Kunst og underholdningTeater

Unge Folketeatret i Tsaritsyno: repertoire, skuespillere, anmeldelser, entre kredsløb

Unge Folketeatret i Tsaritsyno begyndte sin kunstneriske aktivitet i første kvartal af XX århundrede. I dag er hans repertoire omfattede ikke kun børnenes præstationer. Både voksne og unge seere elsker dette teater.

Om teatret

Unge Folketeatret i Tsaritsyno er kommet en lang og vanskelig karriere.

Teatret optrådte i oktober 1930. I første omgang var han mobil, som i sovjettiden blev betragtet som en af de bedste institutioner af denne art i USSR.

Unges teater skiftet navn mange gange. I 2004 blev han Moskva Regional. Dette navn den bærer i dag.

Youth Theater som sin prioritet at skabe levende forestillinger med godt indhold.

Theater for Young People har eksisteret i over 80 år. I årenes løb på scenen blev det leveret mere end tre hundrede værker, og besøgte teater omkring ni millioner seere.

Den kreative liv af teatret er en interessant og turbulent. I dag er hans repertoire omfattede skuespil for børn, unge og voksne. Unges teater var det første teater i Rusland, tog sine børns musikalske scene, hvor orkestret deltager.

du kan købe billetter til Theatre of Young Spectators på den officielle hjemmeside i online-mode (Tsarina). Ordningen af rummet, som vil hjælpe med at vælge komfortabel omkostninger og placering, er præsenteret nedenfor.

Billetpris afhænger af udviklingen, samt på hvordan tæt på scenen placeret sæder.

Når du køber, skal du først vælge den ønskede indstilling, du. finde Så en passende dato og tid bekvemt. Så vil vælge et sted i auditoriet. Dernæst skal du betale for din billet ved hjælp af et kreditkort. Du kan også reservere en plads ved at ringe. Inden tre dage billetten skal du købe dem i billetindtægter.

forestillinger

Unge Folketeatret i Tsaritsyno omfatter i sit repertoire forestillinger for alle aldersgrupper.

forestillinger:

 • "Nightingale nat".
 • "Drømme".
 • "Hvorfor ikke?"
 • "Lemon Dawn".
 • "Lady perfektion".
 • "Hvem dræbte Carmen?"
 • "God soldat Petrushka".
 • "Rejsen til lykke".
 • "Nøddeknækkeren".
 • "Victory Star".

Og andre produktioner.

Kunstnere

Unge Folketeatret i Tsaritsyno - er talentfulde kunstnere fra forskellige generationer.

Youth Theatre Troupe:

 1. Svetlana Chukin.
 2. Anastasia Hristyan.
 3. Poluyanova Christina.
 4. Olga Losev.
 5. Valery Kukushkin.
 6. Arthur Kazberov.
 7. Vadim Dzyuba.
 8. Andrew Birin.
 9. Natalia Abolishina.
 10. Zoya Lirova.
 11. Yuri Vyushkin.

Og mange andre.

anmeldelser

Forældre er altid glade for at lede deres børn i ungdomsteater (Tsarina). Anmeldelser af ham kan ses den mest positive. Seerne finder det bemærkelsesværdigt. Fra hans præstationer i glæde ikke kun børn, men også voksne. Indtryk af sig selv og forestillinger fra de tegn forblive i lang tid. Aktører, i udtalelsen fra det offentlige, bare smukke og spille deres roller autentisk og med en sjæl. Publikum noteret en række positive punkter: smuk natur, spændende kostumer, meget smukke dukker. Mange tilskuere gik i teatret, da de var børn, og nu her allerede føre deres sønner og døtre.

Mest populære blandt publikum forestillinger: "Jokes i ørkenen" "Tsokotukha ikke et barn", "Nøddeknækkeren", "spare, katten", "Askepot", "Lady Perfection", "Ula Snail",

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.