BilerLastbiler

Hvordan afbryder giver en sikker bil?

Producenter har nogen batterier i bagagerummet eller under bagsædet, eller i et andet sikkert sted, hvortil adgangen er vanskelig. Hvis ledningerne af køretøjet er der en kortslutning, branden brød ud, hvor at holde bilen kan være meget svært, fordi det ikke hurtigt kan nulstille terminalen. Problemet er nemt at løse afbryde kontakten.

Med det elektriske kredsløb kan øjeblikkeligt afbryde. Hertil kommer, at vægten af kontakten - det er en fantastisk måde at beskytte køretøjet mod tyveri, fordi det er rimeligt at skifte skjult knap og låsen på hætten, hvilket forhindrer hackere adgang til batteriet - pålidelig beskyttelse. Bimetalliske 4 ampere sikring monteret i det elektriske kredsløb i parallel, vil gøre det muligt bil alarmer arbejde og startvægt.

Når du vælger en anbefalet opmærksomme på vægten af kontakten Kamaz, der er nem at betjene lige ud af førerhuset bil - på afstand. Det fungerer fint ved 12 volt, og i tidligere tider massen af KAMAZ-breakers være udstyret med tyverisikring Car system. Virkemåde - en øjeblikkelig strømmen.

Sæt fjernbetjeningen skifte vægten og kan være på egen hånd. Til dette formål, ud over selve enheden brug wire endemuffe med et tværsnit på 35 mm, den termiske lim i pistolen, tilslutningsledningen og forsegling gummi.

Med behovet for at fjerne batteriet negative terminal og fjerne den gamle ledning af "vægt". Find en upåfaldende lille hjørne i loungen, hvor du ønsker at installere afbryder og ledninger til at lave en lille hul, belagte anti-korrosions sammensætning og forseglet med gummi til spejle. I åbningen du skal indtaste tråden, og derefter forsegle det med lim. Tilslut ledningerne til at isolere. Dette vil forhindre dannelsen af en kortslutning i kredsløbet. Det skal strække langs legemet. afbryder bør fastgøres forsvarligt.

Yderligere er det nødvendigt at montere og forbinde miniature sikringshuset med minus terminal på batteriet, omskifteren uden om masse, således at i strømløs kredsløb fortsatte fungerende system, en computer og en lydenhed. Hvis det omfattede en kraftig spænding kredsløb eller kredsløb opstår, sikringen er beskadiget, og de-energize kredsløbet.

Det er fortsat at udføre arbejdet, som vil levere strøm centrallås, lys og regelmæssige lydsignaler. For at gøre dette, er du nødt til at blive tilsluttet et elektrisk kredsløb et ekstra relæ. Med det, under driften af disse enheder afbryde kontakten vil blive omgået. Selvfølgelig, denne ordning er ikke let for en uerfaren person i auto-elektriker, så ekspertrådgivning er at være meget praktisk.

Ved at installere enheden, holder altid på lager reservedele bimetalliske sikringer, kan du nemt brænde dem glemmer at slukke starteren én gang. Bundle wiren med to savtakkede skiver og den ledende terminal på batteriet regelmæssigt smurte litologiske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.