SundhedMedicin

"Milt Clinic": anmeldelser, adresse og foto

I dag vil blive præsenteret vores opmærksomhed på en organisation kaldet "Milt Clinic". Denne klinik er af interesse for mange. Vi vil forsøge at finde ud af, hvad det er virkelig. Og med en position af arbejdsgiveren, og som et medicinsk center. Disse områder er af interesse for mange mennesker. Så vi vil gerne have en god kig på organisationen. Medicinske og laboratorier fuldt i hver by, især i Moskva. Og så en stor konkurrence. Og for at vælge arbejdsgiveren eller virksomheden, som skulle henvise, ikke så let. Lad os prøve at hurtigt at forstå, hvad der er faktisk "Milt Klinikker". For at løse, om her? Eller bedre holde sig væk fra denne organisation?

aktivitet

Til en start - lidt om virksomheden. "Milt Clinic" - den såkaldte privat klinisk center. Han leverer tjenesteydelser til indsamling af analyser med levering af resultater, samt behandling og forebyggelse af visse sygdomme. Generelt har vi den mest almindelige private klinik.

, Stak Men hendes mest udviklet i 3 områder: Proctology, gynækologi og endokrinologi. Det er på disse studier, klienterne stoppe oftere. Under denne "Milt Klinikker" modtager positive anmeldelser. Du kan gøre en ultralyd, at bestå test og få, rådføre sig med din læge. Generelt er der ikke noget mistænkeligt. Ingen snyd. Det er godt, og besøgende og konkurrenter. Vi kan sige, at aktiviteterne i selskabet "gennemsigtig" og forståeligt for alle.

Hvor det er?

Hvad andet bør være opmærksomme på? På klinikken placering. Sagen er, at det bliver temmelig god udsigt over området. Anyway, af kunderne. De er glade for, at "Milt Clinic" har en temmelig tilgængeligt sted i Moskva. Ja, så længe der af hele byen er der kun én gren af organisationen, men for at nå det er ikke så svært.

Det er "Milt Klinikker" i Lenin. Anmeldelser organisationen modtager anderledes. Og du kan ikke sige med sikkerhed, hvor godt det er at besøge og beskæftigelse uden dybtgående undersøgelse af dette. Den nøjagtige adresse i selskabet er værd at se på den officielle hjemmeside i afsnittet "Kontakter".

Hvad ser du her? At vores nuværende virksomhed er i Moskva på Leninsky Prospekt, 42/2. Der er også det faktum, at metro, som er egnet til placering af organisationen, der omtales som "Universitet". Det er af denne grund, er ofte om "Milt Clinic" omtales som klinikken "på universitetet." I princippet skal det bemærkes, at det er muligt uden problemer at finde den. Placeringen er bekvemt for mange. Og denne kendsgerning behager.

interview

Nå, nu er det værd at overveje vores nuværende organisation fra flere positioner. Lad os starte med studiet deraf som arbejdsgiver. "Milt Klinikker" tilbagemeldinger fra medarbejdere poluchetsya sort, samt fra besøgende. Men at dømme efter det første vigtige punkt - interviewet, kan vi kun sige positive.

Ansøgere hævde - "Milt" gennemfører en samtale med potentielle kandidater i et venligt miljø i selskabet kontor. rekruttering manager vil forklare dig alle detaljerne i det valgte job (og der er mange) vil besvare alle dine spørgsmål. Og det behager.

Desuden bemærkes det, at denne organisation vil kommunikere med dig på lige fod. Enhver arrogance på den del af den fremtidige arbejdsgiver, kun ærlighed og retfærdighed. Det faktum, at så mange behov! Så er det muligt endnu at have tillid til vores virksomhed i dag. Men er det værd at gøre det? På hvilke punkter stadig nødt til at være opmærksom på konkurrenterne?

betingelser

Hvad bliver det næste? "Milt Klinikker" personaleomkostninger anmeldelser gør også for et miljø, hvor alle bliver nødt til at arbejde hårdt. På dette område er endnu ikke blevet observeret nogen klager. Under alle omstændigheder har sagsøgerne er tilfredse med arbejdsgiveren tilbud.

Clinic "Milt" er udstyret med den nyeste teknologi. Der er alt hvad du behøver for opsamling og forskning af høj kvalitet, samt det nyeste udstyr. Og det er meget glædeligt. Du behøver ikke at arbejde med teknikken med "forhistorisk" tider, og det skræmmer læger og kunder!

