ModeShopping

Tegninger på kroppen. polynesisk tatovering

Tatoveringer stille i lang tid spillet en vigtig rolle i folks liv. De kunne tale om menneskets oprindelse, det oplevede vanskeligheder og tab. I dag er det en af de måder, hvorpå selvudfoldelse, et tegn, et slags varemærke. Tatovering tiltrækker som regel, den yngre generation, der er brug for opmærksomhed og ønsker at blive forstået. I dag, populære og usædvanlige betragtes polynesisk tatovering. Den blev anvendt i det tredje årtusinde f.Kr.. Det blev anset for en tribal og var af stor betydning for mennesker. Jo mere anvendt et mønster, jo højere status på den person.

Den allerførste tatovering gjort på hendes ansigt. Over livet for en mand havde han ret til at gøre et par mere kun hvis den udføres bedrifter og havde nogle fortjeneste. Det er grunden til lederne var dækket fra top til tå med alle mulige billeder på kroppen, hvilket betød deres styrke, mod og en masse fortjenstfulde gerninger. Kvinder har ret til at foretage polynesisk tatovering på hagen eller læber. Ved anvendelse af et mønster på kroppen udfører et ritual, der var helligt, og det blev anset for lederen af præsten - som også vejledt processen. Nogle gange sker det, der blev bygget et separat hus for kommissionen af ceremonien, hvorefter hun blev holdt. Desuden blev den person, der gør tatoveringen skulle bo der. Ritualet selv var interessant, og efter ham var der danse, sange, forskellige ceremonier, omkring herskede ren og skær sjov.

Faktisk meget smukke polynesisk tatoveringer, kan billeder findes på en række tematiske ressourcer, søge skitserne, og ved også at forsøge at opleve alle de magiske magt tegning. Tidligere var præstinde, der tatoveret, så gør det med skarpe stokke eller gnides maling skære huden. Det var utroligt smertefuldt, ikke alle kunne gøre det. Derfor har en polynesisk tatovering blevet en slags test af styrken af ånden af mennesker. Men efter ejeren af den hellige figur med stolthed, han kunne overveje sig værdig, modig og stærk mand. Enhver, der ikke kunne stå smerten, bortvist fra stammen og blev stemplet for livet.

Forhåbentlig i dag folk lægger samme vægt på tatoveringer, som et århundrede siden. Polynesiske tatoveringer, selv i vore dage betragtes som en "visitkort" holder, da den er baseret på hele livet for en person, eller en historie af hele verden. Unge mennesker anvendt til kroppen af træk med oplysning om livet sloganet, motto eller ønsket, farvel, beskyttelse. At vælge en tatovering design, kan du tilføje det til deres individuelle historie eller indsamle det fra tegningerne, som et puslespil.

De mest almindelige symboler, der anvendes i vore dage - solen, hvilket betyder, at forbindelsen af liv og evighed; månen - et symbol på kvindelighed og frugtbarhed; vand - foranderligt liv, ustadig; og skildpadden, som vil være på alle måder at beskytte familien fra fjender og modgang. Polynesisk tatovering design simpelthen overvældet med sociale netværk, bare tage det og se. Som regel bliver de anvendt på skuldrene, bryst, ryg og ben. Nogle gange sker det, at tatovering er på hans ansigt. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at være opmærksom på værdien af tegninger, symboler og mønstre. Og husk på, at en permanent tatovering vil blive hos dig for en levetid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.