ModeShopping

Pink sko: skal have!

Den mest girly farve, som vi ved, Rose. Det menes, at det foretrækkes af damer sjove, munter, optimistisk ser på verden. Den lyserøde farve af kjolen tiltrækker opmærksomhed og opretter andre på en positiv måde. Men måske den mest tiltrække sig opmærksomhed fra lyserøde sko på platformen eller hæle, flade såler eller lave hæle. Dette tilbehør vil tilføje unikt billede, uanset hvad hans kombinere. Pink sko høje hæle er så feminin og usædvanlige, som producerede killer effekter kan nemt konkurrere med de røde sko. Pink - farven af ømhed, ungdom, forår, candyfloss. Nogle piger ønsker ikke at bære pink, fordi De mener, at den lyserøde farve automatisk vil konvertere dem til andres øjne i fjollet pupper. Dette er - bare en stereotyp, der er pålagt os. På et ubevidst plan, pink sko tyder på, at pigen er klar til at modtage og give positive øjeblikke, hun er fuldt ud klar over hendes kvindelighed.

Funktion lyserøde sko, der er perfekt fremhæve andre farver. Så ingen grund til at klæde helt i pink. Bedre til at huske den mest gunstige kombination af nuancer af pink med andre farver, og todga lyserøde sko vil være et perfekt supplement til ethvert billede.

Pale pink sko eller sko med en lidt dæmpede rosa toner går godt med klassiske neutrale nuancer - sort, khaki, mørk brun. Pink blødgøre mørke farver og giver billedet en unik kvindelighed. Du kan også kombinere lys pink sko med lys grøn toner og bleg lilla.

Bright pink sko, hvilket er et andet navn for sko fuchsia, vil vige dristighed og beslutsomhed med til at gøre selv. Den vigtigste regel her - holde rolige og monotone farver i kjolen. Flashy pink stiletter i sig selv vil være den perfekte accent til at supplere det er absolut ikke nødvendigt. Disse sko oplive enhver lille sorte kjole, og hvis du tilføjer lyserøde tilbehør og lyserød clutch, du får en ny glamourøse levende billede.

Sko mættede pastel pink toner er ganske vanskeligt at kombinere med noget. Ikke desto mindre vil kombinationen være yderst vellykket med gul, hvid og turkis-grønne. Disse sko ser godt ud med denim nederdel og lys pink sko uden hæl egnet til hverdagsbrug og til venlige møder.

Sådan vælger du den rigtige nuance af pink sko ??

  • efter eget skøn. Denne metode er enkel og effektiv, da disse sko er godt kombineres med enhver neutral farve, i ekstreme tilfælde, kan de altid kombineres med hvid og sort. Desuden nogen sko pink nuance kan sættes med jeans, der har et temmelig oprindelige kombination.
  • under hensyntagen til den overordnede tone i din garderobe. Det er den mest logiske måde. For eksempel, en fan af pastelfarver bedre være opmærksom på lys rosa. Disse sko vil blive kombineret med næsten alle dine ejendele. Hvis du køber mørke ting - din måde er at montrer med lyse pink sko.

På grundlag af ovenstående, bliver det klart, hvorfor denne sæson pink sko ophøjet til status som "must have".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.