SundhedMedicin

Hvad giver fleksibiliteten i rygsøjlen? Fleksibilitet i rygsøjlen: Hvad afhænger og hvordan man kan forbedre

Den menneskelige rygsøjle er den vigtigste kerne, som hele kroppen rummer. I nogle er det mere fleksibelt, i andre er det mindre. Nogle gør det nemt at lave skråninger og sving, og der er dem, der knap nok kan nå deres knæ.

Mange spørger sig selv om spørgsmålet: "Hvorfor er det nødvendigt, og hvad giver ryggen fleksibilitet?" Svaret på det er ret simpelt: Den generelle sundhedstilstand for en person afhænger af hans tilstand og mobilitet såvel som helbredstilstanden generelt.

Konsekvenser af reduceret fleksibilitet

Tabet eller reduktionen af rygsøjlens fleksibilitet truer kroppen med udseendet af alvorlige lidelser og forskellige sygdomme. Dette skyldes dets forbindelse med alle organer og systemer i kroppen, som udføres ved hjælp af nerve rødder.

Det skal huskes, at forudsætningen for et godt menneskes gode sundhed og trivsel er rygsøjlens fleksibilitet. Hvad der afhænger af og hvordan man kan forbedre denne indikator, er mange mennesker interesserede.

Årsagerne til manglende mobilitet

Hovedårsagen til at reducere rygsøjlens fleksibilitet er en stillesiddende livsstil hos en person. Dette kan skyldes særegenheder af arbejdsaktivitet eller visse fysiske handicap. Også omfatter korrektioner ofte at transportere tunge poser i den ene hånd, irrationel spise, gå i højhælede sko.

Der er mennesker, og der er mange af dem, der bare er for doven til at flytte. De kan lide at ligge på en sofa eller sidde i en stol. Over tid gør dette tidsfordriv sig selv. De begynder at opleve betydelige sundhedsmæssige problemer.

Øget fleksibilitet

Glem ikke at rygsøjlens fleksibilitet er tilvejebragt af bevægelserne. Kun konstant fysisk anstrengelse vil bidrage til at opretholde menneskekroppen i en sund tilstand. For normal funktion har kroppen brug for at få sin position ændret med jævne mellemrum. Dette gør det muligt at undgå langvarig stress på de samme dele af ryggen.

Men for meget at blive involveret i fysiske øvelser er det heller ikke nødvendigt. Derudover vil det ikke give nogen gavn, så det kan også medføre konkret skade. På grund af overbelastning af forskellige dele af ryggen kan der forekomme krumninger, brok og jævn vertebrale frakturer. Derfor er moderering altid vigtigt i alt.

Det er meget nyttigt at lave øvelser for at genoprette ryggenes fleksibilitet. De er ret enkle og tilgængelige for alle.

Øvelser for at genskabe mobiliteten

Det bør ikke glemmes, at den vigtigste betingelse for effektiviteten af enhver sportskompleks er, at deres gennemførelse er regelmæssig. Derfor anbefales det at gentage øvelserne hver dag. Du kan opdele dem i grupper og udføre flere besøg.

Til thoracic afdeling

Med denne øvelse er der en fremragende muskel træning af brystet, hvilket giver rygsøjlens fleksibilitet i dette område af ryggen. Dette er meget vigtigt for hjerte, lunger, fordøjelsesorganers normale kødkirtler.

Sæt dine fødder på bredden af dine hofter. Lav en tilt fremad og lad ryggen stå parallelt med gulvet. Sæt dine hænder på dine knæ. Udånd, buet op, hagen strækker sig til brystet. Inhalér i rygsøjlen, vippe hovedet mod ryggen. Gentag bevægelsen 16 gange.

Øvelse er nyttig for folk, der bruger meget tid i en siddestilling. Ud over musklerne i rygsøjlen, slapper det perfekt af skuldrene og arme.

Til lænderegionen

Disse øvelser er gjort for at styrke abdominalpressen, som giver fleksibilitet i rygsøjlen i lændehvirvelsøjlen. De stimulerer arbejdet i det genitourinære system, tarmene, sciatic nerve, hofte leddene.

  1. Sid på tæppet, bøje dine knæ. At sænke et bryst til ben eller fod, og fingrene rører ved hæle. Tæller til syv, rette dine ben. Fortsæt med at holde dine hænder med dine fødder. Rett derefter. Lav 10 gange.
  2. Læg på måtten opad. Rett armene parallelt med kroppen. Ved udånding skal du langsomt kaste dine ben bag hovedet, hvile fingrene på gulvet, hvile i nogle sekunder og vende tilbage til den udsatte position. Gentag proceduren 10 gange.
  3. Bliv i samme position. Inhalation, buet i brystet. Læn dig på hovedet og albuerne. Ved udånding skal du ligge på gulvet. Gør 9 flere gange.
  4. Fortsætter med at ligge på ryggen med dine arme lige, benene spredes ud i forskellige retninger. Glider på gulvet med skulderbladene, indånder og forsøger at bringe skulderen tættere på hoften. Ved udånding - vend tilbage til startposition. Fremstil 10 gentagelser i begge retninger.

Disse bevægelser er nyttige for enhver person, da vores nederste del er en meget sårbar del af ryggen. Forskellige problemer opstår oftest i denne afdeling af rygsøjlen. Derfor skal han være særlig opmærksom.

At styrke de laterale muskler

Disse øvelser styrker de laterale muskler perfekt, hvilket giver rygsøjlen fleksibilitet og hjælper med at omfordele belastningen fra taljen til andre områder af ryggen. Sådanne bevægelser har en gavnlig virkning på nyrernes arbejde.

  1. Sid på gulvet. Benene er spredt til den maksimale bredde, og armene er bøjet i albuerne og sår bag hovedet. Inhalér, stræk din albue, skuldre og hele krop til venstre mod gulvet. Ved udånding vender tilbage. Gør 10 gentagelser. Det samme er i modsat retning.

  2. Lig på måtten, bøj knæene. Ved indånding skal vi dreje dem til venstre mod gulvet og hoved til højre. Tag ikke dine skuldre ud af tæppet. Ved udånding vende tilbage til den oprindelige position. Gentag den anden vej. Lav bevægelse 20 gange.

Disse øvelser bidrager godt til genoprettelsen af normal metabolisme.

At strække ryggen

Forskellige drejninger og strækninger hjælper begge med at udvikle rygsøjlens fleksibilitet og effektivt strække rygmusklerne, forbedre blodcirkulationen og lymfene i den.

  1. Sid på gulvet. Bent på knæene for at sætte sig foran ham. Tilbage til retten. Med din venstre hånd læner du mod ryggen og glæder den rigtige og vind den over det modsatte knæ. Visningen skal være fremad. Sid dig i denne position i et par sekunder, prøv at slappe af. Gør det samme i den anden retning. Gentag twisting 20 gange.

  2. Stå præcis på tæppet, det er godt at hvile dine fødder på gulvet. Uden at ændre hofternes stilling, drej skuldre og torso i den ene og den anden side 20 gange.

  3. Stram op og læn dig fremad. Stå med hovedet hængende ned. Hænder bør være fri til at hænge ud. Ryg forsigtigt op. Gentag 10 gange.

Mennesker, der har en brok eller rygskader, bør sådanne øvelser udføres med stor forsigtighed. Det er bedre at gøre dette kun efter høring af den behandlende læge.

Dette sæt øvelser betragtes som meget effektivt, fordi det giver lang tid fleksibilitet i rygsøjlen og dens ungdom. Det bruges perfekt til både at rette op på de problemer, der er opstået og for deres forebyggelse.

Øvelser kræver lidt tid, er simple nok og ukomplicerede. De er tilgængelige for personer i forskellige aldersgrupper af begge køn.

Det skal huskes, at tabet af rygsøjlens fleksibilitet - ofte et midlertidigt fænomen og godt tilpasning til korrektion. Udholdenhed, regelmæssig motion og optimisme bør blive konstante følgesvend af personen i denne situation. Med denne tilgang kan du opnå gode resultater på kort tid og forblive sunde i mange år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.