Mad og drikkevarerVin og spiritus

Alkoholiske Energi - skade eller gavn?

I mange byer flaunts reklame af energidrikke (alkoholiske). Og det er på trods af, at disse drikkevarer er mange børn afhængige. Intet overraskende her, som vi siger på tv, at en sådan energi inspirerer dem, der bruger det. Hvis man ser på de stoffer, der er en del af drikken, så intet dårligt vil ikke se. Men dette er ikke tilfældet. Her er vi undersøger nu, alkoholiske energi eller skader Gør godt for en person.

Hvorfor drikke Energi med alkohol er skadeligt

På trods af, at beskrivelsen af disse drikkevarer i dem alle komponenter er normale, de producerer i kroppen disse magtfulde "atomeksplosion", som er vores energi skubber udad. Hvis det er at drikke en masse, alkoholisk Energi stærk virkning på menneskers adfærd, hvilket gør det ukontrollable, aggressiv, som et resultat kan der være promiskuitet, stofmisbrug, ukloge risiko grusomhed. Læger mener brugen af sådanne drikkevarer er meget farligt som alkohol og koffein forårsager den modsatte effekt - hæmmende og stimulerende. Energotonik kombinationen af alkohol og vanedannende. Du skal være opmærksom på, at alkoholiske energi kan medføre træthed, søvnløshed, hjerteproblemer, den hurtige nedbrydning af kroppen. Der var endog tilfælde af dødsfald som følge af deres anvendelse. Derfor tænke grundigt over de sundhedsfarer, der bærer strømmen, og så vil beslutte, om at købe dem eller ej.

Fighting med energi

I nogle byer, myndighederne med succes kæmper med disse drikkevarer. For eksempel, i St. Petersborg har forbudt deres salg og endda pålagt bøder for gennemførelsen af en sådan muck.

Lad os se på, hvad der er alkoholiker Energi. Under dette afsnit i loven betød drikkevarer, der indeholder ethylalkohol (fra 1,2% til 9%) og koffein i en mængde på mere end 0,151 mg pr kubikcentimeter. Deres forhandlere vil nu blive straffet med bøde temmelig stor i mængden af 200 000 til 300 000 rubler. Det vigtigste faktum er, at drikke Energi, er en person, opfordres til at drikke mere og mere. Kroppen er opbrugt herunder at drikken har koffein. I kombination med alkohol det øger risikoen for hjertesygdomme. I betragtning af deres skade, kan alkoholiske energi bruges maksimalt hver tredje måned.

Indflydelse af koffein og alkohol på den menneskelige krop

Denne drink spise effekt er forskellig fra den, der forekommer i det tilfælde, hvor en person drikker en masse alkohol, men efter et stykke tid - kaffe eller stærk te. Efter alt, her fungerer det modsatte effekt: alkohol - hæmmer ophidselse, og koffein - ophidser nervesystemet. Men det viser sig, at de ikke udligner hinanden, og beruselse er overlejret på excitation. Derfor er en person ønsker at drikke mere. Hvordan vil det hele ende? Sammen disse to stoffer nedbryder den menneskelige krop er meget stærkere, end hvis de kommer ind i kroppen hver for sig. Der er et behov i de såkaldte plast udgifter, som energiomkostning til restaurering / konstruktion vævsceller og organer. For at tegne en analogi med almindelig byggeprojekt, udgifter til energi - et energiforbrug ved kørsel og betjening af maskiner, og plast omkostninger - forbrug af mursten, armeringsjern, cement og så videre.

Hvad dette betyder i form af virkningerne på hjertet

Alkoholisk Energy når kun modtager én krukke væske indeholdende alkohol og koffein, flere gange øger risikoen for, at der vil være hjertearytmi. Hvis vi bruger sådanne drikke regelmæssigt, det øger risikoen for alkoholiske kardiomyopati. Når normale hjertearytmier forstyrret ekscitationsfrekvens og hjerteslag. En kardiomyopati - endnu værre, er det ikke behandles, kan kun bremse, hvilket betyder sygdom i hjertemusklen, hvilket fører til hjertesvigt. Hvor ofte kan energidrik, vi allerede kender, men faktum er, at selv de kan lejlighedsvis kun dem, der ikke har en hjertesygdom drikke. Og selv når en person bruger dem én gang i tre måneder, men dette giver ingen mening. Det giver ingen mening at købe en drink og drikke energi alkohol overhovedet. På trods af, at producenterne undertiden tilføje vitaminforblandinger og reducere effekten af beruselse, skader fra disse produkter er meget højere end den midlertidige positive effekt, de kan producere på kroppen.

