Kunst og underholdningLitteratur

De fleste bøger om børneopdragelse. Bedømmelse af bøger om børneopdragelse

Uddannelse - ikke en nem proces, kreativ og alsidig. Enhver forælder søger at dyrke godt afrundet personlighed til at formidle barnets livserfaring og viden, for at finde et fælles sprog med ham.

Hvad er bøger om børneopdragelse?

Som regel at opfostre et barn, vi handler intuitivt, baseret på personlige erfaringer, men nogle gange er du stadig har brug for rådgivning ekspert-psykolog, med henblik på at undgå fejl i dette følsomme spørgsmål. I sådanne tilfælde, bøger om børneopdragelse - uundværlig assistent. De indsamlede erfaringer fra mange mennesker, giver tips af professionelle pædagoger og psykologer.

Hvordan at vælge den rigtige ydelse?

I dag boghandlere bogstaveligt fuld af mængder på psykologi, og populære bøger om børneopdragelse kan findes overalt. Beslutter at købe en rigtig god guide, behøver du ikke er opmærksomme på de farverige covers og lovende opkald, henvises primært til indholdet. Tom er begge deles og dedikeret til et særligt problem, for eksempel, er der bøger om seksualundervisning til børn, problemer med jævnaldrende, for den kreative udvikling. Især for dig, har vi samlet en liste over de syv mest interessante og nyttige fordele for uddannelse af børn, der allerede har vundet troværdighed læsere og bevise dens effektivitet.

Yuliya Borisovna Gippenreyter - "Kommuniker med dit barn Hvordan?"

Forfatter af bogen - en professor i psykologi, hun arbejdede på Moscow State University, er dette en meget respekteret psykolog. Bedøm bøger om børneopdragelse omfatter nødvendigvis denne fordel. Det blev først udgivet mere end 15 år siden, men ikke miste sin relevans er stadig og altid i stor efterspørgsel. I 2008 kom en fortsættelse af bogen til at opdrage deres børn under navnet "Vi fortsætter med at kommunikere med barnet. Så?". Begge dele er interessant og informativ.

Analysen af forskellige tilfælde af dødsfald af børn på børnehjem, som blev gennemført efter Første Verdenskrig i Europa og Amerika, som ikke kan forklares med medicinske årsager, førte til den konklusion, at de var resultatet af uopfyldte behov hos børn i den opmærksomhed, omsorg fra voksne. Værdien af at tage sig af den yngre generation bør aldrig undervurderes.

Julia B. for første gang gjorde opmærksom på, hvilke ord forældre bruger, når du håndterer børnene, og hvordan dette påvirker deres udvikling. Det er ikke hensigten at skyde skylden på voksne, men blot fortæller os, hvordan vi opfattes af de talt sætning små drenge og piger. Og de er kendt, er meget påvirkelige. "Du skal ikke være en sygeplejerske," "Kig efter en, du kan lide!", "Fast for de erfaringer", "Tænk, at problemet er!" - en velkendt sætning. Udtale dem, vi ikke selv tror, at de ydmyger vores børn, lavet til at føle sig ubrugelig, underlegen, at tvivle deres egne evner.

Gippenreiter tilbyder en vej ud - at lære at overvåge deres tale, til at erstatte de "dårlige" ord "god" og viser ved eksempel, hvordan det skal gøres. Bogen vil hjælpe dig til at opdrage et barn, lære ham at udtrykke sine følelser og følelser, og du - for at tale om deres følelser, så det ikke gør ondt på barnet.

Ross Campbell - "How to virkelig elsker deres børn"

Fortsætter med at beskrive de bedste bøger om forældreskab og til stede til dig den næste forfatter. Ross Campbell - læge, læge, der arbejdede på Psykologisk Klinisk Center i Tennessee og desuden far til fire børn. I pensionering, helligede han sig til oprettelsen af forskellige bøger om psykologi, samt forelæsninger. Vinder af prisen "Gold Medallion" til gavn for uddannelse af unge og skabt en fælles værk af børn, som er konsekvent placeret i de øverste bøger om børneopdragelse.

"Hvordan til at virkelig elsker deres børn" - er også en tid-testet bog, for første gang oversat til russisk i 1992. Den fokuserer på den kærlighed, som kunne have været kendt for at gøre underværker. Bunden af et godt forhold til barnet - en ægte, ubetinget kærlighed, uden hvilken det er umuligt at opnå fuld gensidig tillid og forståelse, til at løse følelsesmæssige problemer, og lære dit barn at adlyde og respektere deres forældre.

Din døs er vigtigt at vide, at han er elsket betingelsesløst, ellers barnet bliver trukket tilbage, usikker, ængstelig. Vejledningen giver praktiske råd om, hvordan man vise deres følelser, især gennem fysisk kontakt, opmærksomhed og disciplin.

Maria Montessori - "Hjælp mig gør det selv"

Book en italiensk psykolog Maria Montessori tilbyder en unik tilgang til børneopdragelse, er meget populære over hele verden. Tidligt sidste århundrede, disse videnskabsfolk specialpædagogisk systemet, som tilhængere grundlagt af slutningen af det 20. århundrede, var tusindvis af skoler rundt om i verden skabt. Det har til formål at sikre, at barnet har fundet vej for at vise individualitet. Maria Montessori - en repræsentant for de ideer, gratis uddannelse, pædagogiske tendenser, der opstod ved årsskiftet 19-20 århundreder. i Amerika og Europa. Hovedidéen i bogen til din opmærksomhed er, at barnet skal give handlefrihed og udtryk, så den voksne er ikke ønskeligt at blande sig i de aktiviteter og spil.

