HjemlighedHavearbejde

Gartnere Bemærk: hvordan man kan plante en valnød

Valnødder - virkelig enestående frugt, givet af naturen til mennesket til mad og bevare et godt helbred formular. udseendet af kernen er ikke forgæves minde vores hjerner. De indeholder en enorm mængde af næringsstoffer, herunder biologisk aktive, såvel som vitaminer, aminosyrer, etc. Dette er en stor make-up hjerne, midler til at opretholde lever, autonome nervesystem, skjoldbruskkirtel, immunitet og vitalitet. Mænd, hvis de ønsker at være i mange år i topform, skal du sørge for at spise nødder daglige gæst.

Betingelser for avl

Bestem graden af vigtigheden af planterne for deres helbred, for sikker hver ejer af indmarken vil tænke over, hvordan man kan plante en valnød på, hvordan man kan dyrke det og give gode betingelser for frugtsætning. Straks dulmer. Træet er ganske uhøjtidelig, godt føles i næsten enhver jord. Selvfølgelig, hvis de ikke er alt for oversvømmet, ikke saltet og ikke er udsat for øget erosion. Den store fordel ved planten er dens levetid. Derfor planlægger hvordan at plante en valnød, vide dette: du efterlader en god hukommelse af en taknemmelig og børnebørn. Dette er ingen overdrivelse: med god pleje levende træ, så mange som 500 år!

Det er vigtigt, at klimaet var varmt (åbent terræn), og landingspladsen - en solrig, lys og ikke meget forblæste. Lige Bemærk denne vigtige detalje: den nuværende uro på klimaet, overtrædelse af vanemæssige temperatur regioner og i varme områder sådanne frost er mulige i vinteren, hvor mange træer har behov for særlig beskyttelse. Derfor, hvis den uden termometer viser -12 og derunder, skal stammen af dit kæledyr (på niveauet for deres egen vækst) pålægge gran, halm, siv eller kukuruzyankoy. Nogle gange har nedbrudt og lejrbål røg og varme, især hvis træet er stadig ung.

Men planten har en bemærkelsesværdig egenskab, der kan tjene som en trøst til dem, der er bekymrede over, hvordan at plante en valnød og dyrke det. Denne type af træ ligner den velkendte fugl Phoenix, hun har en god evne til at komme sig. I stedet for den tørrede, vymerzshih grene perfekt vokse nye.

betingelser og pleje Landing

Nu mere om, hvor at plante valnød og hvordan. Dette kan gøres ved hjælp af et foster eller småplanter. Siden efteråret scoop lille hul (10-12 cm dybde) i det befrugtede jord. Bare bemærke, at hvis træet er "skrevet" det er her, det bør ikke blande sig i de yderligere andre træer eller bygninger. Glem ikke om der er behov for intensiv lys. Spring frugt skal spire. Hold øje med dem, vanding. I unge skud har sådan funktion: i det første år af livet, de vokser meget langsomt og nåede en højde på næsten 40 cm Og, selvfølgelig, behov. Podning, spirende. Derfor nemmere at plante frøplanter klar.

Hvordan til at plante et træ valnød? Dette gøres i efteråret og foråret. Det er vigtigt, at saft flow eller allerede har afsluttet eller er endnu ikke begyndt. Diameteren af hullerne skal være stort nok - omkring halvanden meter, dybde - halv meter eller deromkring. Nødvendigvis godt befrugte jord humus og phosphat og kalium tilsætningsstoffer blanding med kalk. Fra den anden til de første 4-5 år af livet af møtrikken er nødvendig for at danne en krone, så vil det være nok bare at afskære de tørre og syge grene og kviste.

Nu hvor du ved, hvordan at plante en valnød. Lad dit websted vil dekorere et nyttigt og uhøjtidelig træ.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.