Nyheder og SamfundBerømtheder

Skuespiller Mikhail Vladimirov: biografi, personlige liv. Bemærkelsesværdige roller

"Daun Haus", "DMB" - malerier, som skylder sin berømthed status skuespiller Mikhail Vladimirov. For 39 år, denne talentfulde mand, der stammer fra en kreativ familie, spillede omkring 50 roller i film og tv-serier. Oftest havde han at legemliggøre billeder af kriminelle og retshåndhævende myndigheder, træne Michael og komiske figurer. Hvad ved vi om den skuespiller i tillæg til alle de ovennævnte?

Skuespiller Mikhail Vladimirov: Biografi stjerner

Future Sergent Lavrov ( "DMB") blev født i Moskva, var en glædelig begivenhed i november 1976. Skuespiller Mikhail Vladimirov besluttet på valget af livet som barn, hvilket ikke er overraskende, født en dreng i en kreativ familie. Hans far - en berømt skuespiller Boris Vladimirov, hvis forestillinger på scenen var meget populære i 70-80. Mor Tatiana - kunstner på stoffer, opgav deres karriere for at være mere opmærksom på sin eneste søn.

Skuespiller Mikhail Vladimirov som barn lært, hvad ægte sorg. I en alder af 12, drengen mistede sin elskede far, skuespilleren ikke var i april 1988 at. Støtte til familien i denne svære tid var den berømte skuespiller Mikhail Derzhavin henføres til Michaels onkel. Jeg spekulerer på, hvad min onkel, der tog hyppig favorit nevø ved hans koncerter, haft indflydelse på hans valg af erhverv, som han stadig føler for sin påskønnelse.

studentship

Som allerede nævnt, Mikhail Vladimirov skuespiller siden barndommen forbereder sig til en kreativ profession. Inden tre år, teenager arbejdede i teaterskole №123, og derefter blev en elev af Shchukin Skole, som var placeret ved siden af hans hus. Hvis du mener erindringer skuespilleren, i første omgang var han bange for, at klassekammerater vil behandle ham som en "bandit", men det skete ikke.

Mens han studerede på Shchukin Skole udøvende Michael var permanent opsynsmand. Student år Vladimirov husker med glæde, han havde en stor sammenhæng med næsten alle de kurser. Det er kendt, at en fremtidig Sergent Lavrov studerede med Anton Makarska, Maksimom Averinym, Olgoy Budinoy og andre, der senere blev stjerner. Med varme, han taler om hans bemærkelsesværdige leder Panteleyeva kursus.

De første succeser

Mikhail Vladimirov - skuespiller, hvis vej til berømmelse begyndte med at filme i komedien "The forlovede fra Miami." Billede af en ung fyr med en spiller, han har legemliggjort i denne film i løbet af sin uddannelse i det første år. Det er interessant, at i de kreditter det angivet, hvordan Mikhail Derzhavin. Selvfølgelig rolle var en cameo, men starten er foretaget.

Efter "Brudgommen of Miami" skuespiller ikke er fjernet inden for få år. Meget mere interessant for rollen som Michael var på scenen. De mest berømte forestillinger i disse år med sin deltagelse: "to herrer fra Verona" "Skyggen", "Arshin Mal Alan", Speciale var den rolle for Vladimirov Africana Savicheva, spillede i stykket "Fattigdom er ingen forbrydelse," plottet som blev lånt fra værker af Ostrovsky.

Efter afslutningen af den "Pike" i den unge skuespiller liv kom i Theatre of Satire, hvor spillede sin onkel. Slægtskab hjalp ikke den kommende stjerne straks begynde at modtage den centrale rolle, han beviste sine evner gradvist, indtil det blev en af de bedste trupper af skuespillere. "For gift Kusken", "Mistress af Inn", "Talents og beundrere", "Trold kan tæmmes" - deltagelse i disse og andre produktioner gav Michael en masse fans.

Optagelse i film og tv-serier

Biografi af skuespiller Mikhail Vladimirov tyder på, at biografen er blevet fast etableret i sit liv i begyndelsen af det nye århundrede. For første gang var han i stand til at udtrykke sig gennem skyderiet i en humoristisk komedie "DMB", som er en satire over den hverdag af den russiske hær. I denne film skuespiller legemliggjort billedet af en alvorlig og urokkeligt sergent Lavrov.

Må ikke forblive uden opmærksomhed fra offentligheden og filmen "Daun Haus", som også er en af de vigtigste roller var Michael. Vladimirov spillede i denne film en uforglemmelig Gan Ivolgina, plottet blev en fri genfortælling af "The Idiot" af Dostojevskij. Tape erhvervet en skandaløs ry, de fleste er ikke lide kritikere scene af kannibalisme. Du kan se skuespilleren i kult tv-show "Brigade", hvor han fik billedet af partiet bande.

Michael - skuespilleren, der bemærkelsesværdigt godt på næsten enhver rolle, han er lige så overbevisende spiller i komedier, dramaer, thrillers. Stjerne kan ses i "Big rzhake", "Pelagia og White Bulldog", "Gypsy Girl med udgivelsen af", "Point", "søster", og mange andre kendte film og serier.

Livet bag kulisserne

Mikhail Vladimirov - skuespilleren 's personlige liv , som i mange år engageret i offentligheden. Det er kendt, at hans første kone var den klassekammerat Olga Balandin, som "sergent Lavrov" levede i syv år. Familien havde en søn, Stepan, men den mand og kone er stadig adskilt.

Den anden kone af stjernen er blevet en pige ved navn Nastya, hvor Michael blev gift næsten hemmeligt. Brylluppet fandt sted efter fire års romantik i Maldiverne, blev kun de nærmeste folk inviteret til det. en datter født af dette ægteskab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.