Nyheder og SamfundNatur

Hvor kommer den sorte grib? Vi lærer!

Sort grib (lat. Aegypius monachus) hører til familien Accipitridae. Dette er en temmelig stor rovfugl, der vejer omkring 12 kg. Den lever hovedsageligt på ådsler, såkaldt naturlig læge. Den levested, hvor de sorte grib liv aldrig vil være spredning af epizootisk infektionssygdom.

Lange brede vinger har en spændvidde på op til 2,5 meter, hvilket gør det muligt for fuglen i lang tid, og flyde blidt i de himmelske højder i jagten på bytte. Stort hoved og stærk hals er dækket med korte fuzz, som hjælper med at undgå forurening under maden.

Bird of Prey - sort grib

Næb hals stor, massiv, lidt fladtrykt på siderne, er godt tilpasset til de charcuteri kroppe af dyr og fugle. Det er malet i brun og gul i juvenile sort næb. Paws grå tætte, lave, stumpe kløer. Benene er temmelig svag og ude af stand til at bære vægten. Farve af voksne brune i den nederste del af halsen ses tydeligt i form af en halskæde, pegede lyse fjer. Unge fugle er malet i sort.

Beboet af sorte grib?

Hvem vil tage nærmere om dette spørgsmål. Det område, hvor den sorte grib bor - er bjergrig og almindelig plads med sparsomme skove. Habitat strækker sig til den nordlige del af Afrika, Sydeuropa og hele asiatiske område af den østlige bjergområder i Kina.

Generelt fugle er stillesiddende, men visse typer af gribbe i vinteren vandre bredt i deres søgen efter føde, før de når de japanske øer. Især rovfugle magt ikke tillade dem at spise frosset kød, så hvor bor sort grib, et varmt klima. Om vinteren, rovfugle flyttet til de sydlige regioner, hvor der lever fra oktober til marts.

ynglesæsonen varer cirka seks måneder, der starter i januar. Gribbe ofte nøjes enkelte par. Bejle hunnen, hannen gør en utrolig piruetter i luften. Han bærer bruden i fælles skyhøje flyvning og jage hinanden. Valg kæreste mandlige frieri tilfreds på jorden.

redeplads

Steder, hvor den sorte grib lever og vokser deres afkom, snarere afsondret. For æglæggende par bruger hule træer fordybning under rifter, de lavvandede huler hulrum dannet af omvendte træer. Nesting kan være beliggende i sprækkerne forladte huse, avlsbygninger, i sprækker i klipperne. Reder bygge fra tørre grene, bane nederste tynde kviste, græs, dyr pels. Huldiameter kan nå to meter og vejer hkg. Tog en fancy sted til opdræt parret kan bruges flere gange.

reproduktion

Kvindelige sort grib lægger et eller to æg er store, farvestrålende brune pletter. kyllinger klækning par engageret sammen, på skift sejler ud i jagten på mad. Efter omkring fyrre dage fra æggene vises kyllinger dækket med blød fuzz. Børn fødes helt hjælpeløs og kræver vedvarende opmærksomhed på sine forældre. Fødevarer bestemt til børn, gribbe sluge store klumper, og derefter gylpe dem i reden.

To måneder senere, er den chick fnug på kroppen ændret til sort fjerdragt. Efter fire måneder unge sorte gribbe er ganske uafhængig. Desværre, det overlever til voksenalderen mindst halvdelen nyfødte kyllinger. I zoologiske haver verden, hvor fugl sort grib liv, ude af stand til markant at forbedre overlevelsesraten. Den maksimale alder af livets rovdyr er halvtreds år.

Hvis i nærheden der er ådsler, gribbe, der kan angribe unge dyr, vyklevyvaya deres øjne eller stjæle fra andre folks reder af unge kyllinger.

jagt

Jagt rovfugle sendt tidligt om morgenen. De længes efter at svæve på himlen, på udkig efter bytte. Gribbe er rejst så højt der bliver til en lille sort prik. Men et godt øje rovfugl er i stand til at se alt hvad der sker på jorden. Skulle han finde sværmer flok krager, drager periode eller så snart bliver klart, at der er noget at tjene penge.

Wings foldet og gemt poter, sort grib sten falder ned på bytte, straks fejede af hendes fjender. For den heldige jæger kan umiddelbart haste konkurrenter, der forsøger at snuppe et stykke af trofæet, tilfredse støj og kamp. Mæt fuglen flyve væk bare feasting og se deres naboer. Gribbe er i stand til at lægge op så stram, at næppe stige op i luften.

Årsagerne til udslettelse

I løbet af de sidste par årtier er antallet af rovfugle i verden betydeligt formindsket. Årsagen til at der er en række objektive omstændigheder.

I steder af permanente overvintringsområder flere år opstod strenge vintre med kraftigt snefald, der har skabt problemer i fouragering. I dyrehold praktisk tillod massedød af dyr. Og i tilfælde af en enkelt dødelighed lig bortskaffes på sikker vis. Hertil kommer, at mange pelsfarme og gårde til opdræt af små dyr (mink, zobel) betydeligt reduceret deres husdyr eller endda lukke ned virksomheder.

Disse omstændigheder straks havde en negativ indvirkning på status for overvintrende gribbe. Fra sult mange fugle udmattet og havde mistet evnen til at flyve. Tilfælde af at spise døde slægtninge, som er den unormale fænomen. Fugle, der bosatte sig i bymiljøet, dristigere og begyndte at søge efter mad på offentlige lossepladser. Desuden har de ophørt med at være bange for mennesker, hvilket var en yderligere faktor for øget dødelighed af fugle fra menneskehænder. Dette har også tilføjet en manglende kontrol med de menneskelige aktiviteter i forbindelse med jagt gribbe, ødelægge deres reder enhed fælder med forgiftet lokkemad.

Bird of Prey er noteret på den Røde af Rusland, samt i bilag II til internationale CITES.

Hvis du ikke stopper processen med massedød af fugle, snart folk vil glemme, hvem det sorte grib, et foto, som vil forblive i bøgerne som en påmindelse om den tabte bestand af gavnlige rovfugle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.