ComputereComputerspil

Betingelser for Simon. 5 Regler for Simon i COP

Det er usandsynligt, at vi kan finde nogen, der ikke ville vide , hvad COP. Denne kommando shooter blev frigivet i løbet af et årti siden, men stadig har enorm popularitet. Han blev prototypen for andre spil af denne genre, men ingen af dem kunne overgå COP. Mange gamere, der er fans af dette projekt, har endnu til at spille i den allerførste udgave af spillet, som har ikke de mest imponerende grafik. De, der har besluttet at gå videre, har en stor chance for at flytte til CS: GO. I virkeligheden er dette et gammelt spil i et nyt cover med visse god tilføjelse. Mange spiller CS, men ikke alle er, hvad slags tilstande kan bruges der. De er intet sige de regler og begrebet Simon Jailbreak, som er "Prison Break". Men det er alle helt tilgængelig for alle spillere.

game modifikationer

Hvis du er interesseret i reglerne for Simon, og mulighed for at prøve COP på siderne, som du ikke engang kender, er du nødt til at forstå, at en sådan ændring, game mode. Hver computer spil er et færdigt produkt, som har sine egne regler, betingelser, figurer og så videre. Nogle gange er det ikke nok. Og så enten udviklere eller brugerne selv skaber på grundlag af dette projekt, små tilføjelser, som diversificere gameplayet, skal vi se på spillet på en ny måde. Disse små projekter er meget populære. Dette gælder især for spil som CS, hvor der ikke er nogen særlig historie, men der er plads til forbedring og perfektion. Det og der er forskellige modifikationer af COP, reglerne for Simon og mere.

Spiltilstande i CC

Det er ingen hemmelighed, at Counter Strike er en af de vigtigste tilstand, som bruges af næsten alle spillere. Deltagerne inddeles i to hold - terroristerne og Counter-Terrorists. Hvert hold har sine egne våben, skind til karaktererne, og vigtigst - deres mål. Terrorister søger at plante en bombe i et særligt afmærkede rygeområder og Counter-Terrorists forsøger at stoppe dem. Runde ender i fire tilfælde:

  • hvis alle terrorister er ødelagt af deres modstandere;
  • hvis alle Counter-Terrorists elimineret;
  • og hvis terrorister formået at plante bomben og uskadeliggøre det at give;
  • eller om bomben blev plantet, men dens Counter-Terrorists defused.

Dette er en meget spændende mode, der giver dig mulighed for at vise, som individuelle evner og teamwork færdigheder. Dog skal det bemærkes, at der er andre måder, der er lige i skyggen af de vigtigste. For eksempel kan folk acceptere en duel, som kun vil blive brugt knive eller forbudt brug af sniper rifler. Men meget mere sjov, når regimet ændret næsten hele essensen af spillet - regler tilføjer Simon og andre. Disse regler gælder for Jailbreak mode, som oversat til russisk betyder "Prison Break".

"Prison Break"

Gamle computerspil meget ofte begrænser en spiller i hans evner. Derfor er spillerne tilbage til at opfinde noget nyt. Således opstod "Jailbreak", fordi det er i virkeligheden, at omdefinere selve spillet, og ikke nogle ændringer. Bare en standard projekt CS spillere behandles andre roller, der er fastsat særlige regler for at følge og alle, der deltager i denne aktion. "Prison Break" - en tilstand, hvor COP kortet omdannes til et fængsel. Der er sikkerhedsvagter, fanger, og Simon, som blev omtalt ovenfor regler. På dette tidspunkt bør fokusere, fordi det virkelig fortjener. Gamle computerspil såsom CS, er ofte modificeret på denne måde. Men meget mindre sådanne ændringer blive almindeligt kendt. "Prison Break" - er en af de mest populære spil-modes, der vil appellere til alle.