Skadevirkningerne af alkoholiske power ingeniører

Selv konventionel energi, som ikke er særlig forskellig fra almindeligt sodavand, nok skadelige for mennesker. Men producenterne, til forbrugeren, plagede livet, være sikker på at juble op, følte jeg en bølge af energi og kræfter til at drikke koffein tilføjede, kulhydrater og vitaminer.

For et par år siden, har vi besluttet at gøre det de første amerikanske forskere til at redde alle fra blues og træthed. Vi troede, som altid, redde verden fra alkohol, men det viste sig endnu værre. Se på, hvad der skete: Shark, Red Bull, Flying hest, "Dynamite", "bombe", "100 kW". Alle disse drikkevarer er karakteriseret ved, at deres effekt varer i fire timer og ikke to, som i kaffe.

Og før eller senere, alt hvad du behøver at vende tilbage, vi er nødt til at betale prisen depression, irritabilitet og søvnløshed. De er i hvert fald ikke kan bruges til børn, og andre mennesker har brug for at være meget forsigtige. Men de er lidt bedre end alkoholiske energi. Liste over dem, vil vi nu overveje.

Navne på alkoholiske power ingeniører

Nu giver vi en liste over disse drikkevarer, der er bedre ikke at købe eller anvende: Tiger, Red Bull, Ten Strike, Shark, Energi Club, Alko, Gin tonic, Creamel, Hunter, Romeo, Jaguar. Du kan finde og russisk: "Rudo", "poltorashka", "Sakura", "Absenter", "Black Russian", "Shake Bora Bora", "Trophy Feijoa" og "Skruetrækker". Alcoholic Energi, hvis navne vi har nævnt, annonceret overalt. Og det faktum, at en person som følge af deres brug kan være en alvorlig drikke Bout, ingen bekymrer sig.

Selv mange elever eller studerende drikker sådanne drikkevarer i store mængder med henblik på at afværge hans døsighed. Og ved den konventionelle magt tilføjet til alkohol. Virksomheder, der producerer alkoholiske energi, for hvilke en liste du har bragt, snedig. Selv teenagere så disse drikkevarer på salg, se på dem med interesse. De jager vores hænder på sådan en smuk jern flaske med en lækker væske.

Cocktails energi-alkoholiske, så lækker og smuk

Cocktails indeholder en standard drink russisk vodka, og nogle af elsektoren generelt fungerer effektivt, velsmagende og billige. Rundt om i verden, i diskoteker cocktails, der indeholder disse energidrikke har længe været velkendt og endda obligatorisk at bruge. Derfor er vores pligt at levere præcise oplysninger til forbrugeren mindst en af dem.

Vælg "Winter Cherry", som omfatter Energi Burn, vodka, citronsaft og lidt sirup fra kirsebær. Cocktail er meget let for denne blandede vodka (50 ml), energi (100 ml) og lidt citronsaft. Alt dette hældes i et bæger og drysset med sirup. Udført! Nu har vi til at tale om konsekvenserne af brugen af sådan en smuk og billige drikkevarer. Det værste er, at det motiverer en person til at drikke mere, igen og igen. Risikoen for dette er tre gange mere end konventionelle alkoholiske power ingeniører. Dette gælder især for unge.

Er det muligt at bruge konventionelle energidrikke, ikke cocktails?

Forskellige tilsætningsstoffer eller koffein gør brug af sådanne drikkevarer mere attraktiv. Vi ved, at alkohol beroliger, fordi det er forudsigeligt, at en energi drik, der har den virkning, alkohol, giver lyst til at drikke mere. Alkohol hjælper generte mennesker føler sig meget mere omgængelig. Men det er nødvendigt at sandpapir vychinki? Er det ikke bedre, i stedet for at drikke den mest beskidte, at uddanne os og selvudvikling for at blive mere sikker i sig selv?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.