Kunst og underholdningFilm

Filmen "Dangerous Age": beskrivelsen af filmen og biografier af skuespillere

Spillefilmen "Dangerous Age" - et dramatisk billede, der dukkede op i den sovjetiske box office i 1981. Han skrev manuskriptet til Roman Furman, sammen med forfatterne, "Screen". Skuespillere "Dangerous Age": Alisa Freundlich, Juozas Budraitis og Anton Tabakov, Zhanna Bolotova, Nikita Podgorny, Lidia Savchenko og andre. Instrueret af Alexander Proshkin, der besluttede at lave en film om situationen for uledsaget barn og konsekvenserne af negative handlinger i samfundet.

filmen

Rodimtsev par fra filmen "Dangerous Age" i lang tid sammen. De har fyrre, og romantik af forholdet gået ubemærket hen. Hyppige skænderier over bagateller og klager komplicere livet forstyrre hans karriere. De er ikke travlt med at vende hjem, så man undgår møder. Når tålmodighed er slut, besluttede de at skilsmisse. De skal opleve alle brud etape: bodeling, lejligheder og retten. For deres egne problemer, de glemte om barnet. Den fyr var en voksen, men meget bekymrede for deres forældre og forstår ikke, hvordan situationen kunne godt forværres. Han angiver stærkt utilfredshed, forsøger at irritere dem i håb om at forene. Men alt er forgæves. Leder af familien arbejder inden for parfumer, og hans næse kunne skelne mange dufte. En dag blev han bedt om at hjælpe i den undersøgende eksperiment, hvor den mistænkte skader hans ansigt. Efter dette, lugtesansen helt forsvundet, og manden viste sig at være ubrugelige på arbejdet. Min kone, for svært, og sønnen ønsker at gå til navigation skole og orlov.

Juozas Budraitis

I oktober 1940 i en lille landsby var der en Lipinay nyfødt græde - det var en berømt litauisk skuespiller af "Dangerous Age" Juozas Budraitis. Han blev opdraget i en bondefamilie. Han er uddannet fra de 8 klasser af gymnasiet, derefter tog en stilling tømrer. Han tjente i hæren, og derefter gik til jurastudiet på universitetet i Vilnyussa.

Film debut fandt sted i 1961, da Juozas spillet en lille rolle, det var hans første handler oplevelse. Senere, da en elev i det tredje år, han medvirkede i den sensationelle film "Ingen ønskede at dø" og vågnede berømt. For at kunne fortsætte sin skuespillerkarriere, måtte han blive overført fra fuldtids- til deltid. Han medvirkede også i den populære film "Dangerous Age", spiller rollen som perfumer og familiens overhoved.

Siden 1969 Juozas sluttede sig til ansatte i den litauiske filmstudie, og i midten af 70'erne, han er uddannet som instruktør på kurser i Moskva. Men instruktørens karriere har ikke fungeret i starten og, efter at have arbejdet 10 år i Drama Theatre i Kaunas, Budrajtis sluttede sin skuespillerkarriere. I 1996 Juozas vendte tilbage til Moskva og blev udnævnt til kulturattaché af ambassade Litauen. Og Juozas forlod diplomatiske og gik til St. Petersborg for at deltage i spillet foran hans fødselsdag (70 år). Som Budrajtis eller forsøger at komme væk fra skuespillerens aktiviteter, men var ude af stand til at gøre det, selv om det var helt ved et uheld.

Tabakov Anton

Anton Tabakov blev født i Moskva (fødselsår - 1960), i en stjerne sovjetisk familie. Forældre: Oleg Tabakov, en berømt skuespiller af den sovjetiske og russiske biograf, mor - Lyudmila Krylova, en anerkendt kunstner i Den Russiske Føderation.

Skuespillerkarriere begyndte i den tidlige barndom, på mange måder det hjalp sin far: takket være ham dukkede op i børnenes film "De fire årstider" og "Timur og hans team." Efter gymnasiet, han dimitterede fra Drama School of USSR bedst - GITIS. Karriere skuespiller aktivt kombineres med teater aktivitet, han var medlem af teater "Moderne" og "snus-box". Med alderen, efter sammenbruddet af Sovjetunionen, blev han interesseret i restaurationsbranchen, som er en anerkendt ekspert. Også sponsoreret oprettelsen af den franske gren af en skønhedssalon i Rusland og udgivelsen af en bog om det moderne teater "til gaming teater." Han spillede i filmen "Dangerous Age" en ung mand, søn af et par og deltidsansatte deltager Nautisk College.

Alisa Freundlich

Skuespillerinden blev født i december 1934 in Leningrad (nu Skt Petersborg). Mor skuespillerinde hele sit liv boet i Pskov, og flyttede derefter til St. Petersborg og mødte en ung person med en usædvanligt navn - Bruno Freundlich. Snart efter at have mødt parret begyndte at leve sammen, som bosætter sig i en lejlighed på St. Isaks pladsen, hvor Alice blev født.

Fra den tidlige barndom, pigen var interesseret i kreative aktiviteter, fremragende sang og dans. Efter kom Anden Verdenskrig og hans far tog på turné i Tashkent og hans mor besluttede at forlade ham. Så familien brød op, og Alice blev efterladt til at leve med sin bedstemor og mor. Efter et par dage efter, at pigen gik til første klasse i Leningrad blokade slør faldt. På grund af de usædvanlige navne familien måttet udholde ikke blot stormløb fra de fjendtlige styrker, men også det omgivende samfund.

Efter skole ankom Freundlich første gang i Theatre Institute opkaldt efter A. N. Ostrovskogo i Leningrad, og efter det begyndte at arbejde i teatret Komissarzhevskaya.

Han dukkede op i filmen "An Unfinished historie", hvor det ikke engang er indtastet i titlerne for første gang i filmen Alice. Efter hun spillede i andre film - "Immortal Song", "12 stole", "Stribet flyvning", "Dangerous Age". Et folks kærlighed kom efter optagelserne af "Office Romance", hvor Alice Brunovna medvirkede i en hård hoved.

Han har været gift tre gange. Hendes første mand - en studerende Vladimir Karasev. Ægteskabet varede kun et år. Anden mand - Igor Vladimirov, teaterdirektør Leningrad byrådet. I 1968 blev deres datter Barbara født. Tredje mand - kunstneren Yuri Soloviev, med hvem der var en pause fra konstant skidt på baggrund af populariteten af Alisa Freundlich.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.