Alle kontorer og værelser ser rene, pæne. Walls "ikke trykke på", hele atmosfæren er gunstige. I princippet en privat virksomhed alt dette er helt normalt. Men det stadig fører til det faktum, at "Milt Klinikker" feedback positiv karakter. Så hvis du er vigtige arbejdsforhold, at vores nuværende organisation skal synes meget attraktiv.

indtjening

Et vigtigt punkt er også lønnen. Måske dette aspekt spiller en vigtig rolle for alle jobsøgende. Det betyder ikke noget præcis, hvor du er ansat - til det medicinske center eller på kontoret. Arbejdet skal betales tilstrækkeligt. Ellers er det ikke meningsfuld beskæftigelse.

Hvordan er ting i dette afsnit har "Milt Klinikker"? For at være ærlig, mere eller mindre gunstige. Du vil straks blive informeret om, at lønnen vil du modtage et fast beløb. Hvad er det? Det afhænger af din erfaring, samt tilgængeligheden af uddannelse og position. Den gennemsnitlige løn er omkring 15-20 tusind rubler.

Plus, vil du blive tildelt en række præmier og bonusser. Selvfølgelig afhængigt af klinikken fremmøde og antallet af klienter serveret. Alt dette er klart fastsat i ansættelseskontrakten. For sådan ærlighed "Milt Clinic" (Moskva) tjener en positiv udtalelse.

Men nogle negative aspekter stadig glide her. På samme måde som i enhver anden organisation. Pointen er, at fra tid til anden kan være forsinket løn. De vogte og endda afskrække mange. Heldigvis er denne form for begivenhed - en sjældenhed. Frygt meget bør de ikke være. Men også overrasket over, at "Milt Klinikker" anmeldelser er ikke den bedste karakter af kandidaterne gør heller ikke nødvendigt for den forsinkede betaling.

nuancer af beskæftigelse

Nå, det medicinske center, "Milt" får en række udtalelser om den del af medarbejdere og potentielle medarbejdere. Samlet set er de positive, men nogle detaljer der stadig. Nogen anser dem afgørende, og nogle gør ikke. Understreger, at de ansatte i vores organisation i dag oftest? Hvilke finesser værd at vide?

For det første belastningen. Her er det helt store. Og, mest sandsynligt, office personale og sygeplejersker er nødt til at holde overtid. Strømmen af kunder tæt, ikke al den styrke til at klare den slags arbejde. Vil slappe af en gang. Men det er det værd.

For det andet, de sanktioner. De har "Milt Klinikker" på samme måde som for andre virksomheder. Straffende "sanktioner" pålagt hele ændre sig ofte som en helhed, uanset hvem det lavet en fejl. På Pratica denne regel gælder for ikke-essentielt personale. Læger næsten aldrig en bøde, kun alvorlig fejltrin.

For det tredje er det nødvendigt at overholde reglerne om etikette. Og den såkaldte virksomhedsetik. Kunder på tværs af forskellige, men du bliver nødt til at kommunikere med alle høfligt og korrekt. I løbet af denne "Milt Clinic" (Moskva) anmeldelser modtaget blandet. Efter alt, ikke alle de ansatte formår at tie, når deres uhøflig fornærmelse eller ydmyge besøgende. Det siges, at det ikke er nødvendigt at søge arbejde her, hvis du knust nerver.

vifte af tjenester

Nå, nu kan vi estimere vores nuværende organisation fra perspektivet af besøgende. Dette er et meget vigtigt punkt. Han påvirker prestige Corporation som helhed. Som arbejdsgiver, "Milt Klinikker" god. Og her er hvordan det medicinske center?

Her forskellige meninger. Tilsvarende som i de fleste af lejlighed. Som de siger, hvor mange mennesker - så mange meninger. Besøgende er meget opmærksomme på den vifte af tjenester. Efter alt, behøver du ikke ønsker at anvende til flere hospitaler for at kontrollere status for deres helbred, samt at helbrede en bestemt lidelse. Jeg vil gerne komme og videregive alle test på ét sted.

I dette område, medicinsk center, "Milt Klinikker" feedback fra kunder modtaget meget god. Her vil du være i stand til at videregive alle de tests, som du har brug for, og gøre en ultralyd. Men dybest set, organisationen har specialiseret sig i gynækologi, Proctology og endokrinologi. Disse tre retninger er grundlæggende. Alle analyser og undersøgelser, der har brug for at opdage og behandle sygdomme i disse områder kan foretages direkte til "Milt". Det er godt.

priser

De spiller en stor rolle også priser for de tjenester, der tilbydes. Sagen er, at "Milt Clinic" (metro station "Universitet") - en privat organisation. Og her, for at være ærlig, du skal ikke vente alt for lave priser. Især når man betænker, at virksomhedens prestige er stadig på et anstændigt niveau.

