HjemlighedHavearbejde

Plantning begonia knolde

Når køb knold begonier, er det bedre at stoppe valg på varianten med rostochkom, da du bare ikke længere et spørgsmål om, hvordan de plantning knold begonier bør ordentligt forekomme i dette tilfælde. Øverste lap af knold begonier helt uslebne i midten, er der en lille vpadinka. Vi kan ikke tillade det faldt i vandet, i dette tilfælde kan knolden rådne. Nedenfor det en glat, let konveks.

Hjem, idet erhvervet knold før, hvordan at plante knoldene af Begonia, er det bedre at placere den i en opløsning vodichku aktellik og fitosporin cirka 15 minutter. Fitosporin vil hjælpe dig med at forebygge Begonia knold fra rådnende og aktellik - fra forskellige skadedyr. I stedet fitosporin kan anvendes kaliumpermanganatopløsning.

Knolde fremgangsmåde til reproduktion er nu almindeligt anvendt til dekorativnotsvetuschie knoldbegonie arter. Plantning knolde begonier produceret i marts og knolden skal plantes i sandet på den halve højde eller en blanding af lige dele af tørvemos, sand og jord ark. Spiring bør ske ved en temperatur på ca. 20 ° C, nødvendigvis skal vandes regelmæssigt med varmt vand. Opstået af knoldspirer bør fjernes, således at omskæring af flugt var mindst én blad, ellers knolden kan meget vel være tabt. Så stiklingerne skal sidde på etablering. De skal vandes regelmæssigt, og overvåger fugten i jorden og luften, beskyttet mod solens stråler. Omkring en måned senere de lov til at omplante til en permanent plads.

Til det sted, hvor skuddene blev skåret af, ikke rådne, skal du sørge for at drys dem med pulver af kul og lufttørre i dag; derefter plante knolden i en gryde, dækket med jord, men bør kun være den nederste del. Når en kim når 5 cm, er det nødvendigt at lukke jorden helt.

Hvis begonia knold er store, og der er flere punkter i fornyelse, så er det tilladt at blive delt i to eller fire lapper. Steder af nedskæringer på samme tid skal også drysses med pulveriseret trækul til at desinficere eller fedt Zelenko.

Plantning knolde begonier produceres i små pot, bør dens højde være ca. 10 cm i bunden af potten skal hælde dræning af ekspanderet ler - .. Lag var ca. 2 cm Bemærk at knolden begonier ikke kan lide kalk i forbindelse med plantning af knolde bedre anvendelse af svagt sure klar Land "Saintpaulia".

Også Plantning knolde begonier kan forekomme i en trækasse, der er halvt fyldt med et substrat fremstillet af tørv og bladmuld i et forhold på 1: 2, som tilføjede en lille mængde aske træ. Jord kræves for at kondensere og fugtes med en opløsning af mineralsk gødning. Knolde rengøres fra jorden, desinficeres, bringes i 1 time i en svag opløsning af kaliumpermanganat og derefter anbragt i en kasse, mellem dem, bør være en afstand på 5-7 cm. Med Basket plantet knolde skal opbevares ved en temperatur på ca. + 20 ° C, i lys, nogle gange fugte jorden. Skud begynder at dukke op efter 2 uger. Plantning Begonia knolde i jorden skulle opstå tidligst i begyndelsen af juni, hvor faren for frost allerede har tabt.

Plantning Begonia knolde indebærer gennemtrængning af knolden er højst 2/3. Med væksten i Begonia knold skal være bare en lille drys. Du kan bare lave et lille hul i jorden og lægge knolden det. Nu hvor du ved hvordan man kan sætte knold begonier, men det er ikke alle nuancer.

Vanding bør Begonia pænt langs væggene. Vanding er bedst at anvende den smeltede vand. , Vandblødgøringsanlægget anbefales også at bruge citronsaft eller pellet citronsyre eller eddike.

Men det kan siges, at umiddelbart efter plantning, når der ingen blade på knolden, substratet forbliver våd i lang tid, og så i stedet for vanding er tilladt at bruge daglig spray.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.