Kunst og underholdningFilm

Komedie "Glad Gilmore". Skuespillere og roller

"Glad Gilmore" Filmen blev udgivet i 1996. Instrueret film - Dennis Dugan, skaberen af sådanne komedier som "problembarn", "Big Daddy", "Bare gå med det." Plottet, karaktererne og skuespillerne i "Glad Gilmore" - temaet for denne artikel.

Indholdet af filmen

En ung mand ved navn Glad Gilmore, fra barndommen tilbedende hockey - den vigtigste helten i komedien "Glad Gilmore". Skuespilleren, der udførte den rolle i andre populære rulle film Dennisa Dugana.

Bedstemoderen af hovedpersonen engang taget hjem. I den nærmeste fremtid, bør en kvindes ejendom blive bortauktioneret. Men hovedpersonen, selvfølgelig, sparer hans fætter. Men før ham der er en fantastisk begivenhed. Glad opfanger en golfklub og derefter chokerende fans af denne populære sport. Desuden henleder opmærksomheden Chabbs Peterson - en tidligere mester, der forlod en karriere i kraft af skaden. Dette er en anden positiv karakter i komedien "Glad Gilmore". Skuespilleren, der spillede ham, er også kendt for tv-serien "Arrested Development".

Snart hovedpersonen opnår gode resultater i sportspladsen. Han vinder på mange konkurrencer, tjene en masse penge, møder sin kærlighed. Men ikke alt gik glat i livet for en mester. Sammen med den succes, Glad og lærer om, hvad fjender. Sådan er handlingen i komedien "Glad Gilmore".

skuespillere

Den vigtigste rolle spillede Adam Sandler. Træner spillede Karl Uezers. Den rolle, som kæreste af helten udført Dzhuli Bouen. Filmen spillede også Ben Stiller, Kristofer Makdonald, Frensis Bey, Allen Covert.

Adam Sandler

Filmen er tale om i en artikel til skuespilleren er blevet et af de mest vellykkede projekter i filmen. Adama Sendlera karriere begyndte i slutningen af firserne. Men så spillede han for det meste bit dele. Blandt de film, hvor Sandler spillede i den tidlige periode af hans arbejde - "Den Cosby Show"

I 1994 skuespilleren spillede titelrollen i komedien film "Tomme-hoveder." Så medvirkede han i komedien "Billy Madison." Han var kendt for Adam Sandler nogen tid senere - "Glad Gilmore" efter udgivelsen af "The Wedding Singer" film, "Bulletproof" og, selvfølgelig,

Kritikere i spillet Adam Sandler, samt til film, hvor han er fjernet, er ikke meget gunstige. Beviset på dette er den "gyldne Raspberry", udstedt af skuespilleren til titelrollen i komedien "Big Daddy".

Dzhuli Bouen

Film debut af skuespillerinden var i 1992, i filmen "Endless Love". Efter Bowens karriere fulgte en række lignende tegn melodramatiske føljetoner. Den væsentligste arbejde i filmen var rollen i tv-filmen "Ambulance". Og den mest populære Dzhuli Bouen bragte NBC sitcom "red." I dette projekt, skuespillerinden medvirkede i fire sæsoner. For sin rolle i komedien serien "Modern Family" Bowen blev tildelt "Emmy" award.

Karl Uezers

Kunstner som coach i filmen "Glad Gilmore" - en tidligere fodboldspiller. Karl Uezers begyndte sin skuespillerkarriere arbejder i et lille teater. Så, i flere år, han blev skudt i en af den canadiske serie. Boxer kendt for sin rolle i filmen "Rocky". Andre film byder Weathers: "Starsky og Hutch", "Dangerous Passion", "Heat of the Night", "Street Justice".

Kristofer Makdonald

Denne skuespiller er berømt for roller i to hjul af film: "Glad Gilmore" "Flubber" og Kristofer Makdonald spiller, som regel negative tegn. Hans filmografi masse arbejde, men de fleste af dem - en mindre rolle. Kristofer Makdonald spillede i filmen "hjælpere", "Roadflower," "The Perfect Storm" og mange andre. I actionfilm "Speed dråbe" blev udgivet i biograferne i 1994, er en amerikansk skuespiller optrådte før publikum i form af leder af russisk bande.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.