Kunst og underholdningFilm

Hussey Olivia er den bedste Juliet. Filmografi og biografi af Olivia Hussey

Forældre til den fremtidige stjerne Olivia Hussey, født 1951, den 17. april, var argentinske opera sanger, berømte tenor Andreas Osuna og britisk statsborger Joy Hussy. De skiltes, da Olivia var meget lille, hvorefter moderen tog barnet fra Buenos Aires til England. Fra det øjeblik ophørte hans far med at spille nogen væsentlig rolle i dannelsen af hans datter personlighed.

uddannelse

Grundskolen Hussi Olivia udgik i Kent og flyttede derefter til London School of Dramatic Art. Hun drømte om en skuespil karriere siden barndommen og indrømmede senere, at årsagen til dette var snarere en ren kærlighed til at udføre, snarere end et ønske om anerkendelse og godkendelse. Under træningen formåede piggen at stjerne i et par tv-shows og film som "The Battle at Villa Fiorita" og "Cup Fever".

"Romeo og Juliet"

I 1966 var Hussey Olivia, en elegant, kort lysebrun brunette, allerede blevet populær i London som teaterskuespillerinde. I et par med den strålende Vanessa Redgrave spillede hun en rolle i skuespillet "The Rise of Miss Jean Brody". Det var da, at hendes direkte spilleform interesserede den italienske biografchef, regisseret af Franco Zeffirelli, der søgte en skuespillerinde for den blide Julies rolle for filmversionen af William Shakespeares udødelige tragedie. Filmen "Romeo and Juliet" (1968) bragte mange priser til den unge skuespillerinde, herunder "Golden Globe" og "David Donatello". På bølgen af billedets succes voksede mængden af spekulation og sladder om de førende skuespillere som svampe efter regnen. Det blev sagt, at Olivia og hendes partner i skyderierne af Leonard Whiting (Romeo) næppe tolererede hinandens samfund. Olivia Hussey nægtede denne kendsgerning, selv om hun indrømmede det til tider begge skuespillere, mens filmen "Romeo and Juliet", 1968, optrådte som børn.

Blandt de mange filmversioner af tragedien betragtes versionen af Franco Zeffirelli (1968) som den mest succesfulde, spektakulære og historisk overbevisende. Heltene var sympatiske med seerne rundt om i verden, og billedet blev pludselig en klassiker af biograf. Direktøren valgte at spille rollen som berømte elskere af skuespillere, der ikke er de mest erfarne, men hvem bribber unge og ikke har tabt. Den syttenårige Leonard Whiting og Olivia Hussey spillede så beroligende og usikkert, at kritikere tilgav dem for endda en vis modernitet af adfærd, ikke særlig hensigtsmæssigt i den historiske film, og også en frank (for disse tider) scene. Både enkle og sofistikerede tilskuere var enige om, at billedet blot er grandiose. Memorable musik til filmen blev komponeret af komponisten Nino Roth. Skydningen fandt sted overalt i Italien, men ikke i de mest berømte byer, men i dem, der stadig bevarede den middelalderlige ånd, der var nødvendige for at skabe Verona-atmosfæren under familiens krig (forresten i Verona besøgte Olivia kun). I 1969 blev maleriet tildelt to Oscars: for kameraarbejde og kostume design blev også offentligheden og Olivia Hussey ikke uden opsyn. Skuespillernes filmografi, det er værd at bemærke, omfatter ikke et dusin film.

Sundhedsproblemer

Skydningen varede i flere år, skemaet var tæt, og efter udgivelsen af billedet var det nødvendigt at præsentere det, og alle disse belastninger kunne ikke have en positiv virkning på skuespillernes sundhed. Den kolossale popularitet af historisk filmdrama førte til, at Olivia følte sig udmattet og ødelagt både fysisk og moralsk. Efter alt, nu både offentligheden og kinobogmen opfattede det udelukkende som Juliet Montague! Dette efterlod et præg på hendes fremtidige filmkarriere. Rollen i Sam Peckinpahs "Straw Dogs" kunne ifølge Hassis egen mening afhjælpe situationen, men hun kom aldrig til skuespilleren. Hussey Olivia trak sig tilbage til sin mors hus og inden for et år hvilede fra berømmelse og øget opmærksomhed på hendes person. Hun følte sig deprimeret, sårbar og havde brug for et konstant indtag af beroligende midler.

