Nyheder og SamfundBerømtheder

Den kærlighedshistorie af Kurt Cobain og Kortni Lav. Skuespillerinde Kortni Lav: biografi, filmografi og personlige liv

Kortni Lav - amerikansk skuespiller og sanger, samt den elskede musiker Kurt Cobain ( "Nirvana"). Vil du vide, hvordan hendes kreative karriere udviklet? Er du interesseret i kærlighedshistorien af to musikere: Rødder og Kurt? Alle nødvendige oplysninger er præsenteret i artiklen.

Biografi Familie og barndom

Courtney Michelle Harrison - så virkelig ringe til vores heltinde. Hun blev født den 9. juli, 1964 en af de største amerikanske byer - San Francisco. I hvad familien blev bragt op en fremtidig stjerne af scenen? Hendes mor, Lindi Keroll, dimitterede med en grad i "psykoterapeut". Og Courtney far, Hank Harrison, var en tekniker gruppe Grateful Dead.

Pigens forældre var aktive deltagere i hippiebevægelsen. Dette forklarer udseendet af vores heltinde Kærlighed kaldenavn, som betyder "kærlighed". Huse i Harrison jævnligt vært parter med levende musik og dans till you drop.

vanskelig teenager

Den 7-årige Kortni Lav med sin mor flyttede til en anden by. Ved den tid, hun har en ny far, er den tredje. Moderen fødte to døtre. På grund af dette, føler vores heltinde forladte og ubrugelig.

Courtney ny familie boede i en hippie kommune. Hun blev min mor, søster og stedfar placeret i en hytte med et snavs gulv. Naboer mange røget og svor. Pigen fik ikke lov til at lege med dukker. Om hendes sundhed og for sundhed, ingen brød.

Snart Courtney blev efterladt helt alene. Forældre gik til New Zealand for at avle får. Hendes små søstre, de tog med sig. En pige efterladt i pleje af en sygeplejerske. Efter et stykke tid en andens tante passerede hende til en kostskole. Den håbefulde skuespiller og sanger ofte løb ud. Og når Courtney blev sendt til kolonien for mindreårige. Det skete på grund af tyveri af T-shirts med billedet af musikerne fra "Askepot". Fra Colony teenagepige blev udgivet tidligt. Lokal psykiater fandt hende ikke eventuelle afvigelser.

nyt liv

I 16 år, Kortni Lav modtaget arven. Under det, gik vores heltinde til at rejse til Europa. I 1982, hun flyttede ind hos sine venner, der bor i byen Liverpool. Det var der, hun alvorligt fascineret af musikken og scenen. Hendes lærer var Yang Makkaloch af Teardrop eksploderer.

kreativ måde

I 1984 har den blonde skønhed tilbage til USA. Hun besluttede at starte udviklingen af en musikalsk karriere. Courtney begyndte at komponere sange. Hun var inviteret til at tale i en gruppe Faith No More. Kærlighed derefter flyttet til et andet projekt - Sugar Baby Doll.

I 1989 begyndte en ny fase i sit arbejde. Hun organiseret et team af Hole (oversat som "The Hole"). Hun var en solist. Gruppen er også bassisten blev trommeslager og guitarist inviteret. I 1990 indspillede de tre singler - "Teenage Whore", "Dicknail" og "Retard Girl". Snart til publikum debutalbum "Pretty On The Inside" blev præsenteret.

I begyndelsen af 2000'erne, Courtney besluttede at udføre solo. Men efter et par år den kollektive Hul inddrevet. Musikerne fortsatte med at skrive sange og give koncerter over hele verden.

Kortni Lav: hendes film

For første gang på skærme af en attraktiv blonde udkom i 1986. Hun havde en lille rolle i den anglo-amerikanske film "Sid og Nancy". Pigen kunne lide atmosfæren regerende i sættet. Og allerede i 1987, Courtney optrådte igen i filmen. På dette tidspunkt, vi taler om filmen "Straight to Hell".

