Hjem og familieBørn

Tic i barnets: behandlingen, årsager

Nervøs tic kaldet ufrivillig, pludselige og gentagne muskelsammentrækning. Denne sygdom er velkendt for mange mennesker, men de fleste af dem børn lider op til ti år. Forældre ikke straks mærke til de tics et barn, behandling er på grund af dette er blevet udskudt. Over tid, hyppige blinkende eller hoste alarmerende voksne og en baby er en specialist. Siden normalt alle indikatorer er normal, han rådgiver at tage fat på neurolog. Kun hvis forældre begynder at håndtere problemet. Diagnosen af sygdommen tager lang tid, så du skal ikke trække tiden ud. Det er bedre at søge hjælp, så snart der var advarselsskilte.

Hvordan kryds, og når det opstår?

Oftere end ikke reducere det mest synlige på ansigt og hals. De kan synes at blinke, shmyganem næse, bevægelser af hovedet eller skuldrene, trækninger læber og næse. Nogle gange barnet har nogle symptomer.

Neuroforskere siger, at det mest farlige alder, når sygdommen er mest sandsynligt forekomst - 3-4 år og 7-8 år. Dette forklares ved de særlige forhold i kroppen: i denne alder, er børn konfronteret med forskellige kriser og overgangen til nye stadier af livet.

symptomatologi

For at identificere denne lidelse er ikke let, da en lang tid, hverken barnet eller forældrene ikke er klar over, at bevægelserne er ufrivillig. Det vigtigste kriterium, der bør advare - er den manglende evne til at styre muskelsammentrækning. Når der er en nervøs tic, øjnene kan barnets hurtigt blinke og spjæt. Dette er en af de mest almindelige symptomer.

Typer af nervøse tics

Afhængigt af hvor længe sygdommen, tics at klassificere som følger:

  • Transistor. I dette tilfælde er symptomerne mindre end et år.
  • Kronisk. Det varer mere end et år.
  • Gilles de la Turetta syndrom. Han er diagnosticeret, når et barn har omfattende motoriske tics og mindst én vokal.

Hvis du finder en tic i et barn, vil behandlingen afhænge af, hvad muskel grupper er involveret. Så sygdommen kan inddeles i typer:

- lokal (en muskel gruppe);

- rigelige (flere grupper);

- generaliseret (skære næsten alle muskler).

Tiki kan være vokal og motor. Førstnævnte refererer sniffe, hoste, og andre. Under den anden henviser til ufrivillige bevægelser af kropsdele.

Hvorfor opstår denne lidelse?

Når tics forekommer hos børn, årsagerne til dette fænomen er meget bekymrede over deres forældre. Til billedet blev tydeligere, eksperter anbefaler at huske, hvilke begivenheder forud disse manifestationer. Typisk sygdom forårsaget af et kompleks af årsager.

Arvelighed

Neuroforskere hævder, at det har en dominerende værdi. Men der er nogle forbehold.

Hvis en sådan sygdom rammer en af forældrene er ikke nødvendigt, at barnet er blevet diagnosticeret som tic. Det vidner om hans disposition, men garanterer ikke sygdommen.

Det er umuligt at afgøre, om der er en genetisk disposition for eksterne faktorer. Forældre kan have psykiske problemer, som blev passeret gennem uddannelsen af barnet og ved ukontrollerede følelser. I dette tilfælde taler om hvordan man skal reagere, snarere end gener.

Følelser og stress

Forældre går igennem, når de fandt barnets nervøse tic. de begynder behandling med det samme, men nogle gange er det nødvendigt først at tænke på de provokerende faktorer og fjerne dem. Hvis specialisten siger, at årsagen kan være stress, forældrene er skeptiske. Men det er værd at huske på, at de kan være helt anderledes for voksne og børn lejligheder for erfaringer. Hertil kommer, at selv positive følelser, især hvis de er lyse, kan ophidse nervesystemet letpåvirkelig barn.

