlen af voks. Samtidig strimmel påføres på håret vækst og fjernes mod vækst. Bemærk, at hårfjerning ved hjælp voks strips - det er en smertefuld procedure. Derfor, for at ubehagelige fornemmelser var lave, håret længde bør ikke overstige 4 mm. Ellers risikerer du en temmelig smertefuld oplevelse, der kan reduceres ved hjælp af den følgende råd. Før påføring af voks strips brug for lidt damp ud ansigtet og behandle det omhyggeligt skrubbe. Efter denne procedure porerne stantaut mere avancerede og derfor hårene bliver fjernet nemmere. Således kan du minimere ubehaget ved voksning.


Det menes, at efter hårfjerning voks strips derhjemme ofte opstår på hudirritation. Derfor, når du har fuldført hårfjerning, behandle huden med en speciel creme eller lotion. Eller brug fugtgivende servietter, som normalt følger med voks strips. De har en beroligende virkning, så efter hårfjerning opstår ingen hudirritation. Og glem ikke den medicin, som hæmmer væksten af hår og forhindre dem i at vokse ind i huden. Hertil kommer, at inden for et par dage efter, at du bruger voks strips til hårfjerning anbefales ikke at bade i et bad eller saunaen, samt at bruge en masse tid i solen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.