Mad og drikkevarerHovedret

Kan jeg spise rå rødbeder? Fordele, begrænsninger og brugbare opskrifter

Korrekt ernæring - grundlaget for sundhed. Men i dag mange mennesker gør et bevidst valg til fordel for den forkerte mad, uvidende om, at brugen af naturlige frugter og grøntsager er ikke står mål med den semi. Rigtig kildevæld af sundhed er en roer, der skal være til stede i kosten uge hver tilhænger af en sund livsstil. Kan jeg spiser rå rødbeder og hvad nytter det? Hvad er de opskrifter til parabol syntes ikke kun nyttig, men også lækker? Prøv at forstå.

Nyttige egenskaber af roer

Sammensætningen af sukkerroer grupper indbefatter vitamin A, C, B og iod, zink, bor, jern, magnesium, phosphor og mange andre nyttige mineraler. Endvidere i en lys grøntsag er til stede i store mængder fibre, lutein, folinsyre, og naturlige antioxidanter. I forbindelse med dette svar på spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at spise rå rødbeder, det er utvetydig. Ikke bare er muligt, men nødvendigt!

Regelmæssig indtagelse af rå rødbeder hjælper:

  • forebyggelse af hjertesygdomme;
  • forbedring af leverfunktionen;
  • lavere blodtryk;
  • normalisering af fordøjelsessystemet;
  • øge immunitet;
  • opretholdelse af normal syn.

Kontraindikationer

Det bør huskes, at der er en række af kontraindikationer. For eksempel folk, der lider af mavesår og andre sygdomme i mave-tarmkanalen, anbefales det at begrænse brugen af friske roer. Sammensætningen af vegetabilsk indeholder en masse sukker, så diabetikere også skulle være muligt at afstå fra overdreven brug af sukkerroer retter. En anden mulig bivirkning kan være forekomsten af nyresten og galdeblære.

Kan jeg spise rå roer børn

Begrænsninger eksisterer, når du besvarer følgende spørgsmål. Så er det muligt for børn rå rødbeder? For det første er den vegetabilske indført i kosten af børn ikke tidligere end seks måneder, der er den første lokke. Det bør tage hensyn til muligheden for allergi. Under alle omstændigheder bør barnet ikke give rå rødbeder, er det bedst at udsætte det for varmebehandling, er det dampet. Kog grøntsager før sende det til børnenes bord, nødvendigvis, som rå roer:

  • Det kan indeholde en stor mængde nitrater;
  • irriterer umodne mave-tarmkanalen hos barnet.

Opskrifter med rå rødbeder

Hvis du ikke selv kan bestemme, om de vil spise rå rødbeder, så prøv at drikke det. Vant til at sukkerroer saft bør være gradvis. Indledningsvis blandes det med andre bestanddele, gulerod eller æble, og derefter ændre andelene af komponenterne. I første omgang bliver saften anbefales at sætte på et par timer i køleskabet, og først derefter drikke. Denne forholdsregel vil beskytte din mave fra mulige lidelser. Kombinationen af rødbeder, æbler, gulerødder og nødder til at skabe en universel lys og friske salater.

Kan jeg spiser rå roer til dem, der ønsker at tabe sig? Og her igen og kun tilbage som svaret bekræftende! Der er en særlig to-dages roer kost, der på bare 48 timer, vil du være i stand til at skille sig af med 2-3 ekstra pounds. Per dag må drikke en ubegrænset mængde af væske og ikke mere end 2 kg af sukkerroer, i enhver form, herunder råolie. Hvis denne tilstand er for svært for dig, så bare forsøge at ændre den sædvanlige aftensmad på sukkerroer salat. Kog kost parabol er ganske enkel: Bland 200 g rå og 200 gram kogt roer, sæson med sin saft af en halv citron og lad det trække. Hertil kommer, til middag kan du spise fedtfattig hytteost, yoghurt eller kefir.

Rå roer som et kosmetisk

Nu hvor du ved, om det er muligt at spise rå rødbeder, er det nyttigt at lære om dets andre gavnlige egenskaber. Unik vegetabilsk hjælper med at slippe af med fregner, er et af de vigtigste elementer i den kosmetiske krat, reducerer oiliness af huden, forbedrer tilstanden af hår, fjerner skæl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.