Forfatteren inviterer os til at observere barnet, når han er engageret i nogle forretninger. Den forældrenes pligt - til at organisere fritid barn, give ham så mange muligheder for en bred vifte af erhverv. Oplevelsen af denne fremgangsmåde var overraskende positiv. Børn er ikke kun mere udviklet intellektuelt, men mere disciplineret, lydig, organiseret. Ud over arbejdet med forfatteren, bogen indeholder artikler af sine tilhængere og studerende, der tilbyder praktiske råd og tips om uddannelse.

Eda Le Shan - "Når dit barn er kørsel du sindssyg"

Eda Le Shan, en amerikansk psykolog, er en klassiker i pædagogik. Hun finder i hans arbejde forårsager dårlig opførsel hos børn ved at analysere alle velkendte, typiske situationer og på grundlag af den erfaring giver praktiske råd og vejledning. Eda Le Shan bog giver forældre mulighed for at se på familieforhold gennem øjnene af et barn, såvel som registrerer frimærker i adfærden hos voksne, der ønsker at vende deres barn uddannet i et samfund berøvet et medlem af hans personlighed og påvirke interesser. Manualen beskriver også, hvordan forældrenes frygt kan påvirke børns adfærd, giver tips om at løse de negative konsekvenser.

Jean Ledloff - "Hvordan man dyrker en glad barn"

Jean Ledloff - amerikansk psykoterapeut, meget interessant videnskabsmand. Afsætter sig til studiet af forholdet mellem forældre og børn, hun gik til Sydamerika og boede der i to og et halvt år i stammerne af indfødte indianere. Erfaringerne i praksis viste, at hvis interagere med børnene som tidernes morgen vores forfædre gjorde, og stoler på din egen intuition, kan du dyrke dem glade og lydige.

Denne bog er meget interessant, og de forhold, der er beskrevet i den, til tider blændende. Jean Ledloff mener, at naturen har givet os mulighed for at opdrage deres børn, men i dag forældre forsøger at frikende sig selv for ansvar ved at give deres børn til rådighed for lærere, pædagoger, læger. Du skal lytte til din intuition, og vi forstår, at det er nødvendigt for vores børn at være lykkelig.

Donald Vuds Winnicott - "Samtale med forældrene"

Liste over "Bedste bøger om forældreskab" ville ikke være komplet uden omtale af denne bog. Det er dedikeret til spædbørn og retten til at kommunikere med dem. Forfatteren er en britisk psykoanalytiker med stor erfaring, og hun nyder i vores land er meget populært for mere end et halvt århundrede. Det skal bemærkes, at oversættelsen af manualen til russisk kom temmelig sent, men intet nyt i den tid blev ikke afsløret i psykoanalyse og moderne bøger om børnepsykologi af uddannelse, i virkeligheden, ikke tilbyder nye ideer, så klassiske fortsat relevant.

Forfatteren analyserer ikke kun de tanker og motiver spædbørn, men beskriver også den psykiske tilstand af mødre i de første par måneder efter fødslen. På dette tidspunkt, at barnet er stadig ikke i stand til at kommunikere, kan du ikke lære, så hun bare ligger der med barnet i armene og forsøger at forstå, hvad det er.

Madeleine Deni - "Make glad vore børn"

Under navnet Madlen Deni skjuler en række franske videnskabsmænd, der arbejdede sammen om oprettelsen af fem bind om psykologi, kombineret titel "Make glade vores børn." Forfattere af bøger om børneopdragelse dele med os en uvurderlig erfaring. Hvert bind har en forskellige kommentarer fra eksperter :. Psykologer, børnelæger, ernæringseksperter, osv, og de er rettet mod forskellige aldersgrupper: 3 til 6 år, fra 6 til 10 år og fra 11 til 16. Det er tre bøger, der afsættes til en passende alder kategori, og de to andre "Drøm dit barn ..." og "luner og raserianfald ..." er egnet til at opdrage børn i alle aldre. Disse vejledninger kan besvare alle dine spørgsmål: når barnet kan se TV eller en set-top boks til at købe, hvordan man kan sætte ham i seng, så han gik hurtigt i søvn og sov godt. Bøgerne giver således en systematisk tilgang til uddannelse, og det i sig selv fremstår som en vis lektion denne gang forældre bør lære.

andre bøger

I dag kan du finde masser af andre bøger om børneopdragelse, samt et udvalg af film, foredrag, workshops og seminarer om emnet. Mange af dem dækker specifikke emner. For eksempel, hvis du har to børn, og du ønsker at etablere et forhold mellem dem, vil du bog "Brødre og søstre. Hvordan kan du hjælpe dine børn til at leve sammen", sponsoreret af Adele Faber og Elaine Mazlish. Hvis du vokser en søn, kan du læse vejledningen Naydzhel Latta "Synologiya. Mødre, der hæve sønner." Den angiver funktionerne i uddannelse for drenge og deres psykologi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.