HobbyHåndarbejde

Termisk papir med hænderne til inkjet-printere

Vi så på en vens t-shirt med et eksklusivt design eller med deres egen foto trykt direkte på stoffet? Du ønsker at gøre noget særligt for dig selv, men ved ikke, hvordan man laver sådan en etiket? Til dette formål en særlig overførsel papir. Med hænderne i hjemmet, kan du nemt gøre en eksklusiv unik T-shirts, tasker og andre ting.

Materialer og Teknologi

Hvis du aldrig har arbejdet inden for design og produktion af souvenirs, men kun set i butiksvinduer T-shirts, tasker, krus, tallerkener og andre produkter, der er inviteret til at optræde i et eksklusivt design, for eksempel et billede af den fremtidige ejer, læse en kort beskrivelse af essensen af produktionsteknologi af sådanne ting.

For et billede på overførsel objekt bruges mellemliggende materiale. I dette tilfælde - termisk papir. Med hænderne i hjemmet, kan du nemt sætte et billede på kluden (hvid, mørk, farve, naturlige eller syntetiske).

Til det ønskede billede dukkede op på den mellemliggende materiale, det er, selvfølgelig, skal du først oprette eller finde en klar, og derefter udskrive. For at udføre layout skabelon (billedet er) bruger en række forskellige billedredigeringsprogrammer - Computer programmer designet til at oprette og redigere billeder. Hvis du allerede ved, hvordan man bruger Adobe Photoshop eller lignende grafik pakke, kan vi antage, at det billede, du har oprettet.

Det næste skridt - udskrivning. Det kører på en standard inkjet eller laserprinter bare på særlige ark. Derefter anvendelse af jern billede overføres på den forberedte væv. Derhjemme, kan du sætte billedet kun på flade ting, der ligger på en flad overflade. Lav en cirkel, selvfølgelig, vil ikke fungere. For dem, ved hjælp af specielle termiske presser den cylindriske overflade. Faktisk arbejde er ikke hårdt.

deres egne hænder

Termisk papir med hænderne - det er ikke produktionen af arkene selv, nemlig gennemførelsen af etiketter, produkt dekoration i hjemmet. Vifte af papirer er meget høj. Den adskiller sig begge typer af væv, som er designet til og af producenterne. Der er endda der giver dig mulighed for at oprette en glød i mørke billede. Så tænk over, hvordan man får dette papir alene, giver det ingen mening. Teknologi har længe været udviklet og med succes indført i produktionen.

Termisk hjem

Så for at dekorere en t-shirt, t-shirt eller et andet element på egen hånd, til at arbejde i følgende rækkefølge:

  1. Køb det rette objekt for dekoration (t-shirt).
  2. Opnå relevante papir (til en mørk, lys stof og kommercielt tilgængelig form printer , etc.).
  3. Læs vejledningen på pakken, hvad der skal være et billede af: direkte eller spejl.
  4. Opret et layout kender til dig grafik editor (for simple layouts vil passe selv den standard Paint). I betragtning af det foregående punkt, forberede billedet til udskrivning (otzerkalte om nødvendigt).
  5. Læg papir i printeren i henhold til instruktionerne (højre side).
  6. Udskriv billedet. Lad en lille løgn ned, hvis du har arbejdet på en inkjet-printer. Skær langs konturen, trækker sig tilbage omkring 5 mm fra kanten af billedet.
  7. Slå jern på tilstand uden stripning og spredning produkt beregnet til dekoration (t-shirt) på en flad overflade. Sagen er, selvfølgelig, skal være rent og strøget.
  8. På overførsler, jern proglazhivaya position på silkepapir med udskrivning, i overensstemmelse med instruktionerne. Forskellige typer af papir har visse karakteristika.
  9. Strøget i hvert fald det sker via et ekstra ark, så efter det forrige trin, er det nødvendigt at vente lidt, men ikke til straks at adskille dette lag.

Som du kan se, at teknologien er ganske enkel og ligetil. Lær det derhjemme vil være i stand til at selv en nybegynder.

papirtyper

Som allerede nævnt, er papir termisk overførsel bruges til at producere et billede på stoffet overflade. Med hænderne i hjemmet, kan du oprette en collage af billeder og tekst, for eksempel, og trykt på selve printeren. Det er bedre at bruge en laser som billedet er modstandsdygtig og kan modstå et større antal vaske.

Inkjet-version er også rart. Hvis fotorealistisk billede med fine detaljer, så brug fotoprinter. Det giver god kvalitet og bedre farvegengivelse.

Termisk inkjet-papir

Hvis du beslutter at engagere sig i fremstilling af souvenirs med eksklusive billeder derhjemme, bør du helt sikkert kigge ind papirblanketter. De fleste har allerede en printer. Oftere end ikke til personlig brug erhverve farve inkjet printere og fotoprintere til udskrivning af fotografier. Hvis du allerede har det udstyr derhjemme, til fremstilling af T-shirts og andre ting, du har brug for at overføre papir til inkjet-printere.

Hvis du vil gøre en masse produkter, emballage, købe et passende antal ark. I dette tilfælde vil normalt enhedsprisen koste dig mindre. Hvis du bare beslutte at prøve dig selv som designer og gøre dig selv eller dine venner til nogle ferie originale souvenirs, købe en pakke med et maksimum på 10 ark. Hvis du finder en virksomhed, der tilbyder til salg på arket, tage den rigtige mængde af for eksempel et par, ved den måde, er det bedre at reservere (pludselig for første gang trykt korrekt). Vær sikker på at spørge instruktionerne i papir og til at pre-angive en væv, lys, mørke, naturlig eller syntetisk, det er beregnet til.

Arbejde med lette stoffer

Hvis de ting du kommer til at dekorere, hvid, passer til ethvert termisk papir til inkjet-printere. Med sine hænder på sådanne stoffer, som du nemt kan lave et billede. Den slags plader, der er designet specielt til lette stoffer er billigere, men billedet i dette tilfælde er det nødvendigt at udskrive et spejl.

Termisk papir til mørke stoffer

Hvis du har en mørk t-shirt (blå, grøn), eller i almindelighed sort, og derefter arkene nødt til at købe den korrekte type. Det er nødvendigt for den mest god og høj kvalitet resultat. Hvis du udskriver et billede på et ark hvidt klæde, efter overdragelsen, vil det blive en skygge af dine t-shirts og billedet vil ikke se naturlig.

Egnede for eksempel, termisk papir for mørk stof a4 sublimering imidlertid for det kræver særlige sublimation blæk, som holdes kun på syntetisk stof og naturligt behov for mere og en særlig substrat.

Billigere dispensere mere budget til dette - med plader til inkjet printere til mørke stoffer. I dette tilfælde, vil billedet have en form for hvide substrat farveskift og yderligere omkostninger vil ikke være påkrævet. Rundt om billedet er det ønskeligt at efterlade en hvid kant. Dette vil give de færdige elementer og en flot udsigt.

Nu hvor du ved, hvad det termiske papir overførsel. Egne hænder du kan nemt lave et billede til T-shirt eller et andet emne fra vævet sig hjemme. Opret eksklusive ting for dig selv, venner og slægtninge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.