Kunst og underholdningMusik

Stellar biografi. Irina Krug

Smuk pige, en talentfuld sanger og enke efter en af de mest berømte russiske sangerinde Mikhail Krug. Hvad holder en biografi om hende? Irina Krug rodilasv 1976. Pige fra Chelyabinsk, ønskede at blive skuespiller, fra hans skole år var involveret i en teatralsk cirkel. Med Michael, mødte hun i 1999 om sin solokoncert, derefter Cirkel inviterede hende til at arbejde i kostumet af hans hold, men hun nægtede. Senere Michael igen turnerede Chelyabinsk Irina og tog med ham til Moskva. De arbejdede sammen i et år, og først efter et stykke tid begyndte Michael at drage omsorg for den pige, som regelmæssigt gav hende blomster, gaver, omgivet af opmærksomhed, kærlighed og omsorg.

Hvad er fyldt med deres familieliv? Irina Krug kærligt minder det tidspunkt, hvor Michael viste hendes første tegn på opmærksomhed. Hun siger, at deres forhold ikke udviklede sig hurtigt, de gradvist vænne sig til hinanden, og kærlighed kom først efter de unge begyndte at leve sammen. De blev gift i 2001, det var ikke planlagt. Opgørelsen af administratoren, de har brug for så hurtigt som muligt at underskrive, i registreringsdatabasen kontor reagerede roligt og sætte et stempel i passet af de nygifte. Et år senere familien kom arving til Alexander.

Det var kortvarig familie idyl. I 2002 skete der noget, hvorefter det vil aldrig være magen til den forrige biografi af hendes familie. Irina Krug mistet sin mand. Sommer i deres hjem var et væbnet angreb, lederen af familien fik et skudsår og døde. I mange år, kunne politiet ikke finde den bande, der brutalt slået ned på Mikhail. I 2008 Irina er en af lederne af banden blev identificeret, men for at bevise hans skyld lykkedes ikke.

kreativ biografi

Irina Krug er nu en af de mest populære kvinder, der udfører sange i chanson stil. De første kompositioner er skrevet til minde om sin mand. I 2004 sangeren udgivet sit debutalbum, og blev nummer to i 2006, under titlen "Du, min sidste kærlighed." Irene sange i løbet af kort tid blev en mega-populære. Hendes kompositioner i mange år er hits radiostationer, og musikvideoer og koncerter broadcast-tv.

End det nu er engageret i en populær sangerinde Irina Krug? biografi

Fødselsår Irene som sanger - 2004 minutter, så blev det populære takket være hendes afdøde mand. Nu Irina - en uafhængig kreativ enhed. Hun har turneret i Rusland og indspille nye sange.

I 2006 sangeren gift igen. Hendes valg var forretningsmanden Sergei, med hvem de mødtes i Tver. Ægteskab velsignet i kærlighed og sangerens forældre og slægtninge til Mikhail Krug. Søn af den afdøde sanger og datter Irene fra hendes første mand (ikke Michael) samt tilhører Sergey.

Irina Krug. Biografi. foto

Indtil nu, hele landet sørger over utidig afdøde sanger Michael Circle. Billeder gang velstående og lykkelige familier er stadig populære og kan findes i sociale netværk og i blade. Nu Irina lever lykkeligt gift, opdrage børn og er engageret i kreativitet. På trods af, at mange af de mysterier holder hendes biografi, vil Irina Krug altid være en favorit af offentligheden og udbud mor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.