Den kreative sparegris af vores heltinde 16 film kreditter. Kærlighed til hele karriere har udført kun én ledning. Hun vænnede sig til det strålende billede af Dzhoan Barrou i filmen "Strike" (2000).

Kendskab til rockmusiker

Cobain og Kortni Lav mødtes første gang i januar 1990. De var både besøgende til en af Portland Club. Deres første møde kan ikke kaldes romantisk. Hun lod en uhøflig bemærkning om udseendet af musikeren. Kurt var nu ikke sådan uhøflighed. Han skubbede den blonde på gulvet.

Et par måneder senere en skønhed tilstod deres fælles ven (trommeslageren af gruppen "Nirvana" Dave Grohl), som ved første øjekast faldt i kærlighed med Cobain. Han lovede pigen at bringe dem til Kurt. Og han holdt sit ord, Dave.

I maj 1991 Kurt Kobeyn og Kortni Lav mødtes for anden gang. Det skete ved koncerten af bandet "Nirvana". Efter koncerten, den fyr og pigen udvekslede telefonnumre. Så de talte i timevis om forskellige emner. Det viste sig, at deres skæbner er meget ens.

Næste gang Kurt Kobeyn og Kortni Lav så kun 5 måneder. Ved den tid, de har indset, at de oplever dybe følelser for hinanden.

Bryllup og Familieliv

Venner og kolleger i et elskende par ser frem til, når de formaliserer deres forhold. Cobain og kærlighed bryllup fandt sted 24 februar 1992. Som et sted til en fest, de valgte Hawaii, og hvis specifikt Waikiki Beach. Ved ceremonien deltog kun nære venner af de nygifte. Kurt var flannel pyjamas i en stor firkant. Og hans forlovede var iført en kjole, der engang tilhørte skuespillerinden Frances Farmer.

På dagen for brylluppet sanger han allerede vidste, at barnet er under hjertet. August 18, 1992, Kurt og Courtney først blev forældre. Det kom frem i lyset deres lille datter. Baby modtog Frensis Bin navn.

Enken af vippen

I den musikalske klike, mange var klar over Kurts afhængighed af narkotika. Han begyndte at ryge marihuana som en skoledreng. Over tid, Cobain flyttede til hårdere stoffer - heroin. Doser er konstant stigende. Kort før sin mands død Kortni Lav blev sendt til afvænning. Men en dag en musiker undslap fra institutionen.

Den livløse krop af lederen af gruppen Nirvana fundet April 8, 1994. Han lå på gulvet. Hele hovedet var dækket i blod. I nærheden lå en pistol. Den officielle version af, hvad der skete - selvmord. Efter alt, at politiet fandt et afskedsbrev, Cobain venstre.

Liget af en musiker kendt i hele verden blev kremeret. Vores heltinde er tilbage som en souvenir af asken og en hårlok af hendes elskede mand.

Datter af Kortni Lav og Kurt Cobain

Frans var ganske store pige. I august 2016 var hun 24 år. Hun er en talentfuld kunstner og sanger. Mellem juni og august 2008, Cobains datter arbejdede som praktikant i den legendariske udgave af Rolling Stone.

Forholdet med den berømte mor Frances understøtter ikke. I 2009 hun indgav hende i retten. For at tage dette skridt tvang hendes konstante skandaler og trusler fra hende det. Som et resultat, domstolen forbød Courtney tilgang Frances Cobain tættere end 500 m.

I juni 2014 giftede efterfølgeren til lederen af "Nirvana" gruppe fyr, der mødte et par år. Hendes valg - musikeren Isayya Silva. Om sin datters bryllup sanger og skuespiller har han lært af amerikanske formiddagsblade.

Som konklusion

Vi rapporteret om, hvor blev født og blev berømt som en Kortni Lav. Hendes film er blevet opført i artiklen. Den kærlighedshistorie af Courtney og Kurt Cobain nu ved du også. Vi ønsker kvinden af et godt helbred og ro i sindet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.