KarriereRekruttering

Rekrutteringsbureau "Kelly Services": anmeldelser

Nu er spørgsmålet om beskæftigelse i Rusland steg meget kraftigt. Og hvorfor ikke alle kan finde et egnet sted for et levende. I sådanne øjeblikke, det vedtaget, eller op til Labour Exchange, eller kontakte rekrutteringsbureauer. Et sådant selskab er netop "Kelly Services".

Men det er nødvendigt for virkelig at gælde her? Hvad de mener om ansættelse af arbejdstagere? Måske ubrugelige forsøg på at samarbejde ikke vil? Så enkelt, uden at spilde tid, er det bedre at begynde at søge efter beskæftigelse på egen hånd. Dommer, om hvad virksomheden "Kelly Services" vil have på de mange anmeldelser af medarbejdere. Lad os undersøge dem så hurtigt som muligt.

aktivitet

Den første ting du skal være opmærksom - det er virksomhedens aktiviteter. Nogle gange er det allerede i stand til at skubbe. "Kelly Services", som det er blevet sagt, dette er et rekrutteringsbureau. Det opfanger forskellige virksomheder af nye medarbejdere. Dette kan gælde for alle, der søger beskæftigelse.

I den forstand, nogen klager. Efter alt, agenturet "Kelly Services" virkelig udfører sine opgaver - giver jobmuligheder for beskæftigelse i alle aldre af befolkningen. Mange er tilfredse med, at appellen her selv kan skoledreng teenager. Men er det værd at gøre det?

Job

Den foreslåede arbejdsplads, også spiller en vigtig rolle Rekruttering. Enig, er næppe en person med en videregående uddannelse (eller endda flere) beslutter sig for at gælde for det selskab, som beskæftiger ca. viceværter og blikkenslagere med rengøringsmidler. Så hvad betyder denne konto siger jobsøgende?

Virksomheden "Kelly Services" gør i denne henseende er fortjener opmærksomhed. Du kan finde en hvilken som helst job - en, der passer til din uddannelse, lyst og evner. Men lederstillinger med høj løn er sjældne. Efter et job hurtigt lukket. Men lederen af den bøde, kan du få her.

Således rekrutteringsbureauet, ifølge sagsøgerne, virkelig forsøger at imødekomme de ønsker kunden med hensyn til spørgsmålet om beskæftigelse. Det er muligt ikke altid, men ofte. Fordi vi alle ønsker at være ledere og der er behov almindelige medarbejdere i en lang række virksomheder oftere. Så vi er nødt til at gå, hvor navnet.

Den første dialog

Stage interviews - en anden funktion, der er ofte afsat til beskæftigelse ansøgere etaper. Det kan fremmedgøre og tiltrække. Her desværre "Kelly Services" (vikarbureau) ikke nyde en enorm ry. Ansøgere klager ofte interviewe, hvor ofte der er negative punkter.

For eksempel medarbejdere ofte går på om det i receptionen forklarede lederen af rekruttering er meget vanskeligt at præcis, hvad du ønsker. På hvilket position eller har lyst til at få stillingen. Alt dette er fordi lederen er en ung pige, som selv fra "udgør know-all" og indbildsk, eller en gammel kvinde, ude af stand til at høre dig selv en kort afstand. Og hvis du kalder ethvert moderne kontor, kan det endda være en komplet fiasko at forstå hinanden.

Hertil kommer, at agenturet "Kelly Services" modtog negative anmeldelser og arten af en vis spænding under interviewene. Da du højst sandsynligt vil tale en lille smule arrogant. En sådan situation er ikke i alles smag. Især i de tilfælde, hvor den person, du er mere veluddannede og kultiveret end personalechefen.

Men der er et plus i et interview. Dette er - ansøgerens profil. Det, ifølge mange medarbejdere udfylde hurtigt og nemt. Med alt dette er ingen vanskelige spørgsmål der. Dette er en standard undersøgelse, som hjælper med at finde ud af, om du er berettiget til en bestemt stilling. Selvfølgelig er den åbenlyse fordel Ltd "Kelly Services" - er, at efter interviewet du hurtigt ringe tilbage og rapportere om resultaterne af mødet. Praksis viser, at der ofte får du et positivt svar og et fast tilbud om beskæftigelse.

hvor tilfreds

Glem ikke, at enhver respekt rekrutteringsbureauet vil tilbyde en temmelig prestigefyldt selskab for beskæftigelse. I den forbindelse har sagsøgerne "Kelly Services" er opfyldt. Ikke tilfreds, selvfølgelig, men der er ingen specifikke skuffelser.

Sagen er, at med store virksomheder som "Lukoil" agentur ikke samarbejder. Men med de store detailkæder og virksomheder i hver by - helt. Så hvis du ønsker at arbejde i "Victoria", "Sportmaster" eller "Letual" i en ledende stilling eller som en almindelig medarbejder, får ingen problemer. Vigtigst er det, i beskæftigelse, forsøge at klarlægge, præcis hvor jeg vil gå på arbejde mest. Ansættelse ledere, på trods af alle de "hændelser" interview, forsøge at matche dig med den bedste placering.

tidsplan

Rekruttering agentur "Kelly Services" svar får også rigtig god, og for det arbejde tidsplan, som tilbydes til ansøgere. Sagen er, at du kan vælge eller ændre eller se, eller endda gøre en individuel "daglige rutine", som derefter forhandles med din arbejdsgiver. Og ferier og pauser vil blive givet på det samme for dig.

Men alle gode ting til sidst ender kommer. I nogle tilfælde er ansøgerne er utilfredse med virksomheden, "Kelly Services". For eksempel på grund af det faktum, at meget ofte annulleret din ændring og omarrangere output. Eller har du kalder del tid i den mest uventede øjeblik, selvom første omgang disse nuancer angivet. En bagatel, men det er hele tiden isoleres.

indtjening

Hvis vi taler om indtjening, her er situationen omtrent den samme som alle andre steder. Personalet er yderst utilfredse med betalinger. Blandt fordelene ved "Kelly Services" (vikarbureau) understreger, at den foreslåede arbejdsgiver du virkelig vil betale den "hvide" løn, og officielle dokumenter.

Men manglen på en der. Det er de fortsatte forsinkelser betalinger. For eksempel kan du bare et par måneder i træk ikke se de afgifter. Og så skal du gå til bekostning af løn på bare 1 måned. Med andre ord, agenturet "Kelly Services" utilstrækkelig kvalitet giver sine tjenester. Vi ved nu, at omkring dette firma folk tror. Du kan nu træffe deres egne beslutninger om, hvorvidt der skal gælde her.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.