SundhedKvinders sundhed

Krisen af amning: gange, datoer, grunde

Enhver kvinde ser frem til fødslen af sit barn. Men at blive mor, hun er ofte konfronteret med problemer. Stort set alle kvinder er alarmerende processen med amning. Hvis du allerede har børn, de spørgsmål har en tendens til at forekomme mindre. Denne artikel vil tale om det, der interesserer mange kvinder i arbejde - en amning krise. Perioder, datoer, hvad de skal gøre i en sådan situation - alt vil blive forklaret nedenfor. Du vil også lære om de vigtigste grunde til, at der opstår en sådan situation.

amning

De fleste fødeklinikker praktisere tidlig fastgørelse af barnet til brystet. Det betyder, at umiddelbart efter fødslen af dit barn vil suge råmælken. Efter alt, i begyndelsen det blev udgivet amning. Mælk kommer i et par dage. Men bare rolig. mejeriprodukter flydende et par dråber vil være nok til nyfødte kunne få nok.

Når mælken ankommer, de fleste kvinder tror, at det meget. Alle af den simple grund, at der i de første dage af barnet ikke kan spise de producerede mængder. Men bare rolig, alt er normaliseret snart, og mælken vil komme på efterspørgslen.

Amning krise: perioder

Bare et par måneder efter fødslen en kvinde kan støde det første problem. Amning krise - det er en periode, hvor bryst mor bliver mindre mælk. En kvinde kan måske se denne betingelse om adfærd krummer. Baby begynder at blive anvendt oftere, sutter lang og lunefuld.

Amning perioder med forekomsten af kriser kan være forskellige, men oftere det sker i tre til seks uger fra fødslen, så - 3, 7, 11 og 12 måneder. Det er værd at bemærke, at mange kvinder ikke mærke disse ændringer. De har endda ingen idé om, hvad en amning kriser. Når der er martret af barnet, eller hvis det kræver hyppige ammende mødre finde andre forklaringer.

varighed

Hvor længe amning krise? Dette spørgsmål opstår enhver kvinde, konfronteret med et lignende problem. Faktisk alle individuelt. Du kan ikke angive det nøjagtige tidspunkt, fordi en masse afhænger af dine ønsker og handlinger.

Hvis du forsøger at øge mængden af mælk, der produceres og overholde alle følgende betingelser, vil krisen ende i et par dage. Normalt tager det tre eller fire dage. Da kvinden lade det gå og kategorisk ikke ønsker at kæmpe, så krisen kan vare op til en uge (med forbehold for fortsat amning). Mange mødre begå den samme fejl - tilbyde barnet en flaske. Sådan en amning krise, snarere over færdiggørelsen af amning. Faktisk over tid barnet forstår, at suge fra flasken er meget lettere end at udtrække nyttig mælk fra brystet.

Hvordan til at håndtere problemet?

Hvis krisen begyndte ammende, mor, hvad man skal gøre? Først og fremmest skal du se en specialist. Hvis du ikke er i nærheden af en erfaren rådgiver, uden konsulenten om amning kan ikke gøre. I moderne fødeklinikker og fødselsforberedelse klinikker er der altid sådanne eksperter. De vil fortælle dig om nuancerne i den nuværende krise af amning, samt hjælpe på kort sigt at fjerne det.

I nogle situationer er kvinder ordineret medicin, der øger mælkeproduktionen. Dette kan være protein specifik og taurin blanding ( "Semilak", "Marseille"), "Mælkevejen" tea Supplements "Apilaktin" og "Laktogon". Du kan også købe deres egne værktøjer til at forbedre amning. De mest populære producenter - "hippier", "Granny kurv", "Semilak" og så videre. Men ikke med det samme sige, at for at løse problemet kun narkotika umuligt. Du er nødt til at forstå, hvorfor en krise af amning, at fjerne dens årsager og for at normalisere processen med at ansøge barnet til brystet.

Tilbring afslappende nætter

Amning krise i 3 måneder ofte forårsager en mangel på søvn. Fordi på dette tidspunkt barnet bliver mere aktiv, ændre sin daglige rutine. Hvor det tidligere kun en pjevs spiste og sov det meste af tiden, men nu er han nødt til at spille og se. Mor kan simpelthen ikke klare alt det antal sager. Kvinden har brug for og være opmærksom på barnet, og forberede mad og gøre nogle pligter i hjemmet. På din ferie bare ikke har tid. Udmattede krop kan ikke levere mere mælk i det omfang, du ønsker krummer. Ud over tre måneders behov øger mængden af mad.