Tv og computere

Pædiatrisk neurologi manifesterer sig i mange børn, så forældre bør tage rettidige foranstaltninger. Store problemer bringer længe ser TV. Dette skyldes det faktum, at den blinkende lys påvirker intensiteten af nerveceller i hjernen. Når dette sker alt for ofte, det bliver det naturlige rytme, som er ansvarlig for fred i sindet.

Mangel på fysisk aktivitet

Forældre skal forstå, hvordan man kan slippe af en nervøs tic, fordi det påvirker den mentale sundhed for barnet og i sidste ende kan bevæge sig fra en form til en anden og vokse. Deres vigtigste fejl er, at de lægger stor vægt på barnets psykiske belastning og helt glemme alt om det fysiske. Det er også nødvendigt for børn at energi fundet en stikkontakt. Ellers kan det medføre refleks muskelsammentrækning.

fejl for uddannelse

Pædiatrisk neurologi kan lide af personlighedstræk af forældre, de ikke kontrollerer. Fører til lidelse kan være følgende faktorer.

  • Rastløshed mor. Børn intuitivt føler hendes humør og følelser, selv om det ser roligt. Dette fører til, at barnet har mistet en følelse af sikkerhed, og det er i konstant angst.
  • Tilbageholdenhed i manifestationen af følelser. petting og varme mangel kan forekomme i ufrivillige bevægelser.
  • Total kontrol. Mange mødre elsker at barnets handlinger og begivenheder, der finder sted omkring ham, det var under deres fulde kontrol. Først derefter kan de være stille.
  • Overdrevne krav. Alle forældre ønsker deres barn til at være den mest intelligente. Ofte giver de ham de kvaliteter, som han ikke har, så barnet ikke opfylder deres forventninger. I lang tid, barnet bor i konstant frygt for at skuffe min mor og far, så du kan opleve tics som en reaktion på oplevelsen.

Psykogene og symptomatiske tics

For at forstå, hvordan man kan slippe af en nervøs tic, skal du vide, at de er den primære (psykogen) og sekundære (symptomatisk). Den første opstår oftest i alderen fem til syv år, da denne periode med krise for de fleste børn. Deres årsager kan være stress og traumer, som er opdelt i akut og kronisk.

Symptomatisk lidelser forårsaget af fødsel traumer, tumorer og forstyrrelser i hjernens stofskifte. Nogle gange anledning til at få en virusinfektion, der forårsagede en kortvarig hypoksi.

Sådan behandler lidelsen?

Forældre, der har identificeret en nervøs tic hos barnet, bør behandlingen ikke lægges på hylden. Først og fremmest er du nødt til at tage til neurolog, og derefter til en psykolog. Hvis tics vare i ganske lang tid, vil barnet registrere medicin, men for at få gode resultater, kan nogle piller ikke gør. Kræver korrektion af alle de faktorer, der kan forårsage sygdom.

Uden at fejle, bør forældre:

- reducere den tid, der er afsat til tv-visning;

- sikre udøvelsen;

- at udvikle den optimale tilstand af dagen, og holde den;

- at minimere bekymringer og stress;

- Hvis det er muligt, bære sand terapi sessioner eller modellering;

- gøre øvelserne i spænding og afspænding af ansigtets muskler;

- fokuserer ikke på problemet med barnet, så han forsøgte ikke at kontrollere reduktion.

Fortvivl ikke, hvis dit barn diagnosticeret med en nervøs tic. Årsager og behandling kan være forskellige i hvert enkelt tilfælde, men vi har brug for at kende de generelle regler. Det anbefales ikke at give barnet potente lægemidler, som sandsynligheden for bivirkninger. Hvis lidelsen er et resultat af en anden sygdom, er det nødvendigt at gennemføre en omfattende behandling.

forebyggelse

Når der er en nervøs tic hos børn, kan symptomerne være både udtalt og meget diskret. Men det er bedre ikke at vente, indtil sygdommen begynder at gøre fremskridt, og udføre forebyggende foranstaltninger. Den knægt burde få nok hvile, gå i den friske luft, og det er meget vigtigt at omgive ham med kærlighed og omsorg, at give en behagelig og afslappet miljø.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.