HjemlighedKonstruktion

Opførelse af badet: trin for trin instruktioner. Bad med hænderne

Mange mennesker i dag tænker over det faktum, hvordan er opførelsen af et bad. Trin for trin guide vil hjælpe dig med dette. Den vil blive præsenteret nedenfor. Til en start bliver nødt til at beslutte, hvilken slags materiale vil danne grundlag for byggeriet. Dette kan for eksempel træ eller mursten. Den sidstnævnte mulighed, i nogle tilfælde, det manifesterer sig. Det er primært til udtryk i brandsikkerhed kvaliteter i øvrigt mursten, måske, er førende i spørgsmålet om holdbarhed.

Funktioner bad mursten

Før du vælger en mursten som materiale til badet, er det nødvendigt at vurdere alle sine positive og negative sider. I første omgang kan det bemærkes træk ved disse produkter, udtrykt som en mulighed for at bygge en bygget i en række former. Ved hjælp af mursten, kan du være sikker på, at bygningen vil vare i hundrede år eller endnu flere. Efter afslutningen af anlægsarbejdet kan ikke bekymre sig om det faktum, at den ydre overflade af væggene bliver nødt til at afslutte. Men vi må fremhæve og ulemper. Således er opførelsen af et bad med hænderne (vil instruktioner gives i artiklen) er dyrere, hvis vi bruger en mursten, som er sandt i sammenligning med bjælken. Desuden mursten har en høj varmekapacitet, hvilket indebærer nødvendigheden af at smelte dampbad i en periode på imponerende. Imidlertid kan dette problem nemt løses ved fremgangsmåden af varmeisolering arbejde.

Det er nødvendigt at tage hensyn til det faktum, at mursten har evnen til at få fugt, der forårsager den efterfølgende ødelæggelse. Dette skyldes en meget mindre imponerende kvaliteter af vanddamppermeabilitet sammenlignet med træ. Men dette problem kan løses måde ventilationsanlægget.

Bestemmelse af placeringen af badet

Før du starter opførelsen af et bad, trin for trin instruktioner, du skal undersøges grundigt. Således er det første skridt er at tænke over, hvor bygningen vil blive installeret. Som et grundlæggende krav tilstanden står, som består i, at stedet ikke var vådt. Dette indikerer, at ved tilstedeværelse af reservoiret nær byggeriet bør begynde med at gå på pension fra sin 30 m eller mere, ellers flommen nødvendigvis medfører høj luftfugtighed i luften, og i nogle tilfælde oversvømmelser kan forekomme.

Trin for trin instruktioner til opførelse af den russiske bad giver for overholdelse af ild sikkerhedskrav, det kræver fjernelse af bygninger fra tilstødende huse med tolv meter eller mere, hvilket er sandt for bade, der kan anvende med træ. Henviser i tilfælde af opvarmning i rollen formodes at anvende elektrisk eller gaskedel, kan denne afstand reduceres til fem meter, fordi i processen af ovnen ikke vil blive genereret røg.

Hvis der er et ønske om at spare penge, kan badet være forbundet til en beboelsesejendom på grunden, vil det reducere forbruget af materialer, og lede elektricitet og afløbssystem vil være meget nemmere.

installation af fundament

Hvis du ønsker at selv producere opførelsen af et bad, vil trin for trin guide være meget nyttigt at stifte bekendtskab med det kan du her. Når du vælger den type fundament til et bad, bør du tænke på opførelsen af fundamentet vil være mindre arbejdskrævende. Svaret på dette spørgsmål vil være bæltet struktur. Uddybe bør være 1 m eller mere, hvilket er særlig sandt for lerjord. Til konstruktion af fundamentet oprindeligt skulle markere området, og derefter kan begynde at fjerne det øverste lag af jord. I det næste trin i konstruktionen pit gravet omkreds nederst som vil fylde sand, stampet anlagte lag bør have en tykkelse i området fra 20 cm. Sammentrykker vil være lettere, hvis sandet er præ-hælde vand. Nu kan du sætte knust sten, hvis overflade stampes omhyggeligt nivelleret. Lagtykkelsen bør være mindre end to gange den foregående. Nogle eksperter rådgive at lægge grus ind i løsningen, skiftevis det med sand. Som et resultat, samtidig skal have flere lag.