For at løse denne sag, kan det være nødvendigt hjælp udefra. Spørg din far eller bedsteforældre lidt hjælp. Send dem til at gå med krummer. Sami er ikke tilstrækkeligt til vask og rensning af fritid. Læg dig ned og få noget søvn. Nat søvn konstant afbrudt ammende kvinder. Derfor er den unge mor bare brug for et par timer om dagen på hvile. Mange eksperter på amning er også rådes til at praktisere en fælles nats søvn med babyen. I dette tilfælde behøver du ikke at komme op på hver fodring.

Fuldt fodret og spise mere væske

amning krise kan opstå på grund af underernæring og mangel på væske. Det er kendt, at modermælk er mere end halvt fyldt med vand. Derfor, for at udvikle hans krop har brug for masser af væske. Hvis i den normale tilstand af en kvinde bør drikke omkring 2 liter vand om dagen, den ammende moder tager omkring tre.

Underskrive en separat beholder med vand, der skal være tom i løbet af dagen. Hvert måltid skal du sørge for at afslutte en kop varm te, juice eller kompot. Sørg for at alle produkterne er friske og ikke indeholder en masse krydderier. Foretrækker supper, korn, frugt og grøntsager Røget og saltet retter. spiser aldrig kold mad. Undgå kulsyreholdige drikkevarer. De kan ikke gøre op for behovet af organismen i en væske.

fjerne stress

Ofte amning krise udvikler sig på grund af et nervøst sammenbrud. Det kan ske på grund af træthed, mangel på søvn, udbrændthed, og så videre. Derfor ammer kvinde må nødvendigvis fra pårørende. Aldrig udøvet på støtte. Længere gå og tilbringe udendørs. Langsigtet plantning af de fire vægge kun tilføjer til din tilstand. Vend ikke i sig selv.

Hvis du føler en konstant bekymring, en masse nervøs, og du indser, at du ikke kan håndtere selv, gå til lægen. Lægen vil ordinere en sikker drogetilberedninger, såsom "tenoten", "Persien", og andre. De vil ikke skade barnet, men vil være i stand til at normalisere din tilstand. Husk, at selvmedicinering at tage uacceptable.

nyttige tips

Amning krise meget hurtigt kan overvindes ved hjælp af nogle af de hemmeligheder. Disse skridt vil ikke tage meget af din tid. Med deres hjælp, i fremtiden vil du være i stand til ikke blot at overvinde, men også forhindre ny krise:

  • Før hver fodring gør det nemt at massere brystet. Ælte bryster langs kanalerne (fra basen til niplen). Bemærk, at du ikke kan anvende pres.
  • For at øge mængden af mælk pr fodring, lad barnet begge bryster på en gang. Først, lad barnet til at spise en, så skifte stilling og vedhæft den til en anden.
  • Fremmer amning reoler. Efter barnet er tilfreds, forsigtigt bruge en brystpumpe eller hånd dekanteres de sidste dråber. Må ikke bekymre dig, at modermælk er tilbage. Jo højere efterspørgsel efter det, jo mere vil det blive.
  • Foretag varme wraps. Varm op et håndklæde og anvende det til brystet før fodring. Denne procedure vil udvide kanalerne, forbedre blodcirkulationen og øge strømmen af mælk.
  • Må ikke fokusere på det faktum, at du har en amning krise. Perioder, hvad angår du allerede kender. Husk, at alt er normaliseret i den nærmeste fremtid. Psykologiske humør mor er meget vigtigt. Må ikke tilbyde dit barn en flaske. Det er bedre at atter fastgøre den til brystet.

For at opsummere lidt op ...

Eventuelle amning krisetider, hvis indhold er kendt for dig - det er ikke sådan et alvorligt problem for kvinder, der ønsker at fortsætte amningen. Husk, at denne situation normalt er tilladt i omkring en uge. Med forbehold af ovenstående betingelser og tips, du vil være i stand til at klare manglen på mælk på blot et par dage. Hvis du nemt kan overvinde den første laktation krise, som forekommer i omkring en måned fra barnets fødsel, har den anden ikke udgør nogen særlig risiko og kompleksitet.

Vi skal huske et vigtigt punkt: aldrig erstatte sutteflasken. Tror ikke, at dit barn er sulten. Kontroller, om barnet får nok mælk. For at gøre dette, tælle, hvor mange gange om dagen, han tisser. Hvis antallet af våde bleer end 12, at barnet nok mad. Bemærk, at denne regel gælder kun for børn op til indførelsen af supplerende fødevarer. Snart vil du normalisere amning!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.