SundhedMedicin

Skrabning på enterobiosis

Børneorm - er den mest almindelige form for helminthiasis. Enterobiosis patogener er børneorm, som normalt inficerer hele længden af tyktarmen samt i den nedre del af den lille. De befrugtede hunner børneorm natten ud gennem anus for at lægge æg i hudfolder, som snart (6-7 timer) bliver invasiv. Smittekilden er smittede børneorm mennesker. Oftest sygdommen påvirker børn, der går børnehaver, er det meget ofte den gentagne selv-infektion, så i regelmæssige børnehaver i børn foretaget en afføringsprøve til enterobiosis. Desuden er den skrabning taget på enterobiosis børn i alle grupper.

Udseendet af de første symptomer på børneorm infektion er noteret i 10-14 dage efter infektion, i denne periode børneorm bliver kønsmodne og begynder at formere sig. De vigtigste kliniske symptomer er kløe og brændende fornemmelse i vulva, mellemkødet og anus. Oftest opstår disse symptomer om natten. Da der er en ophobning i tarmen patogener børneorm kløe bliver permanent og ganske smertefuld. Hertil kommer, at børn forstyrret søvn, der er irritabilitet og moodiness. Ganske ofte er der svimmelhed, træthed, nedsat appetit, hovedpine, mavesmerter, tænderskæren og løs afføring. Diagnose børneorm meget ukompliceret, med henblik herpå en skrabning på børneorm med anal folder. Det er ønskeligt, at der på enterobiosis analyse blev udført tre gange med intervaller på tre til fem dage.

I årene sameksistens med mand børneorm perfekt tilpasset og lærte at modstå de mange lægemidler. Der er tilfælde, hvor sygdommen opstår uden kliniske symptomer eller tegn faldt sammen med fremkomsten af andre typer af orme.

Hvis skrabning på enterobiosis gav et positivt resultat, det vigtigste - det udelukker muligheden for re-infektion og selv-infektion af andre. Ellers vil den medicin ikke producerer nogen resultater. Vær opmærksom reglerne for personlig hygiejne, konstant vaske deres hænder (og ikke kun), gøre regelmæssig våd rengøring, stryge en jern ting. Term liv børneorm kun en måned, så nøglen til succes med behandlingen er at rengøre, forhindrer reinfektion. Af de lægemidler tildeles normalt anthelmintika - mebendazolækviva-, pyrantel, etc., som er effektive mod både den modne larver og æg af parasitter på ..

Forløbet af behandlingen bør suppleres med desinficerende ting og dagligdags genstande, der har kontaktet inficeret med børneorm mennesker. Huset er nødvendigt at gennemføre en række sundheds- og hygiejne:

  1. Alle sengelinned skal koges i en halv time, og efter tørring, omhyggeligt stryges på begge sider;
  2. I alt lejligheden skal bygningerne være grundigt våd rengøring med desinfektionsmidler;
  3. Alle barnets legetøj skal vaskes med sæbe og vand;
  4. Tæpper, tæpper og tæpper til at blive støvsuget, og derefter foretage vådbehandling.

Børneorm hos børn er farligt, fordi det barn sandsynligvis ikke vil forstå, hvad der skete med ham, at noget var galt. Symptomerne forværres om natten og skrabe kløende steder et barn udfører i en drøm, refleksivt. Oftest, forældre ved, at de har et barn efter sin børneorm børneorm infektion eller mens i børnehaven alle ikke skrabe på enterobiosis. Det er vigtigt at spørge dit barn om hans helbred, og at forklare, at hvis han føler noget usædvanligt, skal han straks underrette forældrene om det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.