ComputereComputerspil

Dota 2: tegn for begyndere. Historien om de tegn Dota 2

Som du ved, "DotA 2" har en enorm samling figurer, med forskellige karakteristika. Det er, hvad der tiltrækker gamere, der er på udkig efter en opfordring til kamp-line felter - her de kan realisere sig selv, at vælge en karakter og gøre ham til en sand mester. Men for at opnå dette er ikke så let, fordi for hver helt har brug for sin egen tilgang. Vælg din karakter, selvfølgelig, er du nødt til meget nøje - begyndende med sine egenskaber og evner, og slutter sin historie. I øvrigt, det sidste punkt er heller ikke uden betydning, da historien om de tegn i dette spil er registreret utrolig detaljeret og smukt, så at finde ud af detaljerne om fortiden af en karakter er meget spændende. Det giver dem mulighed for at trænge ind, komme tættere på ham, og takket være bedre mestre det. I Dota 2 spil tegn kan ikke være den stærkeste, per definition. De gør disse dygtige spillere, styre dem, og hvis du ikke har en måde med den mest kraftfulde karakter, vil du være i stand til at overvinde de frygtelige modstandere, hvis de bliver administreret af en novice. Så hvordan kan du vælge en god karakter? Naturligvis er det nødvendigt at se på dens ydeevne. Nu kan du finde ud af, hvilke der har de bedste evner.

figurens sundhed

Den første - og et af de vigtigste kriterier - det er det niveau af sundhed. I Dota 2 spil tegn kan have forskellige niveauer af sundhed, men det er muligt at afbalancere de andre færdigheder. Men hvis du vil have din helt var et stort udbud af HP, du må hellere vælge Ånden Breaker - i starten af spillet har mere af sundhed blandt de tegn. Den anden og tredje steder er Doom Legion and Commander - de har den samme mængde HP, og på denne indikator, de er ringere end Spirit Breaker. Ved den femtende niveau situationen ændrer sig, og det første sted på antallet af HP går Centaurus Vorraner og bør treants Protector ham. På tredjepladsen er stadig en Dumas. Med hensyn til den femogtyvende niveau, er der generelt stadig som den var på den femtende, kun Tsentravra hul i KP stiger til 200 enheder. Så hvis du ønsker din karakter var svært at dræbe - Centaurus er et glimrende valg i spillet Dota 2. Tegn med en masse sundhed er deres vægt værd i guld.

mana

For at kunne bruge deres evner i spillet Dota 2, karaktererne bruge din mana pulje. Det kan hurtigt gøre op med en række forskellige emner, men det er meget vigtigt, at karakteren havde en masse mana. Ellers vil han ikke være i stand til at bruge deres evner. Det antages, at den lille mana kan være krigere, der har en god skader - især hvis de ikke har brug for strøm. Men i andre tilfælde er stoffet kritisk behov for.

Mørk Seer på første niveau har den største margen, så begyndere kan begynde at spille for ham. Lidt mindre mana først på Yakir, og det tredje går lyddæmpere. Ved den femtende niveau, selvfølgelig er situationen ændrer sig - i første omgang brat trukket Skayvrat Magician og Pugna, og den tredje er hævet Dazzle. Tja, for femogtyvende niveau hele falder på plads - Pugna alene indtager det første sted, Magikeren er den anden, og den tredje er stadig Dazzle. Selvfølgelig skal dit valg også påvirkes af historien om de tegn - Dota 2 i denne henseende er særdeles godt gennemtænkt spil. Men du er stadig i første omgang bør være opmærksomme på de særlige kendetegn.