roller

Du kan højst sandsynligt ikke vente med at finde ud af, hvad er reglerne for Simon forfatningsdomstolen, som er gentagne gange blevet nævnt, men som hidtil lidt er blevet sagt. Men først skal du få en generel idé om denne tilstand og finde ud af, hvem alle er Simon. Så er alle deltagerne delt op i to hold. Først, at det oprindelige spil ville være Counter-Terrorists det er en fængselsbetjent, mens terroristerne overtage rollen som fanger. Men på samme tid af vagterne valgte den samme Simon - deres chef, som er en vigtig og definere figur i hele processen. Men hvad er det påvirker i game mode "Prison Break"? Regler Simon - er en specifik lov, der skal overholde, og de indsatte og vagterne. Simon har visse beføjelser. De tillader dig at dræbe fangerne og vagter til at overføre fangerne at rang for ulydighed.

Hvem er Simon?

Som nævnt ovenfor, blev den maksimale myndighed overført til denne karakter, og på grundlag af deres form, 5 Regler for Simon. I forskellige behandlinger kan de være forskellige, kan deres antal varierer, men de altid forblive altafgørende. De skal overholde de vagter og fangerne, men Simon selv må forstå deres ansvar. Det må ikke overstige sine beføjelser og handler på den foreskrevne af spillet. Ellers kan han miste sin stilling. Udtrykket "5 Regler for Simon forfatningsdomstolen" har længe været et kendt navn. I dette tilfælde reglerne i de fleste tilfælde er ti, og generelt deres antal ikke er fast.

Betingelser for Simon

Hvad er disse regler, der er et spil? 1 generelt Simon - skal gives hver ordre til læsning. Det vil sige, Simon giver opgaven til fangerne, og derefter begynder at have alt så ærligt. Den anden regel, som allerede er blevet nævnt: det er umuligt at give urealistiske ordrer, samt de opgaver, der vil føre til døden for fangerne. Ifølge den tredje regel af Simon, kan han sætte vagten til rang af fangen. I så fald, hvis han overtrådt reglerne eller ikke følger ordrer, hvad der er blevet sagt før. Således er en lov spil, hvorefter den gennemføres og processen.

gameplay

Nu skal det være klart, hvem fangerne, vagterne, og vigtigst - Simon. Men hvad er gameplayet? Hvordan det sker? Så giver Simon specifik vejledning konkluderet, at de skal udføre. Instruktioner matcher spilmekanik. Det vil sige, Simon kan ikke bestille fangen til at flyve, fordi denne funktion ikke er fastsat i forfatningsdomstolen. Hvem vil udføre den sidste opgave vagter skudt på stedet. Fanger har to muligheder: de kan enten følge instruktionerne og forsøge at holde sig i live, eller at rejse et oprør og forsøger at overmande vagterne og Simon at flygte fra fangenskab.

spil endelser

Nu, at processen af spillet blev klart, er det nødvendigt at beskæftige sig med, hvordan det kan ende. Antages det, at fangerne ikke vil tage nogen ulovlige handlinger, og vil nøje følge instruktionerne fra Simon og ikke til at indgå i konflikt med vagterne, vil det kun være én fange, den mest behændig og adræt af alle. Og pludselig, han får mulighed for at beslutte, hvad udfaldet af runden. Det vil sige, det faktisk bliver ret Simon, kun i den udvidede version: Det kan pålægge vagterne til at skyde hinanden og derefter klatrer i live. Det kan også komme op med noget mere originalt, det vil sige, at slutningen er helt afhængige af overlevende. Men der er tidspunkter, hvor fangerne beslutter at rejse et oprør - afgør derefter alle brute force. Hvem vil overvinde fjenden, er vinderen. Fanger her er ikke i den bedste position, da de ikke kan planlægge en organiseret opstand, og nogen ikke kan støtte ham i håb om, at han vil forblive den eneste overlevende. Generelt denne tilstand er meget spændende, usædvanlige og uforudsigelige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.