Det kostede hendes hårde arbejde at overvinde sig og vende tilbage til det aktive liv. Maidanand, der ledsagede Hassi i åndelig dyrkning i lang tid og overtog rollen som Olivias far, blev pigenes mentor det år.

Ikke alle de bånd, hvor den unge skuespillerinde stjernede i den periode, tiltrak offentlighedens sympati og blev hits af lejen. Men filmen "Sommer - tiden for mord" kan kaldes ret succesfuld, samt billedet "The Lost Horizon".

Personligt liv

I begyndelsen af 70'erne blev Olivia gift med en amerikansk, dekan P. Martin, og i 1973 havde de et barn, der senere blev skuespiller. Et par år senere fulgte en skilsmisse, men gode forhold mellem de tidligere ægtefæller fortsatte indtil Martin forlod livet.

"Sort jul"

I 1974 så publikum Olivia i rækken "Black Christmas", hvor hun spillede helten Jessica Bradford. Filmens plot var ikke original: indbyggerne i kvindens vandrehjem sluttede forberedelserne til en lys ferie, men så ringede en mystisk klokke, og næste morgen savnede en af pigerne, og det var bare begyndelsen ...

"Jesus af Nazareth"

Tre år senere udgav Franco Zeffirelli sin nye film, hvor han igen brugte skuespilleren, elsket af millioner af tilskuere. Olivia Hussey spillede ikke mindre end en jomfru Maria. Filmen blev kaldt Jesus of Nazareth. Han var ikke af religiøs karakter og var dedikeret til Jesu Kristi person som en dødelig mand. Billedet spores hele historien om Guds Søns liv blandt mennesker - fra en vidunderlig fødsel til en smertefuld død. Med denne film fik mester Zeffirelli og hans skuespillere endnu større berømmelse. Det var dog ikke uden hændelse, uden voldsom kritik, som det altid er tilfældet med bånd af bibelske temaer.

Det næste billede, hvor Hussey Olivia viste sig, var en detektiv fra serien om Detective Poirots eventyr. Her blandede hun sig med succes i en strålende cast, ledet af Peter Ustinov. Noget senere kom Hussey i "Katte og Kanariefugle" og "Pirater."

I 1980 gifter skuespilleren igen denne gang for den japanske sanger Akira Fuse. De har en søn, men selv dette beskytter ikke ægtefællerne mod skilsmisse ni år efter brylluppet. På grund af dette bliver mange fans mere interessante Olivia Hussey, hvis biografi er fuld af overraskelser.

"Jagt efter kalkuner"

I 1981 skete Olivia med stjernen i et flopbillede af "Escape 2000", som skuespilleren senere foretrak ikke at huske, men året efter bragte hende hovedrollen i den fantastiske film Trenchard-Smith "Jagt efter kalkuner". Hans plot udfolder sig i et fiktivt, dysfunktionelt land, hvor det militære diktatur regerer, og alle de utilfredse bliver sendt til re-uddannelse i særlige lejre, hvorefter selv de mest stolte bliver slaver. Fra tid til anden kommer vigtige embedsmænd til lejrene, og for dem organiserer administrationen en grusom "jagt efter kalkuner", hvor fanger spiller rollen som forsvarsløse "kalkuner". Sjov fortsætter, indtil de potentielle ofre ikke er

Fanger Chris Walter (Olivia Hussey) og Paul Anders (Steve Railsback), der er uenige med den skæbne, han har forberedt. Selvfølgelig gør de "jægerne" fortryd deres udseende i lejren.

Og i samme år på skærmen er der en strålende tilpasning af den klassiske ridder roman "Ivanhoe" om tilbedelse af den ædle herre fra korstog og eventyr, der falder til hans parti. I det spillede Olivia Hussey også en mindeværdig rolle for publikum som Rebecca.

Efter det blev skuespilleren i lang tid episodisk og ikke de mest fremragende roller (for eksempel i seriel film "Hun skrev mordet" eller "Korsikanske brødre"), men i 1989 blev hun tilbudt hovedrollen i billedet "Smykker Shop" baseret på skuespillet Karol Wojtyla (på det tidspunkt - allerede John Paul II).

