SkønhedHudpleje

Ansigtsmaske - vælg den, der passer dig!

Face masker - en fantastisk måde at fugte, rense og tone huden på blot et par minutter. Du kan købe færdige maske eller bruge en hjemmelavet værktøj. Før du bruger en speciel maske, skal du sørge for at rense huden fra kosmetik. Tyndt lag påføres, uden at gnide og jævnt fordelt over hele overfladen. For at maskere har bragt den største positive effekt, overveje de elementer i huden.


Masker til fedtet hud er normalt rettet mod sin dybe udrensning.

På deres egen, er de oftest tilberedt med klid, havre flager, honning og ler. Ofte tilsæt citronsaft. Generelt, den mest aktive bestanddel indgår i masker til ansigtet, er salicylsyre. Sådanne masker snævre porer, lindre inflammation, overskydende fedt fjernet. De kan ikke anvende mere end 3 gange om ugen, men ingen aldersbegrænsninger.


Masker til tør hud ansigt bruges til hydrering og ernæring. Det kan være næsten enhver maske, men det er bedre, hvis de vil bestå af olier, ekstrakter af frugter og urter. Ved at gøre sådan en maske derhjemme, kan du bruge creme fraiche eller mayonnaise. I stedet for vand, til at blande komponenterne mere egnet mælk eller naturlægemidler afkog. Masker til tør hud bør ikke kun fugter, men også blødgøre irriteret hud. De kan bruges på alle alderstrin.


Masker til normal eller kombineret hud er designet til at fodre, tone og bevare den naturlige olie balance. Til deres produktion leveres stort set alle de komponenter, der tager sigte på udrensning eller fugtgivende.
Foryngende maske for ansigtet bør fremme regenereringen, så deres tilsætning til sammensætningen af kemikalier, langsommere modningen, bør omfatte naturlige antioxidanter. Derhjemme til fremstilling af foryngende masker bruger ofte mejeriprodukter, frugt og grøntsager papirmasse, diverse olier (sesam, mandel og lignende. D.), æggeblomme, lanolin, voks og andre tilgængelige produkter. Brug af sådanne ansigtsmasker anbefales fra 30 år og ikke mere end 3 gange om ugen.


Afløb maske hjælper til hurtigt at fjerne hævelsen. Deres konstituerende naturlige planteekstrakter (f.eks grøn te), hurtigt fjerne overskydende fugt fra huden. Påfør en sådan maske på i alle aldre, som er relevant.
Maske-løft gør huden mere spændt, deres konstituerende alger ekstrakter eller aloe vera gør ansigtets kontur mere klart. Påfør modellering masker 1 - 2 gange om måneden.


Alle masker afviger ikke kun af sammensætningen og retningen af handling, men ansøgningen metoden. Der er masker i form af en creme, som regel udrensning og fugtgivende maske. Maske-skum, der oftest bruges til hud toning, på grund af deres let struktur. En silicone og ikke-vævet maske bruges primært til foryngelse.


Derudover er der skyl, dvs. dem, der skylles af med vand efter brug og absorptionsevne, de rester, som efter anvendelse gnides ind i huden eller fjernes med en vatpind, en maske og maske film og størkning.


Der er masker, der anvendes kun i de specialiserede showrooms, med deltagelse af professionelle kosmetolog. De adskiller sig i kompliceret at anvende flere aktive stoffer.


Før du vælger en opstrammende, anti-aging eller en dybderensende maske er ønskeligt at rådføre sig med din læge, fordi det forkerte valg af ansigtsmasker kan have ubehagelige konsekvenser for din hud.


Hvis du køber din egen maske, læs omhyggeligt sin destination, udløbsdato, dets enkelte dele, metoden til brug og aldersgrænser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.