Vælg efter skade

Som allerede nævnt ovenfor, kan du have en vigtig historie karakterer - Dota 2 har en rig arkiv baggrunde til alle de involverede i spillet tegn. Historie dog uanset hvad ingen effekt i spillet, men skaderne kan være en kritisk parameter. Så du kan finde ud af, hvilke af tegnene er den største indikator for styrken. Og så er dit valg - stærke tegn. Dota 2 er allerede på jordoverfladen er klar til at tilbyde dig et par kraftfulde helte som treants Protector, Spirit Breaker eller Chaos Knight. Men det er vigtigt at indse, at disse tegn er mere velegnet til begyndere, fordi de i fremtiden er ringere end andre. Lederskab i denne parameter for en slidbane treants blade, efterlader det andet sted Centaur Vorranner og tredje pludselig bliver Tiny lille barn. Men på den femogtyvende niveauet af Tiny blade nedenfor, og på den tredje plads Pugna stiger, de første to steder at bo for de samme tegn. Som du kan se, det er de mest magtfulde figurer. Dota 2 har at byde på, og andre egenskaber ved de tegn, der er i stand til at afgøre udfaldet af kampen, men skaden var treants Centaurus og dominere over alle.

beskyttelsesniveau

Til heltene og også nødt til at beskytte sig mod skader. I denne forbindelse Terrorbleyd, Ogre Magi og Tekis - dette er den bedste karakter for begyndere, Dota 2 giver dem en familie beskyttelse enheder på første niveau. Terrorbleyd forbliver i første omgang, og derefter, men det er på den anden udgang Bounty Hunter, og den tredje - Rica. Ved den femogtyvende niveau situationen ikke ændres, så med hensyn til beskyttelse af de bedste i hele spillet bliver nøjagtig Terrorbleyd. Men husk, at de bedste karakterer i Dota 2 - er dem, som du korrekt pumpede, snarere end dem med de bedste egenskaber.

At vælge en styrkeposition

Der er tre grundlæggende karakteristika, der påvirker klassen af din karakter - det styrke, smidighed og intelligens. Jo højere magt, jo tættere du er til kriger, Agility bringer dig tættere på Archer eller Assassin, og intellekt - en tryllekunstner. Og her, selvfølgelig, har også deres bedste helte, figurer for begyndere Dota 2, og simpelthen fremragende emner til yderligere udvikling af erfarne spillere. Du bør starte med nivellering tegn med den højeste kraft, der er en sand kriger. Det bedste på denne indikator er Vorranner Centaurus, som gentagne gange har optrådt i Haidée. På andenpladsen er også allerede kendt til din karakter treants Protector, godt, og den tredje kan findes Duma. Disse tre tegn er det perfekte valg for udviklingen af en magtfuld kriger, og hvis klogt brugt deres evner, bliver de ekstremt farlige.

Agility bestemmer, hvordan parmetr

Mange spillere er mere tilbøjelige til at lydløs drift og yderligere angreb, og for at gøre dette i "Dote 'har brug for en god indikator for dygtighed. De har sådanne tegn som Phantom Assassin og The Phantom Lancer. Men det bedste af denne egenskab er netop Rica, et tegn, der har en meget god beskyttelse. Det er klart, fordi sundhed har meget lidt, så han har brug for at en eller anden måde holde sig i live. Denne karakter vil være en perfekt blank for tyven klasse.

Intelligens i "Dote '

Men der er de spillere, der er tættest på den magi, der er, de ikke kan lide nærkamp angreb eller tavs - de foretrækker lyse og farverige besværgelser samtidig kan forårsage alvorlige skader eller være en uundværlig støtte. Det er allerede blevet sagt, at Dazzle er en af de bedste med hensyn til maksimal mana. Naturligvis er det umuligt ikke at spille, og denne karakter er ikke mindre attraktiv, når du opretter en tryllekunstner - hans intellekt er virkelig imponerende. En anden karakter, der besidder stor mana, og er et godt valg for at skabe en magtfuld troldmand - en Skayvrat tryllekunstner. Og, selvfølgelig, umuligt at ignorere, og helten, der besidder den højeste grad af intelligens i spillet - det Pugna. Denne karakter - en perfekt tryllekunstner.

Valget af hastighed

Af den måde, kan du være opmærksom på de hurtigste tegn. Denne funktion er ikke så vigtigt, men i nogle tilfælde kan det gøre en stor forskel. Den hurtigste i "Dote 'er månen, og Mage Skayvrat Lone Druid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.