Berømte film med Olivia

Nu spillede Hussey meget, frivilligt og ihærdigt, næsten uden at opgive roller. Hendes track record er meget forskelligartet i stil. I begyndelsen af 90'erne spillede hun i rædselsfilm "Psycho-4: Beginning" og "It", og i 1995 - i komedie horror "Morozhenshchik." I "Psycho" skuespilleren Olivia Hussey spillede Norma Bates, mor til Norman Bates, der blev gal på grund af hendes besættelse. Norman dræber sin mor, men hendes tilstedeværelse ved siden af fortsætter med at forstyrre ham i mange år og fører til nye anfald af sindssyge. "Det" er en film tilpasning af kult novellen af Stephen King dedikeret til en dæmonisk skabning, der var til børn i skygge af en uhyggelig klovn at fortære dem. Her klarte Olivia Hussey brillant Odra's rolle. Udover de ovennævnte malerier, blandt værkerne af skuespilleren i denne periode, kan man nævne filmene "A Guy Knows the World", "Save! Jeg beder, "" Delta's Knight's Vow "og" Undeclared War. "

I 1996 vandt Olivia Hussey ikke den vigtigste men lyse rolle i "Lord Defender"'s fantasy historie med magiske, costumed ekstramateriale samt sværdkampe. I slutningen af 90'erne blev listen over hendes værker forstørret med båndene "Forgotten Memories" og "Silent Scream".

Arbejde i begyndelsen af århundredet

Perioden på to tusindedele i Hussey's arbejde blev åbnet af en af de vigtige roller i filmen "The Sacrifice of the Island", baseret på tanken om, at enhver lille fejl, som en person har lavet, helt kan ændre sit senere liv.

Og i 2003 dedikerede Olivia Hussey, den tredje berømte rolle i det 20. århundredes ikoniske figur, morenes nonner, sig til missionærarbejde og hjælpe de fattige. Den italienske Fabrice Costa var direktør for den todelt biopic "Mother Teresa of Calcutta".

Jeg må sige til denne rolle, at Olivia Hussey, et foto deraf kan ses i denne artikel, var sikker fra begyndelsen af sin karriere. Mor Teresa's personlighed tiltrak og beundrede skuespillerinden, og hun gik hovedet på at skabe et overbevisende, troværdigt billede. Arbejdet blev evalueret på højeste niveau: hendes arbejde blev godkendt af mor Teresas nicht, og den daværende pave Johannes Paul II velsignede . Olivias partnere i skyderen var S. Somma (spillet spirituelt guide Teresa) og M. Mendl. Filmen viste sig at være fremragende og blev tildelt CAMIE Award.

Optagelse i thrillers

I 2005 stjernede Olivia igen i en thriller, der blev kaldt "The Mystery of Reason", i 2007 - i "Heavenly Tortilla." Hendes udseende på skærmen gik aldrig ubemærket. Hun stjernede i et stort antal film af varierende kvalitet og varierende grad af succes. Olivia Hussey vidste, hvad hun ønskede, og betragtede det vigtigste i sin stjernekarriere for at være personlig vækst, ikke billetpriserne fra de film, hun havde spillet ind i. Men som skuespilleren ofte bemærkede i et interview, vil hun gerne have sine talentfulde beundrere til at huske først og fremmest de mest succesfulde billeder, der er skabt af hende: den ømme og passionerede Olivia Hussey (Romeo og Juliet) som Juliette Montague, den triste Jomfru Maria Og den barmhjertige Moder Teresa.

Olivia Hussey i dag

I dag er skuespilleren glad for at blive gift med den tidligere rocksanger David Glen Eisley; 1993 i Olivias liv var præget af fødslen af hendes datter, Joy (til ære for Olivias moder), Aisli. Familien bor i Malibu, i en malerisk villa på en bakke. Olivia er ikke imod nye skyderier, men er taknemmelig for skæbnen og for de roller, der var i hendes liv. Det skal bemærkes, at Hassis rige kreative biografi ikke er begrænset til at handle. Hendes stemme tales af tegnene i flere animerede film: "Superman", "Batman of the Future" og "Pinky and Brain".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.