Kunst og underholdningFilm

Lyubov Polishchuk: biografi og filmografi. Personlige liv og den bedste rollen som en berømt skuespillerinde

Lyubov Polishchuk, en populær skuespiller, Folkets kunstner i Rusland, blev født den 21. maj 1949 byen Omsk. I den tidlige barndom, Lyuba åbnede kunstneriske formåen, slægtninge og venner entusiastisk iagttog improviserede opførelser af piger, hvor hun parodieret alle, sang og dans. Men når en lille Luba gik i skole, blev hun meget ihærdige studerende, tillod ikke sig selv nogen kunstneriske tricks, kun ændringerne kunne danse lidt. Men hjemme pigen uden møde et øjebliks på jorden, i køkkenet arrangeret en præstation for fremstillingen af middag med min mor i en ledende rolle, i stuen alle familiemedlemmer havde at udføre hver rolle, og den lille skuespillerinde dansede blandt de tilstedeværende på farten giver ordrer. I femte klasse ønskede Luba at gå til byens ballet skole, men hun blev ikke accepteret på grund af den høje vækst. Med drømmen om at blive en ballerina måtte forlade, men pigen var slet ikke ked af, sagde hun højlydt, at kunst er ikke kun dans, men også i sang, indskrevet i skolen kor og blev hurtigt en solist. Og i en alder af femten, blev Luba fascineret af teatret. Jeg følger repertoire, forsøger ikke at gå glip af en enkelt ydelse. Hver premier i teatret var for pigens ferie, hun gik i teatret med mine forældre, og med dem også delt deres barndomsoplevelser. Forældre er opmærksomme på, at deres barn er sikker på at blive en scene skuespiller, når hun vokser op - den måde, det skete.

Flytning til Moskva

Så snart pigen var seksten år gammel, gik hun til Moskva i håb om at tilmelde sig en teatralsk institution. Men det var for sent, optagelsesprøverne er afsluttet. Derefter fremtiden skuespillerinde indgivet dokumenter i All-russiske værksted popkunst. Listening videregivet baggrund vittigheder abiturientki Polishchuk, som hun morede udvælgelseskomitéen og arrangere det selv. Luba jokede med spænding, da hun kom ind i rummet, hvor mødte udvælgelseskomitéen, så jeg et par kendte ansigter, som hun nogensinde havde set mere end én gang i teatret plakater. Og bare forvirret ... Men hun tog, og hun tilbragte tre år på at studere pop art i alle dens snørklede, boede i et lejet værelse, og da penge for livet er ikke nok, moonlighted som en husholderske, barnepige små børn og endda en nattevagt. De penge, der kunne sende hendes forældre, fremtiden skuespillerinde nægter.

Den første rolle i teater

MEI, hvor hun studerede Lyuba Polishchuk, ligesom perioden forberede kunstnere til Omsk Oblast Philharmonic. Således efter endt uddannelse fik hun lige til sin hjemby, hvor han begyndte at arbejde som skuespiller konversation genre i Omsk Philharmonic. Ud over at deltage i de mange forskellige programmet Polishchuk skuespillerinde dukkede op i førende koncerter, læse forfatter humoristiske monologer. Nogen tid senere, blev skuespillerinden inviteret til den russiske hovedstad for Moskva Music Hall.

Teater "Hermitage"

Lyubov Polishchuk blev optaget i Moskva teater miniaturer, der otte år senere blev omdøbt til "Hermitage". Skuespillerinden har deltaget i næsten alle produktioner, men det mest bemærkelsesværdige var hendes roller i "Cat Tale", "Straw Hat", "Celebrity", "Chronicle af den meget omtalte død", "Chekhonte i Hermitage", "Hej, Mr. de Maupassant" . Sideløbende med arbejdet i "Hermitage" skuespillerinden begyndte at studere ved korrespondance handler afdeling GITIS, dimitteret i 1985.

"Skolen for Moderne drama"

I 1989 Lyubov Polishchuk, Biografi suppleres af en anden ny side, kom jeg til teatret "Skolen for Moderne Play", kun, at oprettelsen af den eminente teaterdirektør Iosifom Rayhelgauzom. I det første stykke, der hedder "En mand kom til kvinden," Polishchuk spillet Dinu Fedorovnu - "Woman", som kom til at "manden" - skuespilleren Albert Filozov. Forestillingen havde ingen scenen tyve år efter Luba Polishchuk rolle "Kvinder" begyndte at spille Irina Alferov, og efter det, denne rolle gik til Yulii Romashinoy, enke efter en berømt skuespiller Anatoly Romashin. Hendes "mand" var Aleksey Gnilitsky der kom i Raihelgauz Teater i 2003.

Alle teatre i Moskva

Lyubov Polishchuk spillet i andre teatre i Moskva, skuespil og entreprise. På scenen Antona Chehova Teater, skuespillerinden kom fra 1994 til 1996 i opførelser af "Homage" og "det samme sted, på samme tid ...". Og i 1995 har Polishchuk deltaget i produktionen af "Kvartet til Laura," instrueret af Al. Zhitinkina der gik på scenen "Art Club" Moskva teater selskab. I samme år gik Liuba ud af teatret "Skolen for Moderne Play" og vendte tilbage til "Hermitage" til at spille i stykket Bulgakov "Zoyka lejlighed". Så skuespillerinden deltog i play-entreprise teater Julia Malakjants "Mand sæson", hvor hun havde en chance for at spille rollen som en vellykket, omend lidt falmet teatralsk diva, der ønsker at hæve hans omdømme og for at opfinder en kærlighedsaffære med en ung kunstner, en falsk forhold til pressen kun .

