HjemlighedKonstruktion

Asfaltering små områder. Metoder og stadier af arbejde

Den mest almindelige og praktisk måde at grundforbedring - det baner, hvorved bygninger, såvel som de tilstødende spor og platforme erhverve velholdt, færdige udseende. Derfor asfaltering små områder er ikke så vigtigt som udlægning af asfalt på større objekter. Den har sin egen specifikke job, som bruger en speciel manøvre (sporet eller chassis med hjul) vejbygning.

Overvejelser asfaltering

er de vigtigste faktorer til at overveje før udgifter områder brolægning på små firkanter:

  • udsparingsafsnittet og konfiguration;
  • tilstedeværelsen af bygninger og hegn.

Fra denne periode afhænger af udførelsen af æglæggende, og hvad der vil være prisen for asfalt. På små områder kræver en masse forskellige materialer, brug af særligt udstyr, samt udføre arbejde i forbindelse med omgåelse af tekniske konstruktioner og plantager.

Materialer anvendt til asfaltering

Asfaltering små områder fremstillet ved anvendelse støbt asfaltblanding. Denne vej-byggemateriale har en høj tæthed, ruhed af belægningen, ikke kræver sæler efter stabling, hvilket er muligt ved lave temperaturer. Arbejde er en speciel blanding, forvarmet til 180 - 200 ° C. Bane områder til 5m 2 fungerer ved hjælp af kølig asfalt.

asfalt bane teknologi

Asfaltering små områder af teknologi adskiller sig fra den intensive opførelsen af vej motorveje. Den væsentligste forskel - en måde at lægge grunden til produktion af asfalt mix, da belastningen på videre drift af en sådan belægning er lille. Følgelig asfalt legepladser, garager, gårde udført med mindre strenge krav.

Basen for installationen består af et lag grus, sand eller den hårde beton. I betragtning af, at belastningen på overfladen er lille, er det muligt at lægge bare et lag asfalt. Hans mest optimale tykkelse for fortove vil 3-4 cm til indkørslen til huset -. 5-7 cm Virker på udlægning af asfalt forsegling enden af dets fundament. Dette opnås ved hjælp understopnings-, rullende eller vibrationer, ved hjælp maskine eller håndrulle dvuhvaltsevogo.

Når man arbejder valse skal bevæges glat og jævnt over hele området, der skal lægges. Til asfaltblanding klynger sig til indretningen, er det fugtes med vand. At reducere dybden af de tværgående sømme og forseglinger skal anvendes flere yderligere lag af flydende bitumen eller bituminøse blandinger. Lægning asfalt fremstillet i overensstemmelse med den teknologi med en særlig teknik, overtrækket er af høj kvalitet, underkastes revnedannelse, dips, havde en lang levetid.

Overtrækningsmetoder styling

Ved lægning asfaltbelægning anvendte en sådan metode i små områder:

  • uden brug af særligt udstyr;
  • blandet.

Den første metode er egnet i utilgængelige områder til asfaltering Asfalt udstyr. Installation og tilpasning udføres manuelt ved særlige bygning værktøjer, forsegling maskine eller transporteres Rollers.

Med blandet metode, det meste af arbejdet udføres asfaltbelægning teknik. Vanskelige og komplekse områder asfalteret med håndværktøj.

Stadier af arbejde

Indkørsler, bør fortove og bygninger omkring webstedet være glatte, hårde og smukke. Brosten områder for børn kan gennemføres med farvede materialer. De skal være korrekt asfalteret, der udfører et sådant arbejde:

  1. Udfør en uddannelse jorden. For at gøre dette, fjerne det øvre lag og renden valsekomprimeret. Yderligere planke geosyntetisk stof, som forhindrer absorptionen af grus jorden.
  2. For at lægge fundamentet. Det kan bestå af sand, grus, grus eller beton.
  3. Udlægning af asfalt og nivellering. Stacking den første coating (kold eller varm) lag af en tykkelse på 5-8 cm og fladede skovle i hele. Mere holdbar er den kolde asfalt, (dens pris er meget højere varme styling).
  4. Foretag en forsegling gennem mekanismer såsom vibrerende plade komprimator eller hånd dvuhvaltsevy.

Asfaltering små områder kan udføres både med specialister og uafhængigt. De vigtigste ting - respekt for brolægning teknologi, der bruger det vil modstå alle former for stress og havde en lang levetid. Priserne for sådanne tjenester afhænger af kompleksitet og arbejdsområde, mængden af forbrugsvarer, og den type udstyr, der skal anvendes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.