Ikke desto mindre er den samlede analyse af omkostningerne kunderne forbliver tilfredse. Ublu priser næsten ikke oppustet - også. Vores nuværende organisation forsøger at holde prisen tag "inden for rimelighedens grænser." Vi kan sige, at det giver en human priser for alle analyser, forskning og rådgivning.

Så kan du ikke være bange for at søge her. Kun om at gøre det? Hvordan "Milt Klinikker" på Leninsky gode i virkeligheden? Hvad kan man sige om kvaliteten af den service og nøjagtigheden af analysen?

kvalitet

Og her er bare starten de største forskelle blandt kunderne. Så snart det kommer til kvaliteten af den service, er en aktuel opblussen fleste kampe mellem besøgende. Du kan se, hvordan en person forlader ikke den bedste af de "Milt Klinikker" anmeldelser ( "University" - netop på dette metro er fast). Nogle, tværtimod, siger, at kun her kan du få en præcis analyse af humane satser, og endda på kortest mulig tid.

Sig præcis hvem der har ret, vil det ikke fungere. Meget afhænger af situationen. Og, selvfølgelig, en læge, som du har anvendt. Hvis vi taler om, hvordan man behandler kunder "Milt," at ingen klager. Her kan alle med respekt og forståelse for tilgang. Men i andre henseender, mange er utilfredse. For eksempel, ofte er nødt til at generobre testene. Alt dette skyldes det faktum, at lægerne anbefaler at spore resultater over tid. Denne løsning frastøder mange. Især når det viser sig, at du er rask. Smedning resultater i de fattige - det er også et fænomen, der kan forekomme i private klinikker. Hvordan til at sige nogle besøgende "Milt", det sker her. Især når det kommer til gynækologi. I dette område, i henhold til de patienter, kan du godt ordinere behandling er ikke kun dyrt, men også unødvendigt.

Det viser sig, at nogle kunder bliver behandlet i det medicinske center er ikke klart, hvad. Opfundet af læger fra sår, besøgende sige. Og så du kan se på de "Milt Klinikker" negative tegn anmeldelser. Generelt er situationen med revisionen er ikke anderledes end det billede i konkurrencen på dette område.

Men, vi taler om hastigheden af tjenesten, alle er enige i deres opfattelse - klinikken virkelig får arbejdet gjort hurtigt. Turning her, vil du få hurtigere resultater med maksimal komfort til rimelige priser. Og det kan ikke andet end glæde sig.

Om lægerne

Den vigtige rolle, som læger, der tjener klienter spillet. For dine medarbejdere, "Milt Clinic" (adressen på den organisation i Moskva er allerede kendt) tjener den bedste udsigt. Mere præcist, de er også tvetydige. Du kan dele alle de synspunkter på det positive og negative. Hvad er det ofte fremhævet i dem?

Nogle læger faktisk bruger moderne metoder til behandling, diagnose, og glade for at rådgive kunderne, svare på alle de spørgsmål, de stillede. Ingen unødvendige behandlinger og unødvendige forsøg. Det er rigtigt, at sådanne mennesker i "Milt Clinic" er ikke nok.

Oftest kunder klager over, at lægerne ikke gav nogen præcise udskrifter kom analyser. Derudover vil du tildele en masse mere forskning. Dette er en forholdsvis hyppigt fænomen, der afskrækker besøgende.

Blandt andet skal det bemærkes, at nogle af lægerne behandlede bruge forældede metoder. Og det påvirker effektiviteten terpapii. Det viser sig, at folk betaler penge til den gamle behandling. Effektivitet kan derfor ikke være maksimeret. Derfor anmeldelser om klinikken ofte lader meget tilbage at ønske. Det ville være ønskeligt, med henvisning til en privat organisation, til at modtage kun høj kvalitet og moderne behandling i realiteten.

Vi drage konklusioner

Så hvad der virkelig er en "Milt Clinic" (Moskva)? Dette er en privat klinik, der som arbejdsgiver passer fint. Men for behandling her for tjenesteydelser vil have en god chance, for at vælge en god læge. En, der ikke vil tildele en masse ekstra og yderligere analyser.

Selvfølgelig, "Milt" med kunder forsøger at samle så mange penge som muligt, samtidig med at gemme sig bag det faktum, at "lægerne ikke er clairvoyante, til hurtigt at identificere sygdommen og ordinere behandling." Det er, hvor mange reagerer på utilfredshed. Derfor skal patienter ofte tøvende til fuldt ud tillid til organisationen "Milt Klinikker". Dybest set, hvis du ønsker at blive testet for forebyggelse, kan du benytte sig af det medicinske center.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.