Kunst og underholdningFilm

Hvem er Bill Cipher? Feature karakter af den animerede serie "Gravity Falls"

For ikke så længe siden på skærmene udgivet en animeret serie for seere i alle aldre under navnet "Gravity Falls". Han fik hurtigt et stort antal fans, takket være den mystiske spændende plot og interessante karakterer. I denne artikel vil vi tale om den vigtigste skurk af den animerede serie - Bill krypteret.

Hvem er Bill Cipher?

Dette er en meget kraftfuld skabning, en dæmon af natur, som er i stand til at trænge ind i det ubevidste af mennesker. Han optrådte første gang i byen Gravity Falls 30 år siden, da Ford gav eksplosionen. Kendetegnet ved en mystisk og sadistisk adfærd. I 1. sæson af serien vises sporadisk, men i 2. bliver en af de centrale figurer.

Oprindelse Bill

Så før du besvarer spørgsmålet om, hvem Bill Code, skal du finde ud af, hvordan og hvornår han optrådte. Historie Bill begynder billioner af år før begivenhederne er beskrevet i den animerede serie. Den opstod i 2. dimension, og der besøger stedet kaldes "flad drain flade drømme". Cipher formåede at flygte fra deres hjem dimension, hvorefter han brændte det med sin familie.

Han lærte hurtigt, at det er muligt at kombinere den tredje dimension til måling af Nightmare. Fra det øjeblik det var hans livslange drøm. Men først, han havde brug for at blive en fysisk væsen, som en åndelig form, kunne han kun gå til drømme andre. Hans første ofre var de indfødte, der engang levede på Jorden Gravity Falls. Bill formået at overbevise shamanen af stammen til at bygge interstellare porte. Snart lærte han om hensigterne hos ånden, og derefter destrueres porten og satte ild til sig selv. Apocalypse blev stoppet, men efter disse begivenheder, blev stammen tvunget til at flytte, men jorden Gravity Falls kaldes forbandet. Billede synderen af disse begivenheder kan ses i denne artikel. Billeder Bill Cipher er præsenteret nedenfor.

karakter

Således ser vi, at denne gamle dæmon i århundreder forfulgte indbyggerne i byen kaldet Gravity Falls. Bill Identifier har en unik sans for humor. Han er meget mærkeligt, men karismatiske, taler hurtigt. Bill behændig manipulator, i stand til at foregive at være nogen for deres egen fordel. Så blev de snydt af den første Ford og derefter Dipper. Det er ikke altid taget alvorligt på grund af de konstante vittigheder, men det går hurtigt, du får kun vred Chiffre. Det gør ikke noget, hvis det ikke er rentabelt. Derfor vil enhver aftale med Cipher er gavnlig kun til den dæmon. Bill indrømmer, at han er gal. Dette fremgår af hans handlinger og adfærd.

udseende

Ligner gul trekant Bill Identifier ( "Gravity Falls"). Det har nogle ligheder med den altseende øje og de egyptiske pyramider. Bill har kun ét øje med lodret pupil sort. Han plejer bevæger sig i luften og sjældent falder til jorden. Hans tynde sorte arme og ben. Bill bærer en sort butterfly og den nøjagtige farve af cylinderen, der svæver over hans hoved. Hans lemmer kan bevæge sig i hele kroppen. Nogle gange synes han med en pind af guld eller sort. Når kodenummeret er vred, vender han rød, og hans slips og cylinder - hvid.

evner

Nu ved vi, hvem Bill Code. Men hans evne, har vi endnu ikke diskuteret. Således er den vigtigste gave Cipher - tankekontrol. Desuden har den en karakteristisk for en dæmon evner. For eksempel, kontrakter om opfyldelse af ønsker med dem, der havde kaldt ham. Efter kommandoerne har Bill rundt i en slags trance, betyder det ikke vedrører alene den dæmon og den mand, der ønsker at lave en aftale. Når denne verden bliver sort og hvidt, og koden nummer er i stand til at påvirke den. Så kan det tage et rådyr tænder, og derefter at vende tilbage igen. De tilstedeværende samtidig folk ikke mærke til, og er ved at vågne fra døs først efter tilbagetrækningen af lovforslaget.

Dæmonen kan komme ind i menneskets sind. Her er han i stand til at manipulere alt, hvad som helst. Hertil kommer, at i en anden hoved det er tilgængeligt alle oplysninger om mine drømme, tanker og hemmeligheder af mennesket. Bill har et væld af viden om fortiden og fremtiden. Hertil kommer, han er i stand til at følge sagen gennem nogen af sine billeder. Dette forklarer, hvorfor kodeksen altid er klar over, hvad der sker.

Han kan køre den menneskelige sjæl fra kroppen, som det skete med øser. Så dæmon kan bevæge sig ind i det tomme hylster. I dette tilfælde, menneskets sjæl er i en verden af spøgelser, hvor ingen meddelelser. Det kan ikke påvirke virkeligheden. I første omgang, Bill havde magt restriktioner. Men efter en mellemdimensional rift blev ødelagt, fik han næsten ubegrænset magt over virkeligheden.

ritual Summoning

For første gang, vi ved, hvem Bill Code, når Gideon opmuntrer barnet til at dovedatsya om koden til sikker Stans onkel. For den rituelle ofring krævede foto. Samtidig hendes øjne skal stukket ud. Billedet er derefter placeret i en cirkel, hvis kanter er der 8 stearinlys. Så har du brug for at læse en magi, der er skrevet i en af Fords dagbøger. Efter at have læst øjnene kalder begynder at gløde blå, og himlen bliver grå. Så 5 gange udtales "Zhdesem Sdrovkab". Viser en grå trekant i midten af der åbner det ene øje, så den skabning tager på den sædvanlige slags cipher.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.