Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Sådan piskeris hvide med sukker: tips og tricks

Pisk æggehviderne med sukker er nødvendig i en række madlavning opskrifter, men teknologien i dem tendens til ikke beskrevet. I mellemtiden gør en rigtig god marengs, protein creme eller endda plain kiks uden kendskab til visse finesser af denne proces er ikke så enkel. Så, hvordan at ryste op proteiner med sukker korrekt, at du er nødt til at vide? Overvej de vigtigste punkter.

Valg og forberedelse af retter

Maksimal frodige, og vigtigst - kan stabilt skum opnås ved piskes æggehviderne med sukker i en kobber pot. Desværre, i moderne tid sådanne retter sjældent kan findes i køkkenet, og det er derfor muligt at erstatte det glas eller i ekstreme tilfælde, metal.

Til dette formål er det ikke anbefales at bruge redskaber lavet af aluminium. Dette skyldes det aktive metal reagerer med tilsat i proteinet-sukkersyre masse giver massen af grålig nuance. Det er også værd at opgive plastbeholdere, som er dannet på overfladen af en porøs plastfilm fede hindre opnåelsen af den maksimale mængde protein.

Det er vigtigt, at retterne var helt ren og tør. Selv en lille mængde fedt er i stand til at gøre det, at proteinerne vzobyutsya ikke helt, men kun en tredjedel af sit potentiale volumen. Dette skyldes det faktum, at fedt gør det vanskeligt processen med dannelsen af proteinet masse af protein-bindinger. Pisk til piskning og kapacitet anbefales at gnide en skive citron, og derefter tørre grundigt.

Valg af æg og adskillelse af proteiner

Sådan piskeris hvide med sukker, æg, som er bedst for dette pick? Pisk godt ægget kan være enhver, men det skal erindres, at friske æg, i betragtning af, at de har en tyk protein, er pisket lidt længere, men på samme tid, de skumme vil blive afholdt i længere tid. Lang gemt æg er våde, og pisket så dårligt. Den nemmeste røring æg har en stuetemperatur som i varme proteiner bobler dannes nemt.

Det er nødvendigt at sætte to tørre og rengøre skålen. Holde hænder over en beholder, forsigtigt nadbit æg, ved anvendelse af en kniv og dividere det i halve. At hælde blommen fra den ene side af skallen til en anden, indtil alle proteinet ikke vises i skålen. Det er vigtigt at føre nøje tilsyn for at sikre, at selv de mest minimale mængde æggeblomme falder i proteiner, som ellers vil det være umuligt at få det maksimale mængde protein masse.

instrumenter

Da der piskes hvide med sukker - det er ikke hurtigt, er det bedst at udstyre en mixer til dette formål, som har to roterende dyser. I mangel af køkkenet apparatet kan bruge piskeris eller manuel kremovzbivalku, men i dette tilfælde er processen betydeligt forsinket.

Pisk først være på den laveste hastighed, efterhånden, langsomt øge den. Så snart dannede skum, der som piskeren bliver tættere og hvidere.

Stabiliser de piskede æggehvider

Det er ikke nok bare at vide, hvordan at piske hvide med sukker, og det er vigtigt at være i stand til at sikre stabiliteten af den resulterende fluffy masse. Så til dette formål, anbefales skummet tidspunkt at tilføje sure proteiner - cremen af tandsten, kalk eller citronsaft, eddike eller citronsyre. Dette sikrer, at de protein-cellerne bliver mere tæt forbundet, således at proteinerne er ikke kun hurtigere vzobyutsya, men formfast længere.

Tilføjelse sukker

I øjeblikket tilsætning af sukker er meget vigtigt at denne gang de proteiner, skulle allerede være godt fluffed. Hvis proteinet piskes nok, så er det klart synlige store luftbobler bursting i afviklingen af proteinmassen i dejen, hvilket resulterer i færdige produkter mister deres lethed og fluffiness.

Hvis proteinet derimod piskede er for meget, så kan det ses fine luftbobler bryde under bagning og føre til, at bagværk afstødes. God indikator for piskede æggehvide er dens stigning på 5 gange i forhold til det oprindelige volumen, samt stærke og fluffy skum og holde formen.

I intet tilfælde ikke behøver at hælde på en gang alt det sukker, som i dette tilfælde, Han sender opløst, proteiner begynde at sprede sig og opnå den ønskede form og smag bliver ikke længere muligt.

Sukker bør ske langsomt og meget gradvist, uden at ophøre med at fortsætte piskning proteiner. Den optimale enkeltdosis af sukker, der skal blandes med proteinet blandingen - ½ tsk .. Sukker kan erstattes med pulveriserede sukker, som menes at være lettere at opløse, hvilket resulterer i en mulig flere gange hurtigere at opnå den ønskede piskning konsistentsiyu.Pri tilsætte sukker til protein massen bliver meget stabil, jævn og meget tæt. Dette kan allerede opnået efter et par minutter. Men suset er ikke det værd, fordi det er vigtigt, at alle sukker krystaller blev fuldstændigt opløst i det resulterende skum.

Mange novice elskerinde over for en situation, hvor ingen pisket hvide med sukker. Hvis du følger ovenstående retningslinjer, så dette problem kan sikkert undgås.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.