Hjem og familieBørn

"Flyvende fe": anmeldelser. Flyvende fe (legetøj): Vejledning

Dolly Flyvende fe ( "Flyvende fe") - et stykke legetøj, en drøm for enhver moderne pige. Hvad er denne attribut til underholdning og hvad hans popularitet? Dette blev diskuteret i detaljer i denne artikel.

Prototypen af en interaktiv legetøj Flyvende fe

De prototype dukker blev heltinden i Disney animerede film om Peter Pan - en lille fe Klokkeblomst. Denne søde pige er en ven og trofast følgesvend af hovedperson i arbejde. Det har en stemme, ringen, klokke-lignende, lille statur (13 cm), smukke udseende. Karakteren af den lille fe mut, og til tider onde. Men det betyder ikke forhindre den i at være sød og meget flot. Klokkeblomst ved første øjekast fascinerer hjerter unge publikum, end i virkeligheden, forklarer den store popularitet af tegneserie.

Hvem er forfatter til den oprindelige legetøj "Flyvende fe"?

Først dukke Flyvende fe blev udgivet Canada nu SPLin Master. Denne organisation er engageret i udvikling og produktion af interaktive legetøj. Produkter af dette mærke har verdensomspændende anerkendelse, bekræftes af en lang række priser. Og det til trods for, at organisationen er helt unge - det blev grundlagt i 1994.

Legetøj, der sælges under mærket SPLin Master, er af højeste kvalitet og originalitet. Det er ingen undtagelse, og den "Flyvende fe" (forbruger anmeldelser - bevis). I vores land, blev dette legetøj første gang introduceret i 2013. Siden da er dens popularitet vokser hver dag. Et nærmere kig på denne lille mirakel.

Beskrivelse af interaktiv dukke Flyvende fe

Legetøj fremstillet af ikke-toksisk plast. Dette materiale forårsager ikke allergi hos børn. Højde pupper - 18 centimeter totalvægt - 430 gram. Det virker ved seks AA-batterier mærke. En fuld opladning tager sted i 20-30 minutter. Legetøjet er beregnet til spil både indendørs og udendørs. Producenten anbefaler at lege med et stykke legetøj for børn fra 6 år. Men "Flyvende fe" (anmeldelser mødre bekræfte dette faktum) er en glimrende måde at underholde børn fra 1 år gammel. De glæde og glæde opfatte dette mirakel af gaming udstyr. Naturligvis, i dette tilfælde, bør at styre voksen dukke være i sikker afstand fra børn.

Valgmuligheder

Dukken er pakket i en kasse lavet af gennemsigtige vabler. Som grundlag for legetøj pap indsætte med perforering. Der er også inkluderet støtte, inden for hvilken placerede oplader, USB-kabel, faktisk meget figur af puppe, en bog om det på engelsk. For forbrugerne fra SNG yderligere fastgjort til legetøjet "Flyvende fe" instruktion i russisk. Ved at købe produktet, bemærk venligst, at batterierne ikke er inkluderet, de skal købes separat.

Hvordan en interaktiv dukke Flyvende fe?

Fe tal sat i holderen til opladning. I slutningen af en time Batteriet vil være fuldt opladet, hvilket betyder, at produktet er klar til brug. Endvidere alle meget enkel: Tryk på lille start-knappen, som er placeret på skørtet. Mekanismen begynder at arbejde, vinger feer at spinde, legetøj fluer.

dukke er kontrolleret hånd. Sæt det under fe fødder, og det vil stige op. Dette skyldes følsomheden af sensorer indlejret i figurerne. Når den nærmer sig vandret overflade, de arbejder og gøre dukken igen svæve. Kontinuerlig flyvning forekommer inden for 5-8 minutter. Efter at batterierne skal oplades igen.

Hvis det så skete, at legetøjet er afgået, og du kan ikke styre det, skal du bruge nødstopfunktionen. For at gøre dette, skal du klikke på knappen på standen. Som et resultat, stopper arbejde mekanismen, og fe falder til jorden. Du vil kun finde den.

Hvad er fordelene legetøj "Flyvende fe"?

Consumer anmeldelser på denne interaktive dukke er meget positivt. Forældre til børn, der allerede er de lykkelige ejere af dette produkt, opmærksom på, at for at lege med det interessant og spændende, ikke kun for piger og drenge, men også for voksne. Ved at manipulere den fe, du har lyst til en tryllekunstner eller troldmand.

Leger med flyvende fe dukke bidrage til udviklingen af barnets psykiske processer, fantasi, tænkning, opmærksomhed. Erhvervelse færdigheder til at styre et stykke legetøj, barn udvikler motorik og håndelag, at lære at navigere i rummet. Underholdning med denne dukke kan bære og uddannelse natur. For eksempel, give dit barn en opgave at "gøre" en fe flyve højre, venstre, ned, op. Så du undervise krummer forestillinger om retninger.

"Flyvende fe": prisen. Hvor kan jeg købe et stykke legetøj?

Køb online Flying fe dukke kan være i legetøjsbutikker. Men det er usandsynligt, du vil finde det på hylderne i supermarkeder eller på markedet. Det bør være særlige licensbetingelser for salg af interaktive legetøj. Også købe en fe du kan fra online butikker. På steder, der er involveret i spredningen af dette produkt vil blive præsenteret alle de oplysninger om dig på et produkt: materiale, udstyr legetøj "Flyvende fe" Betjeningsvejledning, pris, betaling og leveringsbetingelser.

Pris dukker i Rusland - omkring tre tusind. Men meget ofte denne type produkt der er involveret i de salgsfremmende programmer. Takket være dem, kan du købe en dukke til en lavere pris.

Hvordan at skelne ægte produkter fra falske?

I dag var der en masse kopier af legetøj "Flyvende fe". Og for ikke at falde for de tricks af uærlige producenter og ikke at købe en falsk barn, du ved, hvad man skal kigge efter, når de vælger en dukke.

Original Flyvende fe er ikke er billig. Kvalitet materiale, certifikater, import ind i landet - disse faktorer påvirke prisen på produktet.

På forfalskede pakker er specificeret land og virksomheden, der fremstiller legetøj. Også, vil du ikke finde dem på nogen kontaktoplysninger på ejeren af det pågældende mærke. Licens til sådanne varer vil også være fraværende.

I de oprindelige figurer af vingerne kan kun være en lyserød-lilla farve, og hår - blå eller pink.

Producenten af den oprindelige dukke "Flyvende fe" (forbruger anmeldelser bekræfte det) giver en garanti på dit produkt 30 dage efter påbegyndelsen af driften. Dette blev angivet i dokumentet, når de køber legetøj. På forfalskning af sådanne forpligtelser enhver sælger ikke vil give.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.