HjemlighedKonstruktion

Rebstige og dens typer

Rebstige - alternative midler til lodret bevægelse. Simple er altid pålidelige. Denne erklæring er helt rigtigt for hende.

Der findes forskellige typer af stiger: stiger, trappestiger, have mv Valget afhænger af smag og praktiske formål.

Rebstige - en af de mest nyttige opfindelser af mænd, som blev anvendt i umindelige tider. Materialer til dets fremstilling var pels og hud af animalske, vegetabilske fibre og endda hår. Historisk brug af stiger fra en bred vifte af forskellige pladser: stormen på de befæstninger og byer, mens redde folk i navigation som sportsudstyr. I vor tid, er alle skibe udstyret med såkaldt stige. Denne rebstiger til udplantning i bådflygtninge og slippe dem på tavlen i kritiske situationer. Uden dem kan ikke klare sig godt i de øjeblikke offshore sites.

Rebstige - et vigtigt element i middelalderens amourøse eventyr. Folk har allerede banet vejen ud i rummet, men de "evigt unge" sjældenhed kan ikke blive glemt.

Egenskaber

Stiger forskellig længde, materiale, metode til fastgørelse. I denne alder af syntetiske materialer, de er lavet af syntetiske fibre, ledet af polyester, nylon, og nylon. De giver produkterne nødvendige kompakthed. Rebstige er let at folde og optager lidt plads.

Dette er en væsentlig del af de sportsgrene hjørne for børn, en stor børns simulator, som ofte skræddersyet som normalt swing.

Den kompakthed af trappen gør det muligt at indtaste hende godt i det indre af lejligheden. Det er absolut usynlig, det ikke finder sted, så tillader brug af alle tilgængelige plads så effektivt som muligt, uden at blokere det, som det er tilfældet med andre af trapper.

ansøgning

Det er også anvendt med succes inden for usportslig. Rebstige er med til at bevæge sig under vanskelige forhold, for eksempel i hulerne og i redningen af mennesker i en nødsituation. Til disse formål, i mange lande, er flere etager lokaler er udstyret med sådanne forskydningsmidler. Det er klart, at i denne sag trappen skal opfylde visse funktionelle krav med hensyn til deres længde og styrke. Den mindste længde for deres redningsaktioner - 6 meter. Normalt er rebstiger beregnet på den belastning, der svarer til vægten af et gennemsnit af tre personer en forfatning. Ekstreme betingelser stille yderligere krav til deres præstationer, i betragtning af den høje afgørende betydning for operationen. Rope syntetiske, for eksempel, kan ikke modstå høje temperaturer og ultrahøj. Den øverste del af stigen til undtagen i tilfælde af brand er udstyret med stålkæder, fremstilles trinnene af slidstærkt tømmer og dækket med en speciel brandhæmmende belægninger. Spaslestnitsy sæt indeholder en hammer og en karabin.

Rebstige bruges, og hvordan forsikringen element i udførelsen af diverse arbejde i højden. Det er uundværlig i byggeriet, udfører industrielle arbejde i højden, på boreplatforme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.