De første film roller

Polishchuk filmdebut fandt sted, da hun var 25 år Luba spillede i filmen "Starling og Lyre" cameo dog begyndende skuespiller filmkarriere blev lagt. Lyubov Polishchuk, hvis filmografi omfatter 90 malerier, handlet aktivt i film. Skuespillerinden afveg utrolig arbejdsevne, hun kunne arbejde hele dagen på settet, og så ikke engang klædt, gå i teatret for at spille en rolle i enhver leg. Filmer med kærlighed Polischuk - et maleri af forskellige genrer og forskellige perioder. Listen indeholder film:

 • 1976 - "The Twelve Chairs", "The Magic Lantern";
 • 1977 - "Zatsepins Familie", "Gold Mine";
 • 1978 - "Juni 31", "Duenna", "Yulia Vrevskaya";
 • 1979 - "Det Munchhausen", "I min død spørger jeg bebrejder Klava K.", "Suicide Club eller eventyr af en bestemt Noble", "Babylon XX";
 • 1980 - "Almanak af satire og humor", "Kun i music hall", "De fleste små krig", "skudt i ryggen";
 • 1981 - "The White Raven", "forlade uden løn", "I en underlig fest", "Uforlignelige Nakonechnikov", "Æsop".

Film dele 1982-1996 år

I løbet af denne periode, Lyubov Polishchuk blev skudt mindre aktive skuespillerinde sundhed lod meget tilbage at ønske efter en ryg skade i 1985. Men det er temmelig omfattende filmografi:

 • 1982 - "Stjæle".
 • 1983 - "Jeg er parat til at acceptere den udfordring," "Mysteriet om solsorte".
 • 1984 - "Hvis du kan, tilgiv mig," "Vind en ensom forretningsmand".
 • 1985 - "Guldfisk", "Zmeelov".
 • 1986 - "Forsøgte elektrificering", "Wild Wind".
 • 1987 - "kristne", "de rigtige mennesker", "Der var engang ikke er nødvendig."
 • 1988 - "Kites deler ikke bytte", "Hændelse i Utinoozerske", "uskyldsformodningen".
 • 1989 - "Dedication", "Bullshit", "Kærlighed og privilegier", "Intergirl", "jeg har det fint".
 • 1990 - "far og Maine," "Min sømand", "sanitære zone", "Womanizer".
 • 1991 - "recruiter", "hvalp i stjernebilledet jagthundene", "terrorist", "Bryllupsrejse", "Family Man".
 • 1992 - "Womanizer-2", "The New Odeon", "Pris hoved."
 • 1993 - "? En cho-du i en kjole frakke,". "En Skandale i vores Kloshgorode", "Daphnis og Chloe", "Dine fingre lugter af røgelse", "Third er ikke overflødig"
 • 1995 - "Shirley Myrli", "Crusader", "Spillet af fantasi"
 • 1996 - "Kings i den russiske detektiv", "impotent", "Sider af teatralske parodi".

Film af de seneste år af livet

Siden 1996, skuespillerinden Lyubov Polishchuk blev ikke fjernet i lang tid, jeg begyndte at få helbredsproblemer. Skuespillerinden vendte tilbage til sættet kun i 1999, og medvirkede i to film: "kvadrille" og "Ultimatum". Så igen, bandet gik aktiv deltagelse i filmproduktioner.

 • 2000 - "romance", "Still Waters", "spil crash", "Valentinsdag";
 • 2001 - "Paperback Hero", "Vi gjorde det";
 • 2002 - kun én film "Søn af en taber";
 • ! 2003 - "Ferskner og Peppers'" Snow Love "" Godt Nytår "" Hero of vores stamme "" Russisk Amazon "" middel i en mini-nederdel ";
 • 2004 - "My Fair Nanny", "Kill karper", "Håb efterlader den sidste";
 • 2005 - "! Pas på, Zadov", "Den smukkeste", "Thai Voyage Stepanovich," "Star of the æra"

Og i 2006 - "spansk voyage Stepanovich," den nyeste film med Lyubov Polishchuk.

Sygdom og død Lyubov Polishchuk

I 1985 Luba Polishchuk uden held faldt og fik en rygmarvsskade, faldt blot to af den diskusprolaps. Dette er en meget smertefuld skade, ledsaget af svære smerter. Oven i det desværre i 2000 skuespillerinden var i en bilulykke, og igen ondt i ryggen. Efterfulgt af langtidsbehandling i Intitute Vishnevsky og Botkin Hospital. Så den komplekse operation i Burdenko Research Institute blev lavet. Igennem skuespillerinden Lyubov Polishchuk blev ledsaget af søn fra sit første ægteskab Alexey Makarov. Patientens tilstand forbedret en smule, men snart udviklede hun kræft i rygsøjlen. Teatret måtte forlade, men i filmen Luba holde skydning. En tur til Israel og behandlingen på klinikken i Tel Aviv bare lidt skubbet tilbage ende. November 28, 2006, Folkets kunstner Lyubov Polishchuk døde. Hun blev begravet på kirkegården Troekurov i Moskva.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.