Styrkelse og hælde

Det er nødvendigt at være særlig opmærksom på styrken af fundamentet, hvis du producerer selv opførelsen af et bad. trin-for-trin instruktioner skal forstås godt for at opnå dette resultat. For pålidelige base-bade i sit fundament må nødvendigvis indeholde fittings. Men før om er det nødvendigt at sætte forskallingen. Den kan bestå af brædder eller krydsfiner, er det acceptabelt for stabiliteten af de elementer, der afstandsstykker. Først da lagde forstærkning bur, er at foretrække at montere den på et stativ, er det muligt at anvende denne mursten. Nu, fyldt med en løsning, dette bør ske i lag, ikke vente, indtil skorpen vises på den tidligere overflade. Lag for lag, der skal overholdes for at kunne komprimere opløsning. Til dette formål kan anvendes vibrationer plade eller et stykke af armeringsjern, beton piercing dem. Efter udhældning design tilladt for en tid indtil blandingen tørrer. Først da kan du begynde processen med imprægnering.

Isolering værker

Byggeri bad, trin for trin guide der vil helt sikkert brug for en novice handyman, foreslår den næste fase om isolering. Det kan være baseret på tagmateriale, sat i flere lag. Hvis du ønsker at beskytte bygningen mod regn, skal du bygge en blind område, der er placeret langs kanten af fede ler blandet med grus og sand. Bredden af konstruktionen skal være omkring 1 m.

vægkonstruktion

Til konstruktion af badet er foretrukket at anvende en rød eller kalciumsilikat mursten. Til vægge bad perfekt æglæggende 1,5 eller 2 klodser, således i stand til at få en vægtykkelse på mellem 38 og 51 cm henholdsvis. Mens de indre skillevægge kan stables i en ½ eller ¼ af mursten, der tillader at opnå en tykkelse på 6 ½ eller 12 cm.

Før starten på opførelsen af væggene er nødvendig for at afgøre, hvilken type isolering er brugt. Hvis der efter afslutningen af arbejderne, der skal udføres er ikke isoleret, væggene kan bygges på princippet om ringen-kobling, derefter i et tomt rum kan fyldes varmeisolator. Eventuelt isolere væggene indefra eller udefra efter afslutning af murer er konventionelle.

Læg ikke-cap-regionen og del af bygningen fundament, der er anbragt under det forseglende lag ved hjælp af en hul mursten, hvorimod over forseglingslinien er tilladt at anvende den hule genstand.

Byggeri bad med sine hænder, trin for trin instruktioner, der er præsenteret her, indebærer anvendelse af en løsning til murværk mursten. Forberede skal den ved hjælp sand (fraktioneret 1-2,6 mm), cement, kalk og en passende mængde vand.

Montering af loftet

Efter afslutning af installationen i væggen skal køre stifter, som er nødvendige for fastsættelse af ribber. Det næste skridt bliver installationen af gulvbjælker, der er monteret direkte på murstenene af det forberedte stik. For at beskytte de bjælker, er det nødvendigt at pakke dem i tagmaterialet. Du bør ikke slå deres skod. Riller dannet af vægge og bjælker, skal isolering udfyldes.

Opførelsen af trævægge

Trin for trin konstruktion af et bad med sine hænder kan omfatte brugen af brædderne i bunden af væggene. Indtil det øjeblik af æglæggende mursten, hvis teknologi er blevet beskrevet ovenfor, er alt arbejde, der udføres på det samme princip. Fundamentet kan være et bælte, samt fremstillingen af den før installation logs overflade - det vil være den samme. Yderligere er det muligt at starte stabling af logs, vigtigst - bestemmes før starten af processen, vil en låseforbindelse blive anvendt. Mellem stængerne nødvendigvis lagt isolering, bør hvis ender efterlades på begge sider af væggene. Varmeisolator hængende ved siderne, vil blive anvendt i det andet trin efter opvarmning bad krympning. Træ bad med hænderne, skridt for skridt guide konstruktion er vist i en artikel omfatte tilstedeværelsen af et trægulv på strøer. Dette kan læses nedenfor.

gulv arrangement

For at opbygge trægulvet på jorden, skal du først omhyggeligt forsegle jorden, du kan bruge maskinen eller midler ved hånden i form af store træstammer. Efter passer fremstilling af sand og grus, alle hældes cement "mælk" og blev dækket med isolering. Nu kan du begynde at lægge lag, som derefter monteret krydsfiner. Det er tilrådeligt at købe en vandtæt version af det. For damp kan være et betongulv.

Arbejdet med betongulvet

For at gøre arbejdet omkring fase med strøerne og fyld afretningslag med en vis skævhed til afløbet. For mere komfortabel brug på overfladen af pladerne kan stables. Indstilling af bad ordet, som trin instruktion skal undersøgt tidligere builderforbindelser involverer behandling af træ forhindre forrådnelse. Du skal vælge dem, der ikke udgør en risiko for menneskers sundhed. I et venteværelse betongulv kan være forsynet med varmerør, der er stablet slange. Dette vil give varme om vinteren og lidt reducere høj luftfugtighed, der kommer fra den fyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.