Hjem og familieBørn

Vi underviser børn hvordan dyrene taler

Alle forældre ønsker deres barn til at blive den mest intelligente, han vidste alt og vidste hvordan. Forklar dit barn, hvordan til at tale med dyr, så han lærte informationen nu, lige nok. Moderne computerteknologi byder på mange muligheder for at gøre det. Det kan bruges og traditionelle metoder til udenadslære. Begynd at undervise krummer skal have op til et år. Vælg den nemme måde, som ikke kun vil hjælpe dit barn lære naturens lyde skabninger, men vil have det sjovt.

Klasser er på gaden og i hjemmet

Den nemmeste metode er at forklare barnet, hvordan til at tale med dyr - denne vise billeder og stemme for at gøre lyde. Denne indstilling er perfekt til babyer op til et år. Bedre til at starte med kæledyr (katte, hunde), fugle, der flyver gennem vinduet. Hvis området af lejligheden ikke tillader planten til alle dyr, kan du udføre træning, mens du går ned ad gaden. Først skal du være opmærksom på barnet på en forbipasserende kat eller hund flyvende krage eller spurv sidder i en krybbe. Utter lyder enkelt: AB-AB, meow-meow, kra-kra, Chick-Ciric. Gradvist, barnet lærer nye oplysninger og vil vise sig hver gang i retning af velkendte dyr og fugle, og derefter begynde at efterligne de lyde, som du har talt.

Bøger med illustrationer og knapper

Alle børnene forsøger at lære at lytte til korte digte, og derefter et eventyr. Må ikke bekymre dig, hvis krummen er ikke også opmærksomme og har vist lidt interesse i din læsning. Det giver mening at blot at overveje sammen lyse farvebilleder, for at forklare, hvem det er. Nu kan du købe specielle bøger til børnene "hvordan til at tale med dyr." De er ikke kun en masse smukke billeder, der viser, at du kan gøre for at udtale lyden af dyr, men også indeholder knapper. Når du klikker på dem, barnet hører kattens Meow, gøende hunde, etc. Typisk på hver knap indsatte billede svarende dyr. Denne memorization mulighed i form af et spil kan også bruges sammen med børn under et år først på egen hånd viser, hvordan man trykker på panelet. Så pjevs lære processen og blive underholdt uden din hjælp.

Arbejde med billeder

Det er muligt at udføre målrettede træningssessioner, "hvordan man taler til dyrene" for børn efter et år, ved hjælp af et særligt kort. Den nemmeste måde at tage billeder af bingo, eller en hvilken som helst anden. Det vigtigste er, at på hver firkant eller rektangel var kun ét billede. Lydene i dette tilfælde er du nødt til at udtale sig. En sådan fremgangsmåde er tilstrækkelig effektivt. Når et barn begynder at tale, du indser, at han allerede havde lært dyrene og ved, hvordan man taler til dyr, der aldrig har set i virkeligheden.

video

Moderne teknologi kom ind i området for børns udvikling. Først kan du bruge billeder med billeder af dyr, som viser dem på computeren. For det andet, lære dit barn at tale med dyr, er det muligt ved hjælp af specielle korte tegnefilm eller præsentationer.

Der er forskellige muligheder: animerede farverige billeder med realistiske lyde. større børn interesseret i at se statiske, men billeder. Ofte showet er ledsaget af ikke kun den tilsvarende dyr stemmen, men også en underskrevet navn. Nogle gange udtalt selve ordet. Denne video vil være nok multifunktionelle.

Spil til PC og smartphone

Der er en særlig træningsprogram "hvordan til at tale med dyr." Egnet til børn simpel animeret grænseflade, hvor det er nødvendigt, for eksempel, skal du klikke på vinduet, hvorefter den åbnes, og derefter dyret ser ud. Billedet på samme tid ved at stemme eller realistisk lyd annonceret.

Meget god app designet til smartphones, men de er for det meste på et fremmed sprog. De præsenterede stemte billeder grupperet efter temaer: kæledyr, gården beboere, skovboere mv Barnet haner på et billede med din finger, navnet lyder og billeder af dyr en stemme. Hvordan til at tale med dyr med fotos, kan barnet huske mig, men du er nødt til at udtale ordene selv, hvis du ikke finder den russiske version. På den anden side, et sådant program er et yderligere incitament til at udvikle et fremmedsprog.

Således at lære barnet, hvordan man taler til dyr, er det nemt. Vælg alle tilgængelige metode jer, der har det sjovt og gøre det muligt at tilbringe tid med barnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.