Hjem og familieTilbehør

Moderne klapvogne Neonato: stil og kvalitet fra Italien

Nutidens unge forældre er egnet til udvælgelsen af børns transport med det fulde ansvar. Mange er ikke kun kvaliteten og holdbarheden af købet, men også stilfuldt design. Hvis du også er på jagt efter en passende løsning, skal du sørge for at være opmærksom på Neonato kørestol, i stand til at tilfredsstille de mest krævende smag.

I dag er virksomheden producerer flere linjer af børns transport. Hver kategori præsenterer forskellige modeller. Dette gør det muligt for hver enkelt kunde for at finde den bedste løsning.

Af selskabet

Hvis du ikke har haft tid til at komme i nærkontakt med "nyfødte" produkter, vil oplysninger om producenten få en bedre idé. Denne unge mærke er engageret i udvikling og etablering af alle former for varer til børn.

I en verden af kørestole, udtrykket "Made in Italy" har en magisk virkning. Dette land er hjemsted for mærker som "Peg-Perego", "Inglezina" "SAM". Varer frigivet af disse fabrikanter har forskellige egenskaber, men absolut for alle mærker, er der to generelle punkter - den højeste kvalitet og upåklagelig stil. Neonato klapvogne er ikke en kopi af produkterne af andre mærker, men deres funktioner på et blik tilsløret italienske rødder.

Det er værd at bemærke, at de kvalitetsstandarder er ganske strenge i dette land. Derfor producenter i Italien ofte er opmærksomme på dem, der ikke er vant til at spare på komfort og miljøvenlighed.

Rejser Systems

Denne kategori er repræsenteret ved flere modeller. De ligner hinanden, men har et par forskelle.

Kørestole Neonato Neosport fremstilles i forskellige farver. Køberen kan vælge den grundlæggende pakke 2 i 1, og køb og autostol, hvis det er nødvendigt.

Noget i den vi har set blandt de produkter fra mærker som CAM, "Janet" og "Concord", men "Neosport" fra "nyfødte" har helt sikkert stil.

Denne mulighed er værdsat af elskere af lange ture på forskellige vejbelægninger og god service.

Reverso model er udstyret med tre hjul, men ellers meget ligner Neosport. model af denne klasse har fremragende manøvredygtighed og smidighed. Kraftige støddæmpere beskytte unge passagerer fra at ryste. Og forældrene vil sætte pris på de mange praktiske detaljer og ræsonnement i alle detaljer. Denne klapvogn vejer kun 11,9 kg.

Ny Neonato Puro

I en verden af klapvogne "nyfødte" er for nylig blevet genopfyldt. Nyhed kaldet "Puro", som betyder "renhed".

Hun yndefuldt forgængere, men det blev ikke afspejlet i specifikationerne. Dette stilfulde skønhed er udstyret med autostol gruppe 0+ og en lang række praktiske tilbehør.

Elegant modulære klapvogn

Mange italienske mærker producerer modulære letvægts klapvogne på chassiset. Nimble klapvogn Neonato Synchro er udstyret med et komplet vugge. Der er adskillige modifikationer af modellen, forskellig form og design af håndtaget.

Baghjulene er parret, og den forreste - flydende rettes. folde system er ikke nyt, det samme princip gælder for andre "italienerne" (fx "Inglezina Zippy" model). Før samling, skal du fjerne holderen, men intet i gå-indstillingen behøver ikke at rydde op - klapvogn foldes sammen med et tekstil sæde og en hætte. Bare trække i håndtaget med den ene hånd og fold systemet og endda være i stand til at stå på egen hånd. Når foldet klapvogn kun optager lidt plads. Bryde det så nemt.

Denne model er ofte valget mellem tilhængere af elegant stil.

mulighed fornøjelse

En af de mest populære modeller i sin kategori er kørestol Neonato Piuma. Anmeldelser af ejere viser, at denne model opfyldt alle forventninger.

Denne let gang vejer 7,8 kg, foldet i bogen type angiver god manøvredygtighed. Inkluderer aftagelig hætte, regnslag og forklæde, som ikke vil lade barnet være kølet.

stokke

For ældre børn udviklet flere modeller. Buggies fra Neonato så let som muligt. Producenten producerer ikke kun en enkelt model, men også barnevogne til tvillinger eller tvillinger.

En af de mest populære modeller er Breeze. den er udstyret med tvillinghjul, hvilket forbedrer manøvredygtighed og kontrol af transport. Kofanger der, men giver fem-punkts sikkerhedssele system.

Trods tilhører en klasse af letvægts pinde, denne model har et komfortabelt sæde, og sættet indeholder en rummelig taske til baby ting.

Ekstra tilbehør

For alle Neonato kørestole kan købe ekstra tilbehør. Producenten tilbyder håndtasker, moskitki, regnfrakker.

Hvis det er nødvendigt, kan du udstyre køretøjer dopami fra andre producenter: arrangør, solskærm, aftagelig kofanger, kopholder.

I tilfælde af vognen bryde køberen har mulighed for at kontakte sælgeren. Producenten tilbyder ikke kun dele til din bil, men også giver en garanti, når de køber, pantsætning at reparere eller udskifte de defekte varer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.