SundhedSygdomme og betingelser

Hvad kan forårsage hjertearytmi

Reduktion af menneskelige hjertemusklen sker i en given rytme og tempo. Hos raske mennesker, hjerteslaget er anderledes tilstrækkelig klar rytmisk mønster. Denne proces er selvstændig og overskueligt lille mand i den forstand, at den styrer musklerne i hænder og fødder. Derfor, normalt folk sjældent er opmærksomme på, hvordan rytmisk arbejder musklerne i hans hjerte, fordi med en stigning i antallet af hjerte slår deres rytme bevarer sin ensartethed. De fleste voksne sinusrytme frekvens er i resten af 60-75 slag i minuttet tilstand.

Sprængning af rytme - i virkeligheden er dette et hjerte arytmi. Heart gør snart selv følte, da der er forstyrrelser i billedet af hans nedskæringer. Med hjertesygdom, kan strukturelle abnormiteter i ledningssystem og påvirket af andre faktorer, såsom forgiftning og lægemiddeleksponering have en sinusarytmi af hjertet. Diagnosticeret arytmi hovedsagelig ved elektrokardiogram.

De hyppigst rytme forstyrrelser:

Sinus takykardi. Når det er muligt øget puls til 150 slag i minuttet. En sådan stigning i rytmen i en rask person er normalt forbundet med stress eller højt fysisk anstrengelse, så rytmen genoprettes. Hvis der er en vedvarende acceleration til 100-140 slag, dette er tegn på hjertesvigt, anæmi og sygdomme i nervesystemet. I en sådan tilstand af hjerte arytmi er ledsaget af ubehagelige fornemmelser i brystet. Dette kan forårsage takykardi, indenlandske, medicinske og toksiske virkninger. Elimineringen af disse virkninger fører til tilbagevenden til den normale tilstand uden særlige præparater.  

Sinus bradykardi. Drop sats måske op til 60 eller mindre per minut. I en rask person kan have i sin søvn og hvile. Hos patienter med hjertearytmi sådanne mennesker observeres ved sygdomme i fordøjelsessystemet og neurose kan forekomme med en stigning i det intrakranielle tryk, virusinfektioner, sænket skjoldbruskkirtel funktion, og under indflydelse af visse lægemidler. Her er det nødvendigt at behandle den underliggende sygdom. For alvorlige symptomer, i sjældne tilfælde er vist pacing.

Paroxysmal takykardi. Denne hjertearytmi skaber en pludselig stigning i hyppigheden af hjertefrekvensen i hvile til 120-140 slag i minuttet. Det er nødvendigt at sætte den syge horisontalt og forårsage ham kardiobrigadu.

Arytmi. Det observeret som tidlig pludselig sammentrækning af hjertet, som en pludselig impuls udspringer af sinusknuden. Det kan observeres på ethvert hjertesygdomme og dens afdelinger. Men mere end halvdelen af tilfældene er det ikke forbundet med hjertesygdom, og er forårsaget af psyko-emotionelle og vegetative lidelser, narkotika effekter, brug af stimulanser og alkohol, rygning, en refleks af de indre organer.

Atrieflimren. Der har været et fald i nogle kaotiske atrium muskelgrupper, men atrium er ikke reduceret, er der en ventrikulær arytmi arbejde på op til 100-150 slag i minuttet. Det kan ikke mærkes af mennesket og opfattet dem som en normal hjerterytme. I de fleste tilfælde brugt stoffer til at sænke ventrikelaktionen.

Hjertebanken. Den observerede forbedring eller hurtig hjerterytme. Ved forekomsten af hjerte hos raske mennesker kan forårsage ophidselse af nervesystemet, der er ansvarlig for aktiviteten af hjertet ved høj fysisk anstrengelse, spænding, misbrug af alkohol, tobak, kaffe og stærk te. Hjertebanken kan forekomme i sygdomme, der forårsager feber og hjertesygdomme.

Forskellig art og varighed typer af arytmi kan være forårsaget af forskellige lidelser i kroppen. Hjertearytmi effekter kan forårsage komplikationer under de mest uforudsigelige derfor kun en læge kan etablere en korrekt diagnose og rettidig behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.