Intellektuelle udviklingKristendommen

Hvem er den åndelige forælder til barnet, og kan være på tværs flere gange?

Bliv korset - er et spændende og vigtigt skridt. Før du accepterer et sådant forslag, skal du lære alle aspekter og nuancer. For eksempel, faddere kan være ekstremt ortodokse kristne. Hverken muslimer eller katolsk, eller endda ateister. På trods af alle de overtro, kan gravide eller ugift kvinde være gudmor. Et af de vigtigste aspekter er, at mor og far i hvert fald ikke kan være faddere. Desuden kan de ikke være (for de samme barn) personer, som er gift.

Når du vælger faddere har brug for at vide, at disse mennesker altid skulle døbes. For resten, er du nødt til at stole på deres egne udtalelser. Selvfølgelig er den vigtigste faktor er din holdning og vilje på den person, til at være en spirituel lærer for barnet. Derudover kan din baby være kun én fadder. I dette tilfælde er det vigtigste, at han var af samme køn.

Ofte folk er ikke meget bevandret i sakramentet, stiller spørgsmålet: "Er det muligt at være et kryds et par gange" Udtalelser om dette emne er meget divergerende. Til at begynde, skal du finde ud af, hvem er en gudfar, og hvad er dens ansvar. Når en person er inviteret til at blive fadder, hans første spørgsmål går nogenlunde sådan her: "Hvad skal jeg gøre?" Denne position indeholder ingen arbejdskraftintensive aktiviteter. Det overordnede formål med korset er at give et barn uddannelse og styrke Kirkens liv, da han jævnligt har ført den opfattede skrifttype fra templet. Desuden er det nødvendigt, på dagen for sakramentet skulle give ham et kors og kæde, uanset hvorfra de er af metal, så længe de traditionelle ortodokse former.

Vigtigt at vide: det menes, at den dag, den endelige dom med processionen for den uddannelse gudsøn blive afhørt såvel som for deres eget barn.

Er det muligt at være et kryds et par gange? Dybest set er det kun din beslutning. Nogle mener, at hvis en kvinde accepterer at være gudmor for anden gang, det fjerner korset med den første gudsøn. Men kirkens embedsmænd tilbagevise dette synspunkt med henvisning til, at moderen fødslen til sit andet barn, ikke giver op først. Så her. I åndelig forælder kan have mange børn, så længe han havde kræfter til at bede og tage sig af alle.

Før gad vide om, hvordan du kan være et tegn på korset flere gange eller ej, skal du finde ud af, hvem generelt ikke kan blive dem. For eksempel kan en person ikke tage godfather, der erstattede tro eller er ugudelig livsstil. Hvis disse situationer være sket med allerede eksisterende kryds, kan Unionen betragtes som afsluttet, og bede den anden person om forvaring.

Er det muligt at være et kryds flere gange til drengene? Der er en opfattelse, at det kan blive en faktor to til børn af forskelligt køn. Det er, for en dreng og en pige. Men det er også forkert. Det er også en misforståelse, at en kvinde skal blive kors først drengen som en pige, guddatter være en barriere for fremtidig ægteskab. Dette er alle helt humant overtro.
Efter at have læst denne artikel, skal du have nogen spørgsmål om, hvorvidt at være et kryds et par gange som muligt. Nu hvor du kender alle detaljerne, og der er intet at forhindre dig i at blive en god